Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

abi güzel de biraz sıkıcı değil mi yahu...

gerçi ben "mal gibi mal kadın karakterle yaşadığımız ilişkiden dolayı pek bi tedirginim" klişeli pek fazla sayıdaki holivud filminden de aynı şekilde boğuluyorum..

fastforward'a ihtiyacı var bu filmin.. konu da gerçi delik deşik.. elbette öle fazla kasmamak lazım ince detaylara, ufacık şeylere takılmadan filmin tadını çıkartmak lazım..

çok iyi film ama sıkıcı biraz.. 2.kere izlemem herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

dasaa sen de benim gibi 7/10 vericen ama tepkilerden çekindiğin için

çok iyi film ama sıkıcı..
çok iyi film ama kopuk kopuk..
çok iyi film ama klişeler var..

gibi yazmışsın sdfsdfsdf

8/10 verdim..
ama evde bi ikinci kere izlenmez yani.. eve imax sinema kursan

kızın dünyayı katladığı ve oteldeki yer çekimsiz sahne

için bi daha izlenir belki. ama hepsi bu..

detaylar neredeyse yok, konu kopuk.. takılmazsanız yutuluyor. heyecan vermedi
şöle diyim, dvd'si almaya değmez. evde "du bi daha izleyim yahu" denilecek bişi değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

konusu hiç "15 sene kafa patlattım hacı, aklımdan çıkmadı senelerdir hayalimdi bu" türü bi konu gibi gelmedi bana da. ara ara sıkıldığım anlar oldu ama harika sahneleri de vardı. filmin işçiliğine değinmeyi gerizekalıca buluyorum.
ama dvdsini alırım ekstralarına bakarım.
dünyanın ve nolan'ın en iyi filmi olamamış bence maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Memento'nun şovu daha az, kafayı daha çok yoruyo falan...
Bu ikisinin dengesini tutturunca ve daha büyük kitle anlayınca filmi "OOO ÇOGİİ FİLM AGAA" oluyo.

Şimdi dikkat ettim de, memento kafa yoruyo, şovu az. Batman kafa yormakla uzaktan yakından alakası olmayan bi film şovu öeh dedirtiyo. Inception tam ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

memento çok güzeldi, batman de öle.

bu.. eh. çok orta yolcu. hem musa'ya, hem isa'ya derken senaryo boş gelmiş ortaya. detaylar olmadan, kaba hatları ile dolduruvermişler işte.

spoiler olabilir. olmayabilir de..

sıkıntısı bu kadar kıt bi içerikle aman herkes bişi anlasın da izlensin diye sürenin çooook uzun olması.

bi kere totem ne yahu? adam gibi bi isim koysaydınız keşke. bi de o kadar çok gösteriyor ki totemi tamam diyorsun kesin bişi çıkacak bunda. az daha izlediğinde filmin sonu bellirginleşiyor gereksiz sayıda tekrarla verilen ipuçları yüzünden. [karım, limbo, totem, karım, bilinçaltım, totemim ve ben ve çocuklarım, karım, totemim, bilinçaltım. çocuklar başa geri dön şeklinde bi loop bayana kadar devam et.] limbo da öle tırt bi isim gerçi. bunun bilinç altının tırtlığından kimsenin haberinin olmaması, tek özelliği labirent çizebilmek olarak gösterilen kızın nasılsa chosenone olarak anında deductionın kralını yapıp adamın bilinç altının -gerçek anlamı ile- dibine inmesi.. adamın "inception'ı yaptım ben hacım" demesine rağmen çevresindekilerin "kamil abi oralet söyledi galiba" tavrı ile herifi hiç iplememesi vs.. çok feci boşluklar yaratıyor izlerken. ve konu acaiiip tahmin ediliyor. e "gizem yok, deli dolu aksiyon yok. ne var lan hayvan!" diyeceğimiz bi film çıkıveriyor ortaya. bakıyorsun öle ekrana.. abi keşke bi 50dakika kıssaymışsın ya.. diyiveriyorsun sadece.. tek gizem caprio ve topaç.. ya o kadar uzak bi karakter oluyor ki caprio bu mal'ın mallığı yüzünden çok bi umrumda olmadı hani adama ne olduğu da.

fikir güzelmiş ama.. 1-2sene daha dinlendirse daha bi iyi bişiler çıkarmış

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...