nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 afferin baksınlar frost presence'ye de. blade barrier'in içine et, bir de tanklık presence'sini de nerfle. çok güzel olur dk tanklık vallaha. ben ışığı yanan tuşa basmıyorum; tanklık yapıyorum lan!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dk ya bu kadar nerf gerektigini biliyordunuz da neden bizi 5 ay boyunca pvp den soguttunuz dklar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DKya az bile bence yapılanlar , hicbir DK üzerine alınmasın ama tanklıkta da DPSte de şaka gibilerdi. 3.1de de cok şeyin degiscegini sanmıyorum ama ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 said: Mounted combat, and much more to come! nasıl oalcak ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 toggie said: alla allah hangi battlegroupmus o. misery'de 30 dakika bekliyosun AV'ye girebilmek icin ortalama. abi biz karazhan olarak miseryde değil vindicationdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vindication'da AV 5 alliance 40 horde sürekli; 40 mark kasmak için bir hafta sabah akşam AV yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hmm benim aklım hala grim batol'da kalmıs demek ki, eyv ege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ombakkombak said: Vindication'da AV 5 alliance 40 horde sürekli; 40 mark kasmak için bir hafta sabah akşam AV yapman lazımReckoning dede öyleydi bl deykende öyleydi nedense allylar av a girmiyor yada giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 misery ally icin 10numara , ama gercekten denge oldugunu dusunuyorum bglerde, esit sekilde kaznaiyo gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu mage amma degismis ya.. Oku oku bitiremedim .. karaktere nasil aliscam diye kara kara dusunuyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lolol. di' mi? bence reroll yapmak lazim bu kadar zorla$mamali oyun kimse icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bizim serverda bglerde horde sürekli eksik adam başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DoubleW said: misery ally icin 10numara , ama gercekten denge oldugunu dusunuyorum bglerde, esit sekilde kaznaiyo gibiyiz harbi harbi misery durumda bg , o salak bg yuzunden bircok char im olan account i birakip, eski alliance larima dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Boci said: Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için... hahahha pri kalmamıstır belki boci al sana konu pve icin sp http://www.wowhead.com/?talent#bVcbhZZGgfVofzcfqfzAo pvp icin disciplin http://www.wowhead.com/?talent#bxIbhGMiRcsffRtbvz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hozceri said: Boci said: Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için... hahahha pri kalmamıstır belki boci al sana konu pve icin sp http://www.wowhead.com/?talent#bVcbhZZGgfVofzcfqfzAo pvp icin disciplin http://www.wowhead.com/?talent#bxIbhGMiRcsffRtbvz Len nerden bildin talent soracağımı :)Oha bide sp ve disc talenti soracağımıda bilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bende sana soruyorum iste 2 pri kalmısız gibi tartısalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 şimdi bu sorunlar arasında priest için en iyi healer talenti hangisi ola yav:S bir müslüman cevap yazsında dedesine rahmet okiiim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 superwiz said: şimdi bu sorunlar arasında priest için en iyi healer talenti hangisi ola yav:S bir müslüman cevap yazsında dedesine rahmet okiiim:p Link mi istiyosun yoksa holy mi discipline mi diye mi soruyosun? Btw Holy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 holy şu anda yeni patchle en iyi talenti linklerseniz sevinirim,pls kafadan olmasın standart olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Rogue'a 2 satır birşey gelmiş, o da nerf. Roflol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ah ah beklediğimden kötü vurdu spirit nerfi. Eskiden örneğin pw de diğer healerlar 20-30% mana ile bitirirken nonstop gheal spamla full manada bitirirdim (ne sol proc ne de stopcasting kullanmadan). Bugün trashte 50% mana kaybettim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 dual specc çok hoşuma gitti ya; deconstructor ve council'da heal yaptım; ignis razorscale kologarn'da tanklık. Tek tuşla; raid lider dediği anda healera dönüşmek; insan kendini faydalı hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Masquerade said: Rogue'a 2 satır birşey gelmiş, o da nerf. Roflol. valla o 2 satır niye 2 satır ve niye nerf içeriyor bilmiyorum ama rogue'yu hayvan gibi bufflamışlar. Bizim rogue'lar ezdi bizi 2 gecedir. Hemde öyle böyle değil 3.1 öncesi %20 fark koyduğumuz roguelardan %20 falan fark yiyoruz şuan. Abartı bufflamışlar. Dps sıralamsı hemen hemen aynı bizde herkez gene benzer dpsleri yapıyorken rogular sıpladı geçti üstümüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Roguelar feci gidiyor meterda ya. Deli bufflanmışlar, mageler ise sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar