Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: PKK yandaşı değil. Kürt halkının yandaşı. İlk önce PKK ile kürt halkını bi ayıralım beyler. abi ayakta uyuyorsunuz yemin ederim. ahmet kaya kimdir? APO APO diye inleyen adamın tekidir. buna iyilik yapan kişi kimdir, pkk yandaşıdır. çok zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Greeny said: camel said: PKK yandaşı değil. Kürt halkının yandaşı. İlk önce PKK ile kürt halkını bi ayıralım beyler. abi ayakta uyuyorsunuz yemin ederim. ahmet kaya kimdir? APO APO diye inleyen köpeğin tekidir. buna iyilik yapan kişi kimdir, pkk yandaşıdır. çok zor değil yani. Burdan anlıyorum ki sen milliyetçi birisin eyvallah. Seninle ne kadar tartışsam değiştiremem malesef :) Ama ben Ahmet Türk'ten bahsediyordum. Ahmet Kaya'dan değil. Ben kitana'nın mesajına cevap olarak yazdım araya mesaj girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu ülkenin sanatçısının, üstelik zorla sürgüne yollanan, aşağılanan, hor görülen sanatçısının ardından köpek diyene, köpek bile denmez heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 evet köpekler en azından bu kadar şerefsiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sizin şerefiniz ölüye küfretmekten öteye gidemiyo galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ölünün şerefi neyse o şekilde davranılmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 turkiyede sanatcilarin zorluk cekiyor olmasi (ki her sanatci cekiyor bunu) terorist bir orgut lehine sloganlar atmayi ortmez bence. kaldi ki, tartisilan ahmet kayanin sanatci kisiligi degil. konuyu acan "sanat adami ahmet kayanin mezarini getirmek istiyorlar" demek degil de, "teror orgutu lehine sloganlar atmis ahmet kayanin mezarini getiriyorlar" demek istemis. cikip da "hedehodo sanatcisi lagaluga" demenin de pek bir anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 emperor palpatine in mezarida getirilsin kotu bir insan degildi yanlis anlasilmis bir demokrasi neferiydi yillarca lanet olasi jedi lar gariban sith lerin ifade ozgurlugunu ellerinden aldilar sith lerin ifade ve inanc ozgurlugu bir demokrasi sinavidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bakış açısı denilen bi olay vardır. Bianet'te, Roj'da ve diğer militarist sol akımları destekleyen yayınlarda "Ünlü Kürt Sanatçı" diye anılırken, mantıklı olan yayınlarda öncelikle adamın ideolojik kimliği göz önünde tutuluyor ki doğru olan da budur yani. Adam teröre destek vermiş bir adam, arkasından konuşulması caizdir kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yahu şarkılarını bende severim.ama pkk desteklemiş adama köpek denmesine itiraz etmek saçmalıktır apo öldükten sora da köpek demiyelim arkasından aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: bu ülkenin sanatçısının, üstelik zorla sürgüne yollanan, aşağılanan, hor görülen sanatçısının ardından köpek diyene, köpek bile denmez heralde.. Sir sen kendini parlak/farklı çocuk falan mı zannediyorsun ya nedir bu tripler? Bu ülkenin sanatçısı değil bi kere, çünkü adı üstünde bölücü örgüte destek olan bir köpek.. Bölücü ne demek? Ülkeyi bölmeye çalışan bir köpek demek.. Demek ki neymiş? Bu ülkenin sanatçısı değilmiş. Ha ideolojisinden banane ben dinlerim diyen insana kimse karışamaz, ama "bu ülkenin sanatçısı bık bık" gibi ağız oyunlarıyla saygı gösterilmesini beklemek show, başka bir şey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cidden "ben onun için değil sanatı için dinliyorum" bir nebzeye kadar yenilebilir ama yok bu ülkenin sanatçısı yok bıkbık vs demek hıyarlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu ulkenin bir parcasi olmak istemedigi icin surgune yollanan adama bu ulkenin sanatcisi demek harbi epic fail olmus yanliz asdfasdfasdf bulent ersoy erkek olsaydi cok daha basarili olurdu demek gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ah patinin cahil ve saldırgan gençleri..bu kadar mı uzaklaştınız insanlıktan? ahmet kaya, öne sürüldüğü ve yaygın bi şekilde inanıldığı gibi kürdistan haritasının önünde şarkı falan söylememişti. 1993 yılında yurtdışına bile çıkmamıştı. bu sahte fotoğrafı yayınlayan hürriyet gazetesi, nedense bi türlü mahkemeye teslim edemedi ve sonradan da böyle bi olayın hiç gerçekleşmediğini açıklamak zorunda kaldı. bu, apaçık bir linç girişimiydi. ahmet kaya "kürtçe şarkı söylemek istediği için" bu toplum ve medya tarafından linç edildi ve sürgüne yollandı. ve evet, bu ülkenin sanatçısıdır, bu ülkede doğmuştur, bu ülke üzerinde müzik yapmıştır, bu ülkenin insanları onu dinlemiştir, müziğine ilham veren de, ölümünden önce en çok özlediği şey de üzerinde yaşadığı ve bir parçası olduğu bu topraklardır. çok basit bi gerçek bu yani, neye kastırıyosunuz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: bu ülkenin sanatçısının, üstelik zorla sürgüne yollanan, aşağılanan, hor görülen sanatçısının ardından köpek diyene, köpek bile denmez heralde.. ya sen türkiyeli olduğundan(türk demiyorum bak, onu geçtim zaten) eminmisin? heryerde benzer provake mesajların var da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ahmet Kaya' ya hakaretler edip 10. yıl marşını söyleyen asker kaçağı Serdar Ortaç'a da ayrıyetten öpücükler yolluyorum.. Canım milliyetçilerim benim <3 said: ya sen türkiyeli olduğundan(türk demiyorum bak, onu geçtim zaten) eminmisin? heryerde benzer provake mesajların var da... türk demiyormuş.. Kişilerin ne olduğuna karar veren mercilerden biri misiniz efenim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: ah patinin cahil ve saldırgan gençleri..bu kadar mı uzaklaştınız insanlıktan? ahmet kaya, öne sürüldüğü ve yaygın bi şekilde inanıldığı gibi kürdistan haritasının önünde şarkı falan söylememişti. 1993 yılında yurtdışına bile çıkmamıştı. bu sahte fotoğrafı yayınlayan hürriyet gazetesi, nedense bi türlü mahkemeye teslim edemedi ve sonradan da böyle bi olayın hiç gerçekleşmediğini açıklamak zorunda kaldı. bu, apaçık bir linç girişimiydi. ahmet kaya "kürtçe şarkı söylemek istediği için" bu toplum ve medya tarafından linç edildi ve sürgüne yollandı. ve evet, bu ülkenin sanatçısıdır, bu ülkede doğmuştur, bu ülke üzerinde müzik yapmıştır, bu ülkenin insanları onu dinlemiştir, müziğine ilham veren de, ölümünden önce en çok özlediği şey de üzerinde yaşadığı ve bir parçası olduğu bu topraklardır. çok basit bi gerçek bu yani, neye kastırıyosunuz bilemiyorum. ha videoları ses kayıtları montaj ozaman? pardon ya benim köpekliğim ozaman. ne cahili abi, gazeteden okuduğumuzu söylemiyoruz gördüğümüzü duyduğumuza göre yorum yapıyoruz. ahmet kaya itin tekidir, vatan hainidir. milliyetçi değilim alakam yok ama öcalan gibi soyu köpeğin pisliği değerinde bile olmayan bir insanı özledim diyen insan köpeğin önde gidenidir. ayrıca kürtçe şarkı söyleyen kaç kişi linç edildi, ahmet kaya ya sıra gelmiş. bırakın abi allahınızı seversiniz, çok hümanistsiniz kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: ahmet kaya "kürtçe şarkı söylemek istediği için" bu toplum ve medya tarafından linç edildi ve sürgüne yollandı ah patinin parlak çocuğu sircük ahh, ahmet kaya ve bilumum onun çizgisindeki şarkıcılar anca örgütleri beslemektedir. hem manevi hem de maddi, yani kaset-cd-bilet satışlarından örgüte ayrılan payla bu işler dönmektedir. bunu bu işlerin içinde olan insanlar zaten aleni söylemektedir, ülkücü kesim falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Slat said: Ha ideolojisinden banane ben dinlerim diyen insana kimse karışamaz, ama "bu ülkenin sanatçısı bık bık" gibi ağız oyunlarıyla saygı gösterilmesini beklemek show, başka bir şey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ya siz nasıl bu kadar kesin konuşursunuz ya. Ayrıca Grenny sen neden nefret ettiğini biliyormusun Ahmet Kaya'dan. Veya PKK'dan diyelim hadi senin dilinle konuşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: ah patinin cahil ve saldırgan gençleri..bu kadar mı uzaklaştınız insanlıktan? Sir hiçbir şey bilmiyorsun, bildiğini zannetiğin içinde gelişimin biraz kısıtlı kalmış.. "Herkes salak ben zekiyim" "Ben farklıyım" eski bonec triplerine girmişsin, tek farkı siyasi olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Masticore said: İkisi arasında zorla seçim yap deseler akp yerine dtp'yi desteklerim daha iyi . Hiç olmazsa biz neysek oyuz diyor adamlar . Fırıldak,dönek,üç kağıtçı değiller. Bence öyle değil. Al birini vur ötekine. Ayrıca Ahmet Kaya olayı da trt şeş gibi tamamen oy alma amaçlı saçmalıktan başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Ya siz nasıl bu kadar kesin konuşursunuz ya. Ayrıca Grenny sen neden nefret ettiğini biliyormusun Ahmet Kaya'dan. Veya PKK'dan diyelim hadi senin dilinle konuşalım? anlamadım pkk dan niye mi nefret ediyorum yoksa başka birşey mi söylemeye çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: bu ülkenin sanatçısının, üstelik zorla sürgüne yollanan, aşağılanan, hor görülen sanatçısının ardından köpek diyene, köpek bile denmez heralde.. Sanat adı altında pislik yapan adamlara iyi gözle bakılmaz genelde. Bu birçok sanat dalı olabilir, aynı şekilde pislik de birçok çeşitte olabilir. Bir insan sırf sanat icra ediyor diye bu onun şerefsiz olmayacağı anlamına gelmez. Bu düşünceye Ahmet Kaya'nın oturup oturmadığı ayrıca tartışılır. Bölücülük yapıp TC düşmanlığı yaptıysa durum tam olarak budur. Ayrıca: adamınbiri said: ölünün şerefi neyse o şekilde davranılmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yaptı zaten, ama hürriyet sahte fotoğraf yayınlamış sir e söylemşiler sahte fotoğraf aslında o diye. ama videolar ve ses kayıtları ne onu bilmiyorum. holywood yapmıştır ahmet kayayı kötülemek için. hayır ahmet kaya niye kötülensin o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar