ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Shadow 240 haste healer 250 sp alıyor priest setler typo onlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Rogue T8 2P Bonus -- Your Deadly Poison causes you to gain 1 energy each time it deals damage. Buda imkansız mesela. 1 diye birşey varmı dalga geçer gibi. Ya 10 dur o yanlış yazılmıştır yada Gangren'nin dediği gibi placeholder olarak konmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 warriorun 2P deki %150 haste rating ne hala çözemedim. yabancılar typo diyor 150 haste ratingdir aslı diye. gerçi her türlü şu an ki t7 t7.5 set bonuslara göre çok iyiler her ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bu kadar cok typo mu olur yahu, anlamadım ben unofficial mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 FreEmoon said: Rogue T8 2P Bonus -- Your Deadly Poison causes you to gain 1 energy each time it deals damage. Buda imkansız mesela. 1 diye birşey varmı dalga geçer gibi. Ya 10 dur o yanlış yazılmıştır yada Gangren'nin dediği gibi placeholder olarak konmuştur. O typo değil büyük ihtimalle de bu haliyle de çok güçsüz 15-16k total dmg artışı olur böyle 5dklik bir fightta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Toplam enerji miktarını mı arttırıyor acaba yani 120 iken 121 mi oluyor acaba deadly vurdukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sonsuza kadargider o zaman. bi de anlami yok sonucta 120 gezmiyor hicbir zaman harcaniyor bir sekilde energy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 fan of knives deadly bulaştırıyor mu bilmiyorum da, 10 mob aoe de mesela fan basıp işte her deadly ticklediginde tüm moblardan toplam 10 energy almak falan ? pek bi fantezi oldu gerçi hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dealy poison her damage koydugunda 1 energy kazanilicak iste 20/100 iken 21/100 olucak energy de artik birbir geldiginden cok iyi bence saka filan degil 10 olsa asiri OP olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maredin Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 deadwoll said: O typo değil büyük ihtimalle de bu haliyle de çok güçsüz 15-16k total dmg artışı olur böyle 5dklik bir fightta. Gene 15k-16k arttırcaksa öp başına koy öyle bonusu. Hunter 2 parça bonusu 5 dakkalık bir combatda ortalama 5k damage artışı getiriyor. ^^ -Serpent Sting şuan ortalama bir Hunter'ın (%80 civarı uptime olarak ele alıyorum.) dps'inin %3'ü falandır ve 2.5 dakkalık bir combatda ortalama 20k-25k arası bir rakam vurur. Bu serpent şimdi %10 vursa ne olur vurmasa ne olur... T7 2 parça bonusunun yanında şaka gibi bir bonus koymuşlar t8'e. (tabi bu hali ile kalırsa) -Birde bu hesap hareketin minimum olduğu ve mob/boss sayısının 1 olup Aoe yapılması gerekmeyen bir combar olarak yapıldı. 4 parça bonusunun ise muhtemelen bir cooldown'ı bir şeyi vardır ve 45 sn. civarı olcaktır bu diye düşünüyorum. Yani dakika da en az 1 kere açılsa; 600/4=125 ap. Bu şekilde bakılınca güzel gibi ama bekleyip görücez nasıl olcak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinzi Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Diğer classların setlerinde 2 mavi soket varken Rog'ların tüm soketlerinin kırmızı ve sarı olması çok ilginç olmuş. Doğru ve yerinde bir karar. Agility candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Viktor said: dealy poison her damage koydugunda 1 energy kazanilicak iste 20/100 iken 21/100 olucak energy de artik birbir geldiginden cok iyi bence saka filan degil 10 olsa asiri OP olur Ya iyi de trash kesmek için set bonus koymanın mantığı nedir ki? Deadly çalışıyor fan of knives'la ama kesin değil deadly'inin proclayacağı. Hani 10 mob var diyelim (naxx hızıyla hesaplıyorum) 2 fan of knivesta 10'una da bulaştı diyelim, 0 energy kalır rogueda, 3. fan of knives'ı atmak için 5 sn bekler, bu arada gelen 10 energy olduğundan 4sn beklesin, 3sn sonra tekrar 10 energy gelir, rogue 4. snde 4. fan of knives'ı atar. Yani 10 mob'un 10'unun da yaşadığı bir aoe fightta rogue'un kazancı 20 energy olacak (ki energy fullken atılan ilk 2 fan of knivesta 10 mob'a da deadlynin procladığını düşünüyoruz) Bence yetersiz. Gerçi şu anki 4 set bonus da pek işlevli değil, ama daha çok energy geliyor totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Eski t3 4 set bonusu gibi birşey ekleseler çok daha güzel olabilirdi. Head Rush T3 Bonusları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bu ne ya. 25 manlerde kaç priest poh kullanıyoki artık. Gerzek liderler bütün healerları aynı gruba koyuyo. Her ne kadar yırtınsanda o gruptan çıkamıyosun. Sonra kullan poh u, healerları healle %10 kritikli. Öteki set bonusuna da SP istemiyorum mana regen versin yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 pohu istedigin gruba atabilicen artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 İstediğin grup değil de , COH misali targetin etrafı olsa çok güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Zamanında greatness card dan iyisi ulduarda zaten gelir gelmez diye tartışılmıştı galiba, Evet geldi gief :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gelceği malumdu zaten de 5 aydır en iyi trinket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yalnız equip bonusu değil de +108 int icin neler yapılmaz ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tartışılan trinket 90 agi/str + 300 agi/str chance on hit. Kaba hesapla hiçbir buff, talent yada stat modifier etkisi katılmadan pasif 190 agi/str veriyor. Bu 108 int verenle alakası ne ? yada bunun agi/str veren versiyonu mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 greatness'ın int versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Greatness daha uzun bi süre en iyi trinket olarak kalıcaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o rly ? Geçen tartışmayı hatırlıyorum da, agi versiyonu ve hunterlar ile ilgiliydi sanki. Ayrıca int versiyonunu kullanan görmedim ben hiç, çok bi healer oynamadım end game olarak ama greatness card int veren versiyonun işe yarar bir trinket olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paladinler için iyi bir trinket, INT stacklemek onların baya bir işine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ancak paladinlerin falan işine yarar o trinket, 90 int işlevsiz diğer classlar için. MP5 veya spell dmg vermeliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar