Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:
vimpir said:
Buyse said:
vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı bu
Hanginiz 80 e tek basina geldiniz? delikanli gibi soyleyin :D

valla ben ilk karakterimi 1 bucuk ay da falan lvl 60 yaptım. hiç bir şey bilmiyordum. hiç bir mapi tanımıyordum. pc kötü oldugu için alt tab yapıp thotbota bakamıyordum. addon hiç kullanmıyordum. ama o an aldığım zevki 3000 tane raid yaptıktan sonra dahi alamıyorum.

abi bu da farklı bişey işte ben deliriodum sıkıntıdan quest yaparken :)
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
Buyse said:
vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı bu
Hanginiz 80 e tek basina geldiniz? delikanli gibi soyleyin :D

Dedim ya boost falan görmeden level 60'a geldim ben. Aynı şekilde expansionlarda da main charlarımı oturup kendim kastım.

Ha sen şimdi elite mob görmüyorsun ortalarda. Ben kasarken aldıgım elite questleri kendi levelımdakiler ile grup kurarak yapıyordum.

Hinterlands'da falan horde için elite trollerin oldugu mekana yolluyordu mesela dolu elite quest vardı, ne günlerdi tehey. :)
Sosyal ağlarda paylaş

c.m.w said:
hm patide uzun 3/4 senedir görmedim tarzda bi topic olmuş , ayar falan yok herkes sevgi kelebeği, hoşuma gitti :)

Aslında kullanıcıların ikiyüzlülüğü demek daha doğru olacak. Aksini düşündüğüm anlaşılmasın; doğru olan burada yapıldığı gibi yardımlaşılması tabiki... Fakat yeni bir üye onun açtığı konulardan herhangi birini açmış olsaydı ayarlar ve troller havada uçuşur geyik yapmayan kimse kalmazdı. Vimpirin kayıt tarihi yumuşak üslubu ve forumdaki etkinliği bunun önüne geçen bir etken olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
vimpir said:
Fin said:
ne ekmegini yemissiniz topiğin iyi post kastınız =P
Ben wow la ilgili butun mesajlarimin silinmesine gikimi cikarmam benim derdim baska wow oyniyasim hicmi hic kalmadi hoslandigim kiza ilgi duymamak gibi birsey oldu:)

hayırdır noldu bi anda
tabi 10 sayfa olunca benim yazdiklarim gume gitti:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...