Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 biz ortaokullular hep boyleyiz. neymis bu uluslararası olaylar falan bi acikla bilmedigim bir yonu olursa ogrenmis olurum hem dusuncelerimin daha kaliteli olmasini saglarim.ama bunun ustune ne soyleyecegim git kitap oku dersen seviyesizsin, adam bile degilsin.on sayfada olsa yazarsan teker teker okuyup bu yönünü hiç görmemiştim diyebileyim öyle fikire değil kişiye laf söyleyip bitirmek görüş bildirmek değildir. bu konuya tek mesaj daha atmayacagım son olarak demek istedigim, asker zamanında ilk sağcıyı vurdu marjinal sol ortaya çıktı. asker solcuları vurdu dinciler ortaya çıktı. askerin siyasete dokunduğu her anda yeni bir reaksiyon ortaya çıkıyor rahat bıraksada artık demokrasi oturmaya başlasa. asker ülkeyi düşmandan korur,dünya savaşları bile bu kadar uzun sürmedi biz 29 yıldır bu savaşı bitiremedik. bu savaş üç kazanacakken bir veriyor halka.bunun etkisi sadece bana olsa neyse koca bir halk olarak cemeresini çekiyoruz.konuştuğumuz dilimiz bile gün geçtikçe geriliyor, benlik bir durumu yok ben her şekil kendimi kurtarırım ama toplumcu yaşayış böyle olmaz devletin amacını sorun biraz kendinize, acaba devlet savaş vermek içinmidir kalkınmakmıdır iyi standartlarda yaşamakmıdır yoksa devletin amacı halkı askeri standartlar içerisinde tutup tam disiplin ile yaşamakmıdır. adamın densizliğine baksana daha kendimizi sorgulamadan abd ekonomisinde falan bahsetti.kaldı ki bu adama sorsan akp hakkında ne düşünüyorsun bin tane eleştirel fikir yönetir bizi yöneten ekonomidir akp değil.akp kural kontrolörüdür bu devlet ideolojisi içerisinde. uganda ve kamboçya dan 5 tane farkımızı söyleyin askeri açıdan. hadi iyi akşamlar, mutlu günler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ve sonra sabırla beklerim: bulutları çekersiniz üstümden suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız ve o güzel geleceği getirirsiniz bana ölüm tanımaz işte o zaman sevgim tırnaklarımı geçirip toprağın sırtına doğrulurum. gözlerimde güneş koşar ve çiçekler ekersiniz toprağıma. (biraz sonra asmaya götürecekler beni, biraz sonra dalımdan koparıp öldürecekler beni) hoşçakalın sevdiklerim dört mevsim yedi katı mavi gök bütün doğa hoşçakalın hoşçakalın sevdalılar çocuklar üniversiteliler genç kızlar sonsuz uzay gezegenler ve yıldızlar hoşçakalın hoşçakalın senfoniler oyun havaları sevda türküleri ve şiirler bildirilerimizin ve seslerimizin yankılandığı şehirler dağlarında yürüdüğümüz toprak yalınayak eylem adımlarıyla geçtiğimiz nehirler hoşçakalın hoşçakalın ağız tadları sıcak çorbam çayım sigaram havalandırma sıram banyo sıram kelepçe sıram parkamı kazağımı eldivenlerimi ayakkabılarımı ve kalemimi ve saatimi ve kavgamı bıraktığım sevgili dostlar hoşçakalın hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar mutluluğu için dövüştüğüm insanlar yedi bölge dört deniz yedi iklim altmışyedi şehir okullar mahalleler köprüler tren yolları deniz kıyıları balıkçı motorları takalar asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar ve işçiler ve köylüler ve iki halk hoşçakal ülkem. hoşçakal anne, baba, kardeşim, hoşçakal sevgilim hoşçakal dünya hoşçakalın dünyanın bütün halkları. sınırlı olmayan mekâna sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben en sevda halimle en yaşayan halimle gidiyorum dostlarım hoşçakalın hoşçakalın beni yaşamımla sorgula iki gözüm beni yüreğimle beni özümle. bilimle anla beni felsefeyle anla beni tarihle anla beni ve öyle yargıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Viktor said: ahmet kaya degil o suclu bulundu ulusalci pokumanlar yapip yapip sonra bok atiyor rahat birakin simdi kaya ahmetimizi Ahahah hayır yalan. Montaj o resim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sg-1 said: abi sen öne sürdüğün hikayenin doğruluğundan emin misin bi kere? öyle olmuş, böyle olmuş, şöyle olmuş diye anlatıyorsun. ortada bir resim var, gerçek veya değil, sonuçta bir resim var. fotomontaj deyivermek çok kolay. koyun şu mahkeme kararını, diyelim ki, yüce türk yargısı kararını vermiş, resim fotomontaj. ama yok, siz olayı hala masal kıvamında anlatıyorsunuz. birileri acayip manipüle edilmiş, ama kim? birileri acayip manipüle edilmiş, ama kim? keşke, insan harcamak, yakıp yıkmak için gösterdiğimiz şu hevesi, yapmak, yaratmak için de gösterseydik. keşke, aynı hedefi paylaştığına emin olduğum şu kadar insan, birbirlerini yemek yerine, birbirine düşürenleri yemeye çalışsaydı... keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mr. Testicle banlanmış ya. Üzülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Çok feci ayar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 simdi hurriyetin goturup fotoyu videoyu vermemis olmasinin bir onemi var mi anlamadim ? benim gordugum video montajsa montaj desin bende diyim ki kusura bakma ahmet kaya yanlis bilmisiz seni. yok degilse neyi tartisiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Kirve said: sg-1 said: abi sen öne sürdüğün hikayenin doğruluğundan emin misin bi kere? öyle olmuş, böyle olmuş, şöyle olmuş diye anlatıyorsun. ortada bir resim var, gerçek veya değil, sonuçta bir resim var. fotomontaj deyivermek çok kolay. koyun şu mahkeme kararını, diyelim ki, yüce türk yargısı kararını vermiş, resim fotomontaj. ama yok, siz olayı hala masal kıvamında anlatıyorsunuz. birileri acayip manipüle edilmiş, ama kim? . Bu resimler fotoşop olabilir gerçekliğine dair olan belgeleri görmek isteriz diye yazılırsa şaşırmam. 3-4 sayfa önce sorduğum bu durum ile ilgili sorum hala geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hayir karsimda olsan saglam bir kufur ederdim sana ama neyse senin o kicindan konustugun kibrista ben iki sene yasadim, sirf turkiyeden geldim diye her gun kavga etmek nedir bilir misin sen? peki soyle bir irk biliyor musun turkiyeden gelen parayla asgari ucretin 1 milyar oldugu, herkesin surekli grev yaptigi, butun kibrislilarin para icinde yuzup calismadan yataraktan cok guzel hayat yasadigi ve buna ragmen surekli turkiye anamizi aglatiyor dedigi. harekettan once kopek yerine bile koyulmadiklarini, nazi kamplari gibi bir yerlere sikistirilip cogunun ulke disina kovuldugunu. artislik yapmadan once yasayip bilmek, tarih okumak lazim. not. mister tentacle a bu yazi fizban said: Mister Tentacle said: sadece gdoğu bile değil bugün kıbrısta üç kişiye sorsan ikisi türk asıllı olmasına rağmen barış harekatını desteklemez.bunun sebebi kıbrıs nüfusunun 2/3 ünün 40 yaşının altında oluşu, 74 öncesindeki kıbrıs'ta yaşamamış olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 O resim hürriyette çıkmış anladığım kadarıyla yani resimin kaynağı hürriyet gazetesi yani biryerden bulmuş ve yayınlıyor. Mahkemede gazeteye yazı yazıyor, delil olan o materyalleri bana gönder diye, ama gazete elimizde böyle birşey yok diyor. Bunun anlamı ne olabilir peki ? Asparagas haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu arada enflasyonu olmayan ulke buyumeyen gelismeyen ulkedir. hele deflasyon enflasyondan cok daha kotu birsey dir ekonomi bilmeden konusmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bu video noluyor peki? Hani yani biz bu adamı yanlış tanıdık, hakkında o kadar çok şey konuşulurken neden çıkıp demedi, "Ya benim pkk ile ne işim olur, Allah belalarını versin" diye? Onun yerine apo'yu ozledim dedi işte, inşallah apo denen adi herif de biran önce yanına gider de fazla hasret çekmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Herkes bidi bidi ediyor ama şu videoyu açıklayan çıkmadı daha. şarkılarını dinleyipte vicdanı azcık sızlayan adamların kendilerini haklı çıkarma çabası habire şu topikte gördüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Videoyu bilmiyorum doğrudur, veya Ahmet Kaya pkk sempatizanıdır orası ayrı bilmiyorum eğer öyleyse tasvipde etmem. Şarkılarınıda sevmem, yorumunu sevmem, tarzınıda arabesk buluyorum, tabi sevenlerini gücendirmemek için yaptığı müziği anlamıyorum veya kavrayamıyorum diyeyim. Ama Hürriyet gazetesinin yayınladığı resimleri yani kaynağını mahkemeye sunamıyor yok diyor nasıl yok olabilir ? Yani çöpe mi gitti ? Bunun tek anlamı var kaynak yok ve resimler gerçek değil, kısaca bir gazetecilik rezaleti. Hani herkes ortaya attığı iddiayı ispat etmekle yükümlüdür diye bir hukuk ilkesi varya, hürriyet gazetesi bunu yapamıyor dolayısı ile iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıkıyor. Çok güzel kapak osun bu Ertuğrul Özkök'e ohhh nasıl sevindim. İşte böyle bir gazetenin genel yayın yönetmeni hehe, gazetecilik oynuyorlar kendi çaplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Lopeth said: Herkes bidi bidi ediyor ama şu videoyu açıklayan çıkmadı daha. şarkılarını dinleyipte vicdanı azcık sızlayan adamların kendilerini haklı çıkarma çabası habire şu topikte gördüklerim. dün gece kendisiyle yapılmış son mülakatta o yaptıgının yanlış olduğunu, konser ortamına ( ki o konser avrupadaydı ve salonun nerdeyse hepsi pkk sempatizanıydı, kimse avrupada neden bu kadar çok pkklı oldugunu sorgulamıyor) uyarak hata yaptıgını söyledi. keşke dün geceki siyaset meydanını izleseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 o açıklama bana izlerken çok absürd göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Buyse said: Lopeth said: Herkes bidi bidi ediyor ama şu videoyu açıklayan çıkmadı daha. şarkılarını dinleyipte vicdanı azcık sızlayan adamların kendilerini haklı çıkarma çabası habire şu topikte gördüklerim. dün gece kendisiyle yapılmış son mülakatta o yaptıgının yanlış olduğunu, konser ortamına ( ki o konser avrupadaydı ve salonun nerdeyse hepsi pkk sempatizanıydı, kimse avrupada neden bu kadar çok pkklı oldugunu sorgulamıyor) uyarak hata yaptıgını söyledi. keşke dün geceki siyaset meydanını izleseydiniz. ahmet kaya, kısaca a.k, yaptığından pişman olmuş olabilir. fakat şöyle bir nokta var; bazen pişman olmak, suçunu affettirmeye yetmez. bir yakınına tecavüz eden birinin pişmanlığını kabul edebilir misin ? ya da katilini ? ya da o katili alkışlayan, özleyen, " oh iyi yapmış" diyeni ? ben yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Buyse senin ben ta ............ çok özür dilerim pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bazen zerzevat yemek iyidir. bünyeye iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 biri niyetini düşüncesini ne kadar güzelde saklasa her zaman bir yerden açık veriliyor. höt lan deyince de "biz öyle demedik böyle dedik", "şartlar şöyleydi böyle oldu" vs vs 50 çeşit olmadıya yatabiliyor insanoğlu. insanın kafasından neler geçiyor bilemez kimse. ama eninde sonunda muhakkak sızıyor bir yerlerden en güzel örneği başımızdakiler zatende oraya girmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 GEd said: Kirve said: sg-1 said: abi sen öne sürdüğün hikayenin doğruluğundan emin misin bi kere? öyle olmuş, böyle olmuş, şöyle olmuş diye anlatıyorsun. ortada bir resim var, gerçek veya değil, sonuçta bir resim var. fotomontaj deyivermek çok kolay. koyun şu mahkeme kararını, diyelim ki, yüce türk yargısı kararını vermiş, resim fotomontaj. ama yok, siz olayı hala masal kıvamında anlatıyorsunuz. birileri acayip manipüle edilmiş, ama kim? . Bu resimler fotoşop olabilir gerçekliğine dair olan belgeleri görmek isteriz diye yazılırsa şaşırmam. 3-4 sayfa önce sorduğum bu durum ile ilgili sorum hala geçerlidir. bu belgelerin gerçek olup olmama ihtimalini geçiyorum, şu gün itibariyle sadece 1 saat uğraşsam aynılarını yaparım, o ayrı mesele. hani hürriyet gazetesi fotomontaj yapabiliyor da ahmet kaya ve bilumum pkk fanlarının eli armut mu toplayacak, di mi ama? velev ki belgeler gerçek, bu belgeler bize neyi anlatıyor? hürriyet gazetesinin elinde dökümanların orjinallerinin olmadığını. yani resimlerin fotomontaj olduğu sonucuna orjinallerini görmediğiniz için varıyorsunuz, öyle mi? Yani elinizde resimlerin fotomontaj olduğuna dair bir belge yok?! Resimlerin arşivde başına gelebilecek her türlü kötü olayı bir kenara koydum, bilmiyorsanız anlatayım, basında materyel kiralama diye bi olay vardır. Yayın hakkı süresince orjinal materyeli kullanır ve sahibine devreder. Burada da benzer bir durum olmuş olma ihtimali var mıdır, belki vardır, belki yoktur, bunu bilemeyiz. Mahkeme "elinizde mi" diye sormuş, onlar da "yok" demiş. başkaca bir talep olmuş mu, muamma. Ha bir de bu belgelerin ulusal basında HİÇ yer almamış olması da cabası. Yani o kadar Ahmet Kaya lafı geçiyor, hiçbir HÜRRİYET rakibi veya liberal geçinen gazete bu belgeleri haber yapmaz mı yahu? Veya yaptı da benim mi haberim yok? hadi diyelim ki, bu resimler fotomontaj, bu konser hiç olmadı, kaya kürdistan bayrağı önünde şarkı-türkü okumadı, peki şu videoyu, konseri nasıl görmezden geleceğiz, onu nasıl unutacağız? İnsanların evlatlarını bir bölücü teröre şehit verdikleri günlerde "ben kürtçe şarkı söyleyecem" deyip de yangına benzinle gitmesine nasıl bir barış hareketi olarak bakacağız? "Pişmanım, hata yaptım" demek, çıkıp kameralar önünde boy boy demeçler vermek ne kadar samimidir, hadi samimi diyelim, binlerce vatandaşımızın canına mal olmuş bir örgütü desteklemesini affettirebilecek mi? Onun şarkılarıyla, fikirleriyle dağa çıkmışların şehit ettiklerini geri getirecek mi? Ergenekon'dan yargılanan Doğu Perinçek "apo'ya gül verdiğim resimlerden pişmanım, hata yaptım, ben laik, bağımsız bir türkiye cumhuriyeti'nden yanayım" dese (ki son kısmı diyordu ben bıraktığımda) onu da gözyaşlarıyla kabullenecek misiniz, keza yalçın küçük de var tabi. Siz kabul etseniz de etmeseniz de Ahmet Kaya ayrılıkçı kürtlerin baştacı ettiği, pkk'nın sanat ayağının bir temsilcisiydi. Sonradan pişman olmuştur, veya olmamıştır (ısrarla "ben kürtçe şarkı söyleyecem" deyip de memleketin en hassas zamanlarında yara kaşımaya çalışması bence hiç de barıştan dostluktan yana olmadığını gösteriyor, on yıl sabretmiş olsaydı, bugün belki hayatta olurdu, barış temsilcisi olarak trt şeş'in baş köşesine kurulurdu), ama ben ahmet kayaya baktıkça bebek katili apoyu özleyen adamı görüyorum. apo demişken, o da bu ülkeyi çok sevdiğini söylemişti, hizmet etmek istediğinden bahsetmişti. onu izlerken de gözleriniz dolu dolu oldu mu? Sizce o da söylediklerinde samimi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Belgeler photoshop hadi çık işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bLackcha0s said: Buyse senin ben ta ............ çok özür dilerim pişmanım. hayırdır? ha şimdi çözdüm olayı asjvfkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hürriyet mi yayınlamıştı hatırlamıyorum ama o dönemde bir sürü foto, video vardı pkk bayrağı altında şarkı söylerken ahmet kaya'yı gösteren. ne yalan söyleyeyim benim aklımda pkk ile ilişkileri ortaya çıkan birisi olarak kalmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sg-1 said: GEd said: Kirve said: sg-1 said: abi sen öne sürdüğün hikayenin doğruluğundan emin misin bi kere? öyle olmuş, böyle olmuş, şöyle olmuş diye anlatıyorsun. ortada bir resim var, gerçek veya değil, sonuçta bir resim var. fotomontaj deyivermek çok kolay. koyun şu mahkeme kararını, diyelim ki, yüce türk yargısı kararını vermiş, resim fotomontaj. ama yok, siz olayı hala masal kıvamında anlatıyorsunuz. birileri acayip manipüle edilmiş, ama kim? . Bu resimler fotoşop olabilir gerçekliğine dair olan belgeleri görmek isteriz diye yazılırsa şaşırmam. 3-4 sayfa önce sorduğum bu durum ile ilgili sorum hala geçerlidir. fdd bu belgelerin gerçek olup olmama ihtimalini geçiyorum, şu gün itibariyle sadece 1 saat uğraşsam aynılarını yaparım, o ayrı mesele. hani hürriyet gazetesi fotomontaj yapabiliyor da ahmet kaya ve bilumum pkk fanlarının eli armut mu toplayacak, di mi ama? velev ki belgeler gerçek, bu belgeler bize neyi anlatıyor? hürriyet gazetesinin elinde dökümanların orjinallerinin olmadığını. yani resimlerin fotomontaj olduğu sonucuna orjinallerini görmediğiniz için varıyorsunuz, öyle mi? Yani elinizde resimlerin fotomontaj olduğuna dair bir belge yok?! Resimlerin arşivde başına gelebilecek her türlü kötü olayı bir kenara koydum, bilmiyorsanız anlatayım, basında materyel kiralama diye bi olay vardır. Yayın hakkı süresince orjinal materyeli kullanır ve sahibine devreder. Burada da benzer bir durum olmuş olma ihtimali var mıdır, belki vardır, belki yoktur, bunu bilemeyiz. Mahkeme "elinizde mi" diye sormuş, onlar da "yok" demiş. başkaca bir talep olmuş mu, muamma. Ha bir de bu belgelerin ulusal basında HİÇ yer almamış olması da cabası. Yani o kadar Ahmet Kaya lafı geçiyor, hiçbir HÜRRİYET rakibi veya liberal geçinen gazete bu belgeleri haber yapmaz mı yahu? Veya yaptı da benim mi haberim yok? hadi diyelim ki, bu resimler fotomontaj, bu konser hiç olmadı, kaya kürdistan bayrağı önünde şarkı-türkü okumadı, peki şu videoyu, konseri nasıl görmezden geleceğiz, onu nasıl unutacağız? İnsanların evlatlarını bir bölücü teröre şehit verdikleri günlerde "ben kürtçe şarkı söyleyecem" deyip de yangına benzinle gitmesine nasıl bir barış hareketi olarak bakacağız? "Pişmanım, hata yaptım" demek, çıkıp kameralar önünde boy boy demeçler vermek ne kadar samimidir, hadi samimi diyelim, binlerce vatandaşımızın canına mal olmuş bir örgütü desteklemesini affettirebilecek mi? Onun şarkılarıyla, fikirleriyle dağa çıkmışların şehit ettiklerini geri getirecek mi? Ergenekon'dan yargılanan Doğu Perinçek "apo'ya gül verdiğim resimlerden pişmanım, hata yaptım, ben laik, bağımsız bir türkiye cumhuriyeti'nden yanayım" dese (ki son kısmı diyordu ben bıraktığımda) onu da gözyaşlarıyla kabullenecek misiniz, keza yalçın küçük de var tabi. Siz kabul etseniz de etmeseniz de Ahmet Kaya ayrılıkçı kürtlerin baştacı ettiği, pkk'nın sanat ayağının bir temsilcisiydi. Sonradan pişman olmuştur, veya olmamıştır (ısrarla "ben kürtçe şarkı söyleyecem" deyip de memleketin en hassas zamanlarında yara kaşımaya çalışması bence hiç de barıştan dostluktan yana olmadığını gösteriyor, on yıl sabretmiş olsaydı, bugün belki hayatta olurdu, barış temsilcisi olarak trt şeş'in baş köşesine kurulurdu), ama ben ahmet kayaya baktıkça bebek katili apoyu özleyen adamı görüyorum. apo demişken, o da bu ülkeyi çok sevdiğini söylemişti, hizmet etmek istediğinden bahsetmişti. onu izlerken de gözleriniz dolu dolu oldu mu? Sizce o da söylediklerinde samimi miydi? Boşa laf ebeliği yapıyorsun başka bir şey değil. Ne biz bölücüyüz ne pkklı ne de ergenekondan bahsediyoruz,ne apodan, biraz yukarıda sayfa başında yazılmış gazetecilik ve hukukla ilgili kısımlar. Oku orayı,bahsettiğimim şey o. Alakasız alakasız şeyler yazıp durma her soruda,konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar