vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Arkadaslar WoW ilgili aklima gelen tum sorulari bu topicte sorsam, ogrensem sizde kurtulsaniz bende nasil olur? 8-). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 :> buranın adı Beginner's Room tarzı bişeyler olsun, sadece sen değil yeni başlayan herkes yararlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aradığın birçok bilgiyi Arama yaparak bulabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Gangren said: Aradığın birçok bilgiyi Arama yaparak bulabilirsin aslında.Inan bulamam:),Mesela; Ben simdi petimi agresife alip oturup tv seyretmek istiyorum sonra lootlari toplamaka istiyorum ama benim dokunmadigim yaratigi lootliyamiyorum caresi varmidir? bu tip sacma ama icimi yiyen sorulara arayarak yanit bulabilcegimi sanmiyorum:), Gangren yap güzellik kardesine burasi benim olsun hadi be haci:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Benim yapabileceğim birşey yok aslında. Sen sorunu sorarsın, bütün sorularını bir başlıkta toparlarsın, buna lafım olmaz. Kurallar belli sonuçta :) O dediğin olaya gelince de, yok böyle bir çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 O dediğin şey etik değil, ha çok zor geliyor level kasmak diyorsan. Powerlevel yaptırabilirsin, bot kullanabilirsin vs. Ama sevilmez böyle insanlar paticikte :P Mesela ben banlandıydım zamanında bot kullancam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 en azından bir kere vurman şart,yok öyle knight daki gibi makroya bırakıp autoloot açıp,gelsin exp ler gelsin coinsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Franceskooo said: en azından bir kere vurman şart,yok öyle knight daki gibi makroya bırakıp autoloot açıp,gelsin exp ler gelsin coinsler.Tamam iste gayet guzel gidiyoruz ben sadece caresi varmi merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aslında var bi çok bot görmüştüm server'larda. Farmer olmadığına eminim çünkü acayip bi rotası felan var loot u felan bütük ihtimal adam oyunun başında bile değil. Ama bunlara biz kısaca exploid diyoruz ve uzak duruyoruz. İnsan gibi oyununu oyna nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Peki ben simdi level 80 oldum bundan sonra xp gelmiyor sanirim ben xp aldikca pette aliyor diye biliyorum 80 den sonra gidip bir pet aldim leveli 60 o nasil 80 olur yoksa otomatik 80' nemi ceker oyun peti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 5 level düşük başlıyor petin senden max. Ama atıyorum 80 sin 80 pet tame ettin 80 devam ediosun. 80 iken 5 level pet tame ettin direk 75 level olayor. Petin exp alması senin alamana bağlı bi olay değil mob öldürdükçe oda kendi experience'ını alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 çok karışık bi macro kombinasyonuyla yapabilirsin kanımca ama onda bile ya moblar biter ya macro durur ya ölürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 senden 5 lvl assagiya cekiyor. sonra sen xp almasanda pet gayet hizli bir bicimde xp aliyor yaratik kestikce. kolaylikla lvl aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 75 e çeker eğer daha düşük levelliyse. gerisini yine aynı şekilde kasıcaksın. sen xp almıyorsun ama pet almaya devam ediyor, o da 80 olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Julifton said: Aslında var bi çok bot görmüştüm server'larda. Farmer olmadığına eminim çünkü acayip bi rotası felan var loot u felan bütük ihtimal adam oyunun başında bile değil. Ama bunlara biz kısaca exploid diyoruz ve uzak duruyoruz. İnsan gibi oyununu oyna nedir =) bot programı adı vermek yasak değilse verim kullanan arkadaşlarım var çok da memnunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 geliyo çekiç. yazıktır o kadar mesajına :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 1 ay uzun bir süre değil Dworgian, geçer elbet, ver istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 lolz yasakmış ok sustum vermiorum bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Size birşey anlatıyımda gülün:), leatherworking teach ettim ama nasil leather menusu acilirda deri islenir kafayi yedim yok abicim ara tara yok meger speelbook taki ismine tiklamak yetiyormus inanin oyuna yabanciysaniz ve bilen arkadasiniz yoksa yazik size yazik bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bi kaç haftaya sende oyunun şeysi olur çıkarsın dert etme o kadar.. Geçmişe ilk başladığım dönemlerde başıma gelen olaylara şimdi dibim düşerekten gülüorum. Güler geçersin 15 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bot kullanmayın. İlla kullanacaksanızda kodunu görmediğiniz botu kullanmayın. Mazallah hacklenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 tooltip ler o yuzden var. o unlem isareti hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yahu botla hileyle bişiler yapcaksan, kur bi server pcye, kendinin kralı ol. zor bişi değil hem direk 80 olursun misss:D addonların çoğu bile bence oyunun tadını kaçırıyo, haksız rekabet sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mohi said: yahu botla hileyle bişiler yapcaksan, kur bi server pcye, kendinin kralı ol. zor bişi değil hem direk 80 olursun misss:D addonların çoğu bile bence oyunun tadını kaçırıyo, haksız rekabet sağlıyor.benden bahsediyorsan asla hile mile sormadim sadece mermi, bow harcamadan petle yaratik kesebilirmiyim onu merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 tab / ctrl+1 tab / ctrl+1 tab / ctrl+1 /afk /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar