Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aquila said: haftaya kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kesin diye kimse diyemez ama %99 PvP icin 14 yada 21 inde sezon bitiyo Blue su geldi, buda ya bu hafta yada gelecek hafta demek, genel de patch partlarının tamamlanması icin 1 hafta veriyo blizz o yuzden haftaya gibi duruyor. bu arada : Algalon the Observer ın 10 men loot unu bilen varmı ? PvP Boss oldugu icin 10 mende deadly mi dusurecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Algalon the Observer PvP bossu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Algalon end boss; pvp bossu değil. Hatta blue postun dediğine göre wow'un gördüğü en zor encounter olacakmış; C'thun ayarında. Yeni pvp boss'u 10 man var mı hiç denemedim aklıma gelmedi. 25 man'i de Archavon'a göre çok daha zor ona göre; PuG olmaz baya bir süre gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya şu blizzardın patcherı neden bu kadar yavaş. 2 gece önce bıraktım 0 dan sabah kalktıımda %66ya geldi. Dün full açıktı gece de açık bıraktım şimdi kalktım %79 olmuş anca. Bu saatten sonra durdurup da direct download da yapmak istemiorum o kadar yükledi. Umarım 1 haftaya yükler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dsl kullanıyorsan uploadu kuduz gibi sömürdüğünden olabilir. Netlimiter falan gibi bir programla kısmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Çok yavaş, bütün haftasonu 20% falan çekti. İşin enteresanı downloaded kısmı 1GB'dan fazla gösteriyor. Nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 1GB indiriyor ama demek ki bi kısmı corrupted geliyor falan onları bastan indiriyordur. Direk link yok dimi hala indirebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 blizzard downloader'ı kullanmayın diye kac kere soylicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ilginçtir, az önce indirmeye başladım ben de oyun sırasında lag olmasın diye durduruyordum hep, saniyede 1mb indirerek ışık hızında doluyor lol. şaka gibisin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o zaten daha once indirdigi kısımları check ediyodur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 evet öyleymiş -_- bütün güzel sözleri geri alıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 genelde blizz dl ile cekiom aceleye gerek yok patch gelmeden 1 2 hafta önce cekerseniz baya hızlı oluyor millet en basta abanıyor direk insin diye dogaldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Rapid saolsun daha bu sabah başladım bu saate bitti hepsi. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors burdan takip etmek en mantıklısı, blizz'in download zımbırtısı çekilecek dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 The_Delucian said: kesin diye kimse diyemez ama %99 PvP icin 14 yada 21 inde sezon bitiyo Blue su geldi, buda ya bu hafta yada gelecek hafta demek, genel de patch partlarının tamamlanması icin 1 hafta veriyo blizz o yuzden haftaya gibi duruyor. bu arada : Algalon the Observer ın 10 men loot unu bilen varmı ? PvP Boss oldugu icin 10 mende deadly mi dusurecek ? Emalon the Storm Watcher demek istemistim, yeni PvP boss unun loot table ı varmı biryerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şu linkte emalon ve wg itemları var. http://www.mmo-champion.com/index.php?page=854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yeni pvp bossu yine wg'de mi olacak? olacaksa eger eskisi duracak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 duracak yenisini aynı instance da eksra kol olarak acacaklar diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 axedice said: Şu linkte emalon ve wg itemları var. http://www.mmo-champion.com/index.php?page=854 saolsın bunu gormustum daha once,10 men 25 men ayrımını net yapabilecek (yada bu boss un 10 men i olacakmı ? cunku 4 add olacakmıs onlar tanklanacak boss add bufflayacak o add kesilecek vsvs gibi durumlar varmıs) bir table olarak sormustum yada bilen varsa bunun 10 meni olacak mı ? olacaksa ne dusecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 baktım göremedim ama bu patchle yeni emblem of valor/heroism itemları gelcek mi vendorlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Yeni bir token gelecek galiba heroism ve valourdan değerli olan. Eski Valour olanların bazıları heroism ile alınabilecek falan diye atayım belki tutar. Arena puanı ile alınan PvP setleri honorla alınabilecek birde yanılmıyorsam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Emblem of Conquest geliyor, Ulduar 25'ten Ulduar 10, Emblem of Valor düşürecek. Açıklanan 3.1 itemleri arasında, Valor veya Heroism emblemleri ile alınan item yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Absolut said: Arena puanı ile alınan PvP setleri honorla alınabilecek birde yanılmıyorsam değil mi? boyle bisey varsa capte bırakıcam honorı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Her zaman oyle olmadı mı? Yani eskiden arena olanlar yeni setler cıkınca honorla alınmaya baslanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gangren said: Açıklanan 3.1 itemleri arasında, Valor veya Heroism emblemleri ile alınan item yok. içimizde patladı tabiri cuk oturuyor yani. kim dediydi lan bana harcama yeni itemlar geliyor diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar