nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 afferin baksınlar frost presence'ye de. blade barrier'in içine et, bir de tanklık presence'sini de nerfle. çok güzel olur dk tanklık vallaha. ben ışığı yanan tuşa basmıyorum; tanklık yapıyorum lan!!1
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dk ya bu kadar nerf gerektigini biliyordunuz da neden bizi 5 ay boyunca pvp den soguttunuz dklar yüzünden
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DKya az bile bence yapılanlar , hicbir DK üzerine alınmasın ama tanklıkta da DPSte de şaka gibilerdi. 3.1de de cok şeyin degiscegini sanmıyorum ama ne yazık ki.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 said: Mounted combat, and much more to come! nasıl oalcak ki acaba?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 toggie said: alla allah hangi battlegroupmus o. misery'de 30 dakika bekliyosun AV'ye girebilmek icin ortalama. abi biz karazhan olarak miseryde değil vindicationdayız
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Vindication'da AV 5 alliance 40 horde sürekli; 40 mark kasmak için bir hafta sabah akşam AV yapman lazım
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hmm benim aklım hala grim batol'da kalmıs demek ki, eyv ege.
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ombakkombak said: Vindication'da AV 5 alliance 40 horde sürekli; 40 mark kasmak için bir hafta sabah akşam AV yapman lazımReckoning dede öyleydi bl deykende öyleydi nedense allylar av a girmiyor yada giremiyor.
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 misery ally icin 10numara , ama gercekten denge oldugunu dusunuyorum bglerde, esit sekilde kaznaiyo gibiyiz
Uzun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bu mage amma degismis ya.. Oku oku bitiremedim .. karaktere nasil aliscam diye kara kara dusunuyorum ..
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 lolol. di' mi? bence reroll yapmak lazim bu kadar zorla$mamali oyun kimse icin.
Torondor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bizim serverda bglerde horde sürekli eksik adam başlıyor..
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için...
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DoubleW said: misery ally icin 10numara , ama gercekten denge oldugunu dusunuyorum bglerde, esit sekilde kaznaiyo gibiyiz harbi harbi misery durumda bg , o salak bg yuzunden bircok char im olan account i birakip, eski alliance larima dondum.
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Boci said: Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için... hahahha pri kalmamıstır belki boci al sana konu pve icin sp http://www.wowhead.com/?talent#bVcbhZZGgfVofzcfqfzAo pvp icin disciplin http://www.wowhead.com/?talent#bxIbhGMiRcsffRtbvz
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hozceri said: Boci said: Bu arada millet kendi classını konuşuyor 3.1 üzerine. Priest olarak konuşacak yer bulamıyorum konu kitlendiği için... hahahha pri kalmamıstır belki boci al sana konu pve icin sp http://www.wowhead.com/?talent#bVcbhZZGgfVofzcfqfzAo pvp icin disciplin http://www.wowhead.com/?talent#bxIbhGMiRcsffRtbvz Len nerden bildin talent soracağımı :)Oha bide sp ve disc talenti soracağımıda bilmiş...
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bende sana soruyorum iste 2 pri kalmısız gibi tartısalım :P
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 şimdi bu sorunlar arasında priest için en iyi healer talenti hangisi ola yav:S bir müslüman cevap yazsında dedesine rahmet okiiim:p
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 superwiz said: şimdi bu sorunlar arasında priest için en iyi healer talenti hangisi ola yav:S bir müslüman cevap yazsında dedesine rahmet okiiim:p Link mi istiyosun yoksa holy mi discipline mi diye mi soruyosun? Btw Holy ftw
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 holy şu anda yeni patchle en iyi talenti linklerseniz sevinirim,pls kafadan olmasın standart olsun valla
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Rogue'a 2 satır birşey gelmiş, o da nerf. Roflol.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ah ah beklediğimden kötü vurdu spirit nerfi. Eskiden örneğin pw de diğer healerlar 20-30% mana ile bitirirken nonstop gheal spamla full manada bitirirdim (ne sol proc ne de stopcasting kullanmadan). Bugün trashte 50% mana kaybettim :>
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 dual specc çok hoşuma gitti ya; deconstructor ve council'da heal yaptım; ignis razorscale kologarn'da tanklık. Tek tuşla; raid lider dediği anda healera dönüşmek; insan kendini faydalı hissediyor.
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Masquerade said: Rogue'a 2 satır birşey gelmiş, o da nerf. Roflol. valla o 2 satır niye 2 satır ve niye nerf içeriyor bilmiyorum ama rogue'yu hayvan gibi bufflamışlar. Bizim rogue'lar ezdi bizi 2 gecedir. Hemde öyle böyle değil 3.1 öncesi %20 fark koyduğumuz roguelardan %20 falan fark yiyoruz şuan. Abartı bufflamışlar. Dps sıralamsı hemen hemen aynı bizde herkez gene benzer dpsleri yapıyorken rogular sıpladı geçti üstümüzden.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Roguelar feci gidiyor meterda ya. Deli bufflanmışlar, mageler ise sürünüyor.
Öne çıkan mesajlar