Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesin diye kimse diyemez ama %99

PvP icin 14 yada 21 inde sezon bitiyo Blue su geldi, buda ya bu hafta yada gelecek hafta demek, genel de patch partlarının tamamlanması icin 1 hafta veriyo blizz o yuzden haftaya gibi duruyor.

bu arada :

Algalon the Observer ın 10 men loot unu bilen varmı ? PvP Boss oldugu icin 10 mende deadly mi dusurecek ?
Mesaj tarihi:
Algalon end boss; pvp bossu değil. Hatta blue postun dediğine göre wow'un gördüğü en zor encounter olacakmış; C'thun ayarında.

Yeni pvp boss'u 10 man var mı hiç denemedim aklıma gelmedi. 25 man'i de Archavon'a göre çok daha zor ona göre; PuG olmaz baya bir süre gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
ya şu blizzardın patcherı neden bu kadar yavaş. 2 gece önce bıraktım 0 dan sabah kalktıımda %66ya geldi. Dün full açıktı gece de açık bıraktım şimdi kalktım %79 olmuş anca. Bu saatten sonra durdurup da direct download da yapmak istemiorum o kadar yükledi. Umarım 1 haftaya yükler =)
Mesaj tarihi:
ilginçtir, az önce indirmeye başladım ben de oyun sırasında lag olmasın diye durduruyordum hep, saniyede 1mb indirerek ışık hızında doluyor lol. şaka gibisin blizzard.
Mesaj tarihi:
genelde blizz dl ile cekiom aceleye gerek yok patch gelmeden 1 2 hafta önce cekerseniz baya hızlı oluyor millet en basta abanıyor direk insin diye dogaldır...
Mesaj tarihi:
Rapid saolsun daha bu sabah başladım bu saate bitti hepsi.

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors burdan takip etmek en mantıklısı, blizz'in download zımbırtısı çekilecek dert değil.
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:
kesin diye kimse diyemez ama %99

PvP icin 14 yada 21 inde sezon bitiyo Blue su geldi, buda ya bu hafta yada gelecek hafta demek, genel de patch partlarının tamamlanması icin 1 hafta veriyo blizz o yuzden haftaya gibi duruyor.

bu arada :

Algalon the Observer ın 10 men loot unu bilen varmı ? PvP Boss oldugu icin 10 mende deadly mi dusurecek ?

Emalon the Storm Watcher demek istemistim, yeni PvP boss unun loot table ı varmı biryerde ?
Mesaj tarihi:
axedice said:
Şu linkte emalon ve wg itemları var.

http://www.mmo-champion.com/index.php?page=854

saolsın bunu gormustum daha once,10 men 25 men ayrımını net yapabilecek (yada bu boss un 10 men i olacakmı ? cunku 4 add olacakmıs onlar tanklanacak boss add bufflayacak o add kesilecek vsvs gibi durumlar varmıs) bir table olarak sormustum yada bilen varsa bunun 10 meni olacak mı ? olacaksa ne dusecek ?
Mesaj tarihi:
Yeni bir token gelecek galiba heroism ve valourdan değerli olan. Eski Valour olanların bazıları heroism ile alınabilecek falan diye atayım belki tutar.
Arena puanı ile alınan PvP setleri honorla alınabilecek birde yanılmıyorsam değil mi?
Mesaj tarihi:
Emblem of Conquest geliyor, Ulduar 25'ten
Ulduar 10, Emblem of Valor düşürecek.

Açıklanan 3.1 itemleri arasında, Valor veya Heroism emblemleri ile alınan item yok.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Açıklanan 3.1 itemleri arasında, Valor veya Heroism emblemleri ile alınan item yok.

içimizde patladı tabiri cuk oturuyor yani.

kim dediydi lan bana harcama yeni itemlar geliyor diye?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...