ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hoş lockada vermişler dot crit olayını sorun olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 lock ve dk altlarımı kasıorum. nerf mü buff mı var açıklarsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Killing Spree: Now also increases all damage done by the Rogue while active by 20%. Bu ne oluyo killing spree yaparken vurmaya devam edebiliyomu rog neden böyle demişlerki eger devam edemiyosa sadece killing spree damagesi artıyo demek degilmi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yeni resimler ve sesler çıktı piyasaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Gangren said: Mace'in nasıl bir şey olduğunu kestiremedim, Gavel normalde healing için kullandıkları isim. bozma moralimizi bozmaaaa bak bunlar var meselaaa :D http://www.wowhead.com/?item=35014 http://www.wowhead.com/?item=30832 http://www.wowhead.com/?item=32963 http://www.wowhead.com/?item=44199 healer legendary sux :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Julifton said: Gangren said: BL attın, 5dk CD geldi, 10dk Debuff geldi. Öldün, Ankh kullandın veya Rebirth attı bir druid, debuff gitti, 5dk CD var sadece :p Tabi bu sadece Shaman için geçerli. Şamanlar yatsın kalksın diyo blizz. Artık yapacak fazlaca bişi yok her 5 dakkada bi ölceniz arkadaş. Iceblock siliyomuydu "Sated" olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hala eksik bence bu patch notları. bm ve arms değişikliği göremedim ben. sözde bufflanıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Franceskooo said: Iceblock siliyomuydu "Sated" olayını? Yoeh silmoor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi iyi guzelde sorun su ben oldum kalktim terar bl atsam sizi gene etkilemeyecek ne titime yariyo bu deisiklik yap 10 dakka cd bitsin ala ala yannis abicim bu ayrica bize soz verdiler size hp boost yapcaz survaibility arttiricaz pvp de diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aslında böyle olması biraz kıllandırdı,acaba sunumu demek istemis olabilirler "ulduar taktiklerini çözene kadar wipefest olucagınızdan cd yi düsürdük,etkisini arttırdık ama üzülmeyin ölünce etkisi siliniyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ulan dot crit mevzusu bildiğin pve nerf =( sonuçta raidde ~%40+ critlere ulaşıyorsun ve bu değişmez dmg up veriyordu dotlara şimdi ise belli bir (~%40+) şansla %50 daha fazla vuracak dot. Shadow power talenti değişmezse gg izlenimi uyandırdı bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Franceskooo said: Aslında böyle olması biraz kıllandırdı,acaba sunumu demek istemis olabilirler "ulduar taktiklerini çözene kadar wipefest olucagınızdan cd yi düsürdük,etkisini arttırdık ama üzülmeyin ölünce etkisi siliniyor" belki ole oalbilir yane her wpeda bl atabilirsiniz artik mi demek bu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 AGLIYORUM : http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=8136625582&postId=81356740934&sid=1#0 ;p RESTOLARA ÖZGÜRLÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ya arkadaşlar bişi soracağım ben ptr clientı ile patchlerini nerden çekeceğim biraz bakındım nette bulamadım. Yada US serverları için olanları buldum. Bir yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 www.wow-europe.com/ptr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/february/spectraltigerferal_violet.jpg yeni tameable spirit beast mi bu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dingaer said: teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 893 md boyutunda birşey indiriyor bende. nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Franceskooo said: Aslında böyle olması biraz kıllandırdı,acaba sunumu demek istemis olabilirler "ulduar taktiklerini çözene kadar wipefest olucagınızdan cd yi düsürdük,etkisini arttırdık ama üzülmeyin ölünce etkisi siliniyor" abi zaten ölünce siliniodu. tek shamanla gitmiodunuz herhalde raide. en az 3 shaman oldugunu düşün cd lar hayli yetiyordu. saçmalık bu açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Diğer renkleri de var Aluriel :p Büyük bi ihtimal yeni mounttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aluriel said: 893 md boyutunda birşey indiriyor bende. nedir bu ? Az önce bende 250 mb 3.0.1 çekmeye çalışıyordu bidaha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ad3m said: Dingaer said: teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi. ben download ediyorum su an %5 toplam boyutu 893 mb dosyanın tam adı wow-0.1.0-enGB-patch.exe [email protected] ekleyin msn e downloader dosyasını gönderiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 İlk sayfaya eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar