Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 goldbären said: insanlar sırf yanyana uyuyup birbirlerinin rüyasına nasıl giriyor, aynı uyuşturucu yatıştırıcıyı aynı odada kullananlar aynı rüyayı mı görüyor? açıklandıysa atladım. ama tabi çok da sallamadım. aciklandi ya, makineye baglaniyorlar. goldbären said: İMDB TOP 3'e oturacak kadar da değil insaf be yahu. incisözlük saldırısı gibi yükseltmişler resmen puanı. dogru. goldbären said: ama mementodaki ruh yok filmde. açık yerler var, geçiştirilen kısımlar var. bu lafinla beni costurdun. ben de bunu ariyordum iste. mementodaki gibi "filmden ciktiktan sonra tekrar izleme istegi", 2-3 izlemeden sonra ancak birlestirebilme, falan filan azligi cektim. goldbären said: izlerken azcık kafa yormak gerekiyor, kafa yormayıp testere 7 izlicez diye gelen arkadaşlar burada filmi yerden yere vurmuş. bunu da guzel soyledin. goldbären said: senenin iyi filmlerinden ancak, çığır açan bir film değil kesinlikle. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 progamer said: aktiftablet said: şunu biri açıklasın, yoksa hayatta bu filme güzel film demem. ilk rüyada minibüs sallanınca ikinci rüyada yer çekimi etkilenior. Ama ikinci rüyada yer çekimi kaybolunca üçüncü rüya etkilenmiyor?? Düşünüyorum düşünüyorum, direk mantıksız geliyor.. katmanlarda ilerledikçe öncekilerdeki olayların etkisi azalıyor. Japon abi de vurulmuştu ama 2. katmanda daha iyiydi hani. O yüzdende 1. layerdaki düşüş 3.dekini etkilemedi işte diye düşünmüştüm ben Etkinin azalması ok. Ama sonuçta bedenlerin üstündeki yer çekimi birden sıfıra indiğinde bunun rüyayı bir şekilde etklemesi lazım. Yani ikinci rüyadaki gibi komple yer çekimsizlik olmasa da daha minör bi etki görülmeliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Çığ düştü işte :) ama harbiden biraz hissetseler fln onu daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 9.2 fazla verilmis bence imdb de. 8.1 8.3 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 10 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ulan IMAX göstermiyor mu kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 benim anlamadigim neden imdb puanini bu kadar ciddiye aldiginiz. su puan az olmus su puani haketmiyor felan nedir, wikipedia degil ki yahu bildigin anket. adamin cok hosuna gidiyor basiyor 10'u bir digeri anlamiyor veriyor 1'i. her oy veren oturup belli kriterlere gore durust oylamiyorki. baskalarinin dusuncelerini merak ediyorsaniz baya isi bilen adam, elestirmen veya fan review yaziyor. kendince oturup yaziyor neyin iyi neyin kotu oldugunu, adam gibi izah ediyor. rottentomatoes felan link veriyor. birakin artik su imdb'ye kutsal kitap muamelesi gostermeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 imdb sacma zaten ya asiri sevenler ya da asiri nefret edenler gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 goldbären said: OVERRATED olduğuyla başlayalım. efendim hikayemizde açık noktalar var irdelersek, insanlar sırf yanyana uyuyup birbirlerinin rüyasına nasıl giriyor, aynı uyuşturucu yatıştırıcıyı aynı odada kullananlar aynı rüyayı mı görüyor? açıklandıysa atladım. ama tabi çok da sallamadım. film güzel, senenin iyi filmlerinden. ANCAK İMDB TOP 3'e oturacak kadar da değil insaf be yahu. incisözlük saldırısı gibi yükseltmişler resmen puanı. işlenişi güzel, genel olarak zekice bir film, 4-5 katman oluyor bazen hikaye. çekimler prodüksiyon özenli, bazen altından kalkılamayacak CGIlar olsa da. ama mementodaki ruh yok filmde. açık yerler var, geçiştirilen kısımlar var. izlerken azcık kafa yormak gerekiyor, kafa yormayıp testere 7 izlicez diye gelen arkadaşlar burada filmi yerden yere vurmuş. senenin iyi filmlerinden ancak, çığır açan bir film değil kesinlikle. Güzel özetlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Xaenin said: Ulan IMAX göstermiyor mu kimse? saka gibi abi. filmde o kadar sahne var Imax'lik ve izleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 3d desteği yokmuşki. o şekilde çekilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 farklı seyler zaten imax diyince 3d anlama yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 3D ile IMAX farklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 imax çekilmiş mi ki film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 film nereden tutsan elinde kalıyor öncelikle ilk yarıyı hiç seyretmeseniz olur zira filme bir katkısı yok bin bir saçmalıktan sadece bir kaçı 1)rüya hadisesi hadi rüya içinde rüya güzelde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya olunca ali sami oluyor 2)yerçekimsiz ortamda asansör ile kick hadisesi tamamen saçmalık ve yanlış yerçekimsiz ortamda düşme hissi yaratamazsın 3)özel eğitimli askerlerim topunu sübyanın tekinin öldürmesi onun üstüne bir alt rüyada yine askerleri elin sahte belgeci adam tarafından rambo olarak katledilmesi 4) adamın 3 saniye önce uçakta gördüğü konuştuğu insanları hatırlamıyor olması yada uyanınca hatırlamaması 5)kızın dünden razı suçlu oluşu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi direk banlayalım bence şu filmi beğenmeyenleri vizyon bölümünden ya, ayıp gerçekten şu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi bu filmi begenmeyenler hayatta filan kesin mutsuz, herseye bok atan tipler. obur turlu daha kotu cunku. oyle dusunmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 mighty thor un yazdıklarını bikaç kez üst üste okudum, better be trollin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bir daha oku da cevap ver ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 might thro cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 İyi de mighty zaten hiç bir şeyi beğenen bir adam değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi şu yazdıkların ulan 20 santim metal silindirden ışın çıkıp nasıl sabit duruyo zuaaa gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 biz mmolardan f,lan alışmıştık, siz şimdi vizyonda görünce şaşırdınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar