Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Sanctis sezon sonu kesin gönderilecek diye bir haber okumuştum hürriyette. Sebebi de bonservisinin sorunlu olmasıymış. Bonservisi alınamadığı için başka bir kaleci almayı düüşnüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Adam gibi hocayı ligler sürerken kolay kolay bulamazdı bu vakitte. O yüzden Skibbe'yi şu anda yollamak hataydı diyorum ben de. Adam gibi hoca zaten şu anda boş kalmaz bir takım başındadır. Adam gibi hoca yine aynı şekilde, teklif geldi diye çalıştırdığı takımı yarı yolda bırakmaz. Yani adam gibi hoca bulma olasılığı yoktu şu anda. Kart rekoru olacağını sanmam. Bülent'in "o kadar etkili" olduğunu sanmam. Hatta tam tersine özellikle takımda hala bir zamanlar beraber yan yana oynadığı oyuncular olduğundan dolayı kendisine tam olarak t.direktör gözüyle bakılmayacaktır, otoritesi zayıf kalacaktır diye düşünüyorum ben. Ki bu daha büyük bir handikap. Yine de verilen kadro dışı cezalarını kaldırması bence doğru bir karardı. Sabri'yi sevdiğimden ya da savunduğumdan değil, GS'de oynamasını istemem. Ama bir t.direktör her şeye sıfırdan başlayıp objektif ve kendi bilgi-gözlemine dayalı kararlar vermelidir bence. Daha önceki teknik heyetin kararları hep doğru olsa zaten yeni direktöre gerek kalmazdı. Tabii yine kadro dışı kararı yanlış demiyorum, ama objektiflik açısından bu da dahil olmak üzere her karar sıfırlanmalı kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Flameoffear said: Sanctis sezon sonu kesin gönderilecek diye bir haber okumuştum hürriyette. Sebebi de bonservisinin sorunlu olmasıymış. Bonservisi alınamadığı için başka bir kaleci almayı düüşnüyorlarmış. De Sanctis çok iyi kaleci. Gönderilmemesi gerekir. Mart sonu gibi davası bitecekti. Eğer uzamaz da biterse davası, sezon sonunda bonservis sorunu hallolacak gibi. Ha dava uzarsa o zaman işler karışır. Gerçi sezon sonunda zaten sözleşmesi de bittiği için bonservis ödenmeden kadroya katılabiliyor olması lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Rewendor said: Adam gibi hocayı ligler sürerken kolay kolay bulamazdı bu vakitte. O yüzden Skibbe'yi şu anda yollamak hataydı diyorum ben de. rıdvanın hep bi lafı vardı fenerbahçe için. bundan daha kötü ne olcak küme mi düşecek takım diye. skibbe adam gibi hoca değildi ki bülent ondan aşağı kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Abi kimse dememiste bulentin soyunma odasindan gelip tribunlere kufur ettigi zamanlar unutuldu mu?Yada o zamanlar buyuk kaptan degilde ... kaptan diyenlere noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: rıdvanın hep bi lafı vardı fenerbahçe için. bundan daha kötü ne olcak küme mi düşecek takım diye. skibbe adam gibi hoca değildi ki bülent ondan aşağı kalsın. Tamam oraya kadar doğru. Ama sen Bülent'e kalıcı gözüyle bakıyorsun. Ben diyorum ki Skibbe'yi yollayıp tecrübesiz Bülentle 1.5 sene daha gideceğimize (ya da yarı yolda onu da yollayıp hem GS hem kendisi açısından kötü bir sene geçireceğimize) şu anda düzgün bir hoca bulamayacağımızdan dolayı sezon sonuna ya da son 1-2 haftaya kadar bekleyip sezon sonunda düzgün bir hoca getirtmek çok daha iyi bir seçenekti. Önümüzdeki sezon için çok daha faydalı olurdu. Böylece önümüzdeki sezona düzgün bir hocayla girecektik. Şimdi Bülent en az bi 4-5 sene daha GS ayarında takım kaldıracak kadar tecrübe ve bilgi sahibi olamayacak bu da hem kendi kariyeri için hem GS için kötü iz bırakacak. Yani Skibbe'yi Bülent'le kıyaslayıp daha kötü olamaz Bülent demiyorum ben, onun yerine aynı ayarda olan Bülent gelip bir şey değişmeyeceğine Skibbe kalsın, sezon sonunda iyi bi adam gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mille said: Abi kimse dememiste bulentin soyunma odasindan gelip tribunlere kufur ettigi zamanlar unutuldu mu?Yada o zamanlar buyuk kaptan degilde ... kaptan diyenlere noldu?? tiribün haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 belki seneye yeni antrenor getirip bulenti yardimcisi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 büyük kaptana büyük hakaret olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şaka maka ben çok güveniyorum bülent korkmaza. en azından gazıyla bu sene ligdeki kötü gidişe dur der. seneye allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 DoruK said: Red said: sanctis gitsin.tamam yan topları iyi.gaz kaleci.falan filan ama yok yani.kayseri maçını verdi.kocaeli maçınıda o ilk golde yaptıgı salak bi hatayla verdik.öle aptal bi beraberlik golu yersen moral falan kalmaz sanctis geldiğinden beri 4-5-4-5 yiyoruz yni :) orkun bile daha az gol yemiştidüz mantık, düz adam. yahu bi kaleci tam olmalı.ya bi maç baştan aşagı kötü olsun.yada iyi olsun.santctis yenilmicek goller yiyo.dengesiz baya.bize maç çeviren kaleci lzm.maçı aleyhimize çevircek değil.orkun aykut iyi yedekler.evet orkun zamanında daha az gol yedğimiz bi gerçek. samiyendeki kayseri maçının önemini tartışmaya gerek yok.2 puan bırakılcak maç mıydı ?.kocaelinin beraberlik golu.halamın pipisi olsaydı muabbeti olcak ama kocaelinden o golu yemeseydik dha farklı olucaktı.kırılma noktaları bunlar.o anlarda kaleci devreye girmezse kim giricek.mondragon u özlettiler yani.adam öyle böyle imkansız bi kurtarış yapıodu maç dönüyodu. çok top sektirio.fenerbahçe den yediği gol mesela.maçı kırdı çöpe attı.hani maçı dondurcek kurtarışlar yapamayan italyan kaleciyi napayım ben.orkununda çıkarır onun cıkardıg topları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 top tutmada problemleri var dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yerden gelen her şutta aklım gidio beim kalbim sıkışıo :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hakkındaki ilk fikrim çok iyi bir kaleci olduğuydu ama inanılmaz top sektiriyor sanırım buda zaten neden top class takımlarda şans bulamadığını açıklıyor. Ben artık yemesi gerekeni yiyen yememesi gerekeni yemeyen bir kaleci istiyorum ya öyle muhteşem kurtarışlar yapmasın bana ama saçma sapan goller de yedirmesin takımına... Sabri hakkında bence Bülent Korkmaz kesinlikle doğru kararı verdi.Gerçi bu Sabri'ye verilen kaçıncı şans ama Sabri'nin kapasitesi gerçekten çok yüksek önemli olan onu kontrol altında tutabilmek kafasını sahadaki futbola verdiğinde gerçekten müthiş işler yapıyor. Galatasaray her teknik direktör değiştirişinde bi umutlanıyorum ama sonuçsuz kaldı hep.Umuyorum bu sefer iyi sonuçlanır çünkü gerçekten Türk futbolcular içinde avrupanın büyük takımlarında oynayabilicek yetenekte az sayıda futbolcudan biri o. Diğer yandan bu söylediklerime olan inancım GS'nin ligi şampiyon bitirmesine olan inancım kadar bile yok :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bülent ne kadar başarılı olur bilemiyorum, kararsızım. Ama bu sene o "gaz" ile 2. liğe yerleşebiliriz gibi. CL demek en az şampiyonluk kadar önemli, 15M Euro kafadan.. (Ah Adnan Polat en başında iyi bir hoca getirseydin 1M Euro daha çıkarıp bu sene be önümüzdeki sene CL'de olacaktık, 30M Euro...) Kalan haftalarda tribünlerin de rolü çok önemli. Özellikle bu akşam takımı çok çok iyi desteklemeliler. Bülent hatalı bir seçim olabilir. Ama 10 yaşından beri Galatasaray forması altında top oynayan, boş mukaveleye imza atıp "siz doldurun gerisini" diyebilecek kadar Galatasaraylıdır. 2000 Arsenal maçında yaptıkları yeter ya zaten.. http://www.youtube.com/watch?v=VjSgiSTQSHc&feature=related Arsenalli oyuncunun yüzündeki "WTF?" ifadesi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mille said: Abi kimse dememiste bulentin soyunma odasindan gelip tribunlere kufur ettigi zamanlar unutuldu mu?Yada o zamanlar buyuk kaptan degilde ... kaptan diyenlere noldu?? ar yu pileyır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 deathl0rd said: Sabri hakkında bence Bülent Korkmaz kesinlikle doğru kararı verdi.Gerçi bu Sabri'ye verilen kaçıncı şans ama Sabri'nin kapasitesi gerçekten çok yüksek önemli olan onu kontrol altında tutabilmek kafasını sahadaki futbola verdiğinde gerçekten müthiş işler yapıyor. Galatasaray her teknik direktör değiştirişinde bi umutlanıyorum ama sonuçsuz kaldı hep.Umuyorum bu sefer iyi sonuçlanır çünkü gerçekten Türk futbolcular içinde avrupanın büyük takımlarında oynayabilicek yetenekte az sayıda futbolcudan biri o. bu söylediğine kendin inanıyo musun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 deathl0rd said: Diğer yandan bu söylediklerime olan inancım GS'nin ligi şampiyon bitirmesine olan inancım kadar bile yok :D:D kapasite ve katkı farklı şeyler. Sabri'nin kapasitesi yok diyorsan zaten futboldan hiç anlamıyorsun demektir ama işte Hasan Şaş abisinin yolundan gidip futbol harici şeylerle uğraşıyor. Ha hala söyliyecek bişeylerin varsa Sabri'nin yapabilicekleri hakkında son avrupa şampiyonasındaki Almanya maçında sağ kanattan yaptığı bindirmeleri bi otur tekrar izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kendi kendine konusuyorsun sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Vay be deathlord, hiçbirimiz anlamıyomuşuz demek ki futboldan, bir tek sen anlıyormuşsun ilk cümlene bakılırsa :) (edit: 2. cümlenmiş) Sabri hızlıdır, dayanıklıdır, 90 dk deli gibi ve son derece hızlı olarak koşabilir doğru. Ayrıca şutları da fena değil, hani bitiriciliği fala var. Ama orta yapamıyor (yapamıyor derken gerçek anlamda yapamıyor, bir futbolcuyu geçtim mahallenin manavı daha iyi orta açar sabriden. Bu konuda sıfır. 10 sene futbol oynayıp bir gıdım ilerletememesi de acı bu özelliği), pas atamıyor, adam geçmede fena olmamasına rağmen nedense aşırı derecede fazla top kaptırıyor, ne zaman nerede durması gerektiğini bilmiyor hele ki özellikle bek oynamaya başladığından beri inanılmaz bir açık veriyor. Ayrıca Servet kadar olmasa da arada sırada dan dun müdahalelerde bulunuyor (ki özellikle bek ve defanslar için çok büyük tehlike bu) hani Türkiye'de idare ederler ama Avrupa'da gözünün yaşına bakmaz çalarlar penaltıyı. Dünkü maçta bile Kewell fazla ileri çıkamadı Sabri'nin açıklarını kapatma telaşından. Sadece sağa sola deli hızlı koşup şut çekmeyle futbol oynama dönemi yıllar önce kapandı. Bir de şu var. Sabri 19 yaşından beri gıdım gelişmedi. Yıllardır aynı Sabri. 4-5 senedir hiçbir ilerleme gösteremedi, hatta zaman zaman gerileme de gösterdi. Bu durumda kapasiteden söz etmek hata olur, tam tersine kapasitesinin limiti bu diyebiliriz. Son bir nokta daha, inanılmaz derecede istikrarsız bir futbolcu olduğu da bir gerçek. Bu kadar istikrarsız ve güvenilmez oyuncuyu hiçbir büyük takım riske alarak oyuna sürmez ilk 11'de kolay kolay. Bakma GS'nin oynattığına da, sağ bek yok, mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Rewendor said: Sabri hızlıdır, dayanıklıdır, 90 dk deli gibi ve son derece hızlı olarak koşabilir doğru. Ayrıca şutları da fena değil, hani bitiriciliği fala var. Son bir nokta daha, inanılmaz derecede istikrarsız bir futbolcu olduğu da bir gerçek. Bu kadar istikrarsız ve güvenilmez oyuncuyu hiçbir büyük takım riske alarak oyuna sürmez ilk 11'de kolay kolay. Bakma GS'nin oynattığına da, sağ bek yok, mecbur. Milli takımda oynattı yokluktan =) Sorun o değil benim anlatmak istediğim de o değil. Sabri'nin hızında zaten çok fazla futbolcu yok inanılmaz bir kondisyonu olması da ayrı bir konu defans zaafları da var bu da doğru ama ben zaten sabri muhteşem bir oyuncu demiyorum. Kapasitesi var diyorum futboluyla ilgilense sağına soluna hakeme sataşmasa kaptanlıkla cartla curtla uğraşmasa çok daha farklı olabilirdi diyorum. 86 metre depar attıktan sonra aşırtma gol atabilen bir adamdan bahsediyoruz burda. Dediğim gibi kapasite yok diyorsanız wikiden Futbol Kariyeri [değiştir] 2006-2007 Liverpool-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçında gerek hızı, gerek top kapışı, gerek ortaları, gerek asisti ile İspanyollar ve İngilizlerin dikkatini çekmiştir. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Sabri daha sonra oynadığı lig maçlarında kendini geliştirdiğini göstermiştir. Bursaspor maçında son dakikalarda 86 metre sürdüğü topu kaleci Ömer'in üzerinden aşırtıp attığı golle dünya medyasının bile ilgisini çekmiştir. neyse lafın özü Sabri düzgün orta açabiliyor olsa zaten ingiltere liginde oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Wikipedia hiçbir zaman geçerli bir kaynak olmadı, özellikle de futbol konusunda. Transfer döneminde biraz karıştırsan görürsün zaten. Milli takımda Gökhan Gönül son dakikada sakatlanmasa hayatta fırsat bulamazdı maçlarda Sabri. Gökhan olmamasına rağmen bile uzunca bir süre güvenemedi Terim ona, Sabri'yi oynatacağına Hamit'i sağ beke çekmeyi bile tercih etti. Sonradan girdi oyuna anca, sonlara doğru fırsat bulabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sabriden daha iyi bir okan buruk çıkmaz mıydı neden defansta değerlendiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ama unutulmaması gereken bi konu daha var ki kazım > sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ve alex>hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar