Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 STARCRAFT_GOSU said: Çok overrated bir film bu yahu. Nesini beğendiğiniz? Kurgu aptalca, oyunculuk doyurucu değil. Şişirmişler görseli. Hiçbir olayı yok. Verdiğim paraya acıdım. Oturun evde izleyin mkv si çıkınca. sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www3.bobiler.org/upload/photographs/204564646i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ahahaha :D bobiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 can (33) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ahahahahahahahahahahhahaha :D Rüya içinde rüya gördüm uyan uyan bitmiyordu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 can 33'ü anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamın adı can. 33 yaşında. komik birşey yok yani. anlamasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ShadowFax said: can 33'ü anlamadım? haha yanlış yere takılmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rasmon can 33'e ilgi cekince bişey var sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 STARCRAFT_GOSU said: Efsane bir post attın tebrikler. lol bu arada vhailol tanımam etmem, sc2 için googlellarkan buldum forumu. balonunu patlatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mani said: http://www3.bobiler.org/upload/photographs/204564646i.jpg :) koptum ya süper yapmış bobiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bir kaç günlük uykusuzluk sonrası arkadaşın gidelim gidelim yönündeki beyin sevme işleminden sonra gidip yarısında uyuduğum film. Arada bir zorla gözlerimi açıp noluo lan die bakındım perdeye. Hafta sonu bir daha gitmeyi düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Gimli said: Falan yani. İşlevleriyle varlar sadece. Bi halt görmüyoruz karakter derinliği baabında. Ana karakterin de motivsyonu çok klasik ilginç değil. Ama film eğlenceli mi eğlenceli. Güzel mü güzel. Ama eksik. Ne bekliyorsun abi filmde ne karakter derinliği, ana hikaye esasında Leo'nun üstüne onunda neden böyle inception aşşa inception yukarı koştuğunu gayet açıklıyorlar. Bu kadar koşturmacanın arasında zaten bir derinliği olmasına gerek olmayan yan karakterlerin nesini derinlemesine anlatacak, o zaman gidip 3leme falan çekmesi gerekir. Geçiniz. Film güzel ama 9.2 mi tartışılır. Saçma sapan overdose kötüleyen çok bilmiş bebeler içinde internette alternetif eğlenme biçimleri var araştırırlarsa, ucu açık, böyle dönüyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Behlul said: herkesin beğendiği şeye bok atınca cool olunmuyor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hiç beğenmeyenlerin HEPSİnin kasten bok attığını düşünmüyorum, ben de nadiren herkesin yücelttiği filmleri tırıçka bulabiliyorum, misal v for vendetta ve son zamanlarda kickass bana göre hayalkırıklığıydı. ancak fark bunu dillendirmekte bitiyor tabiki. film bana göre 7.5 demiştim başlarda, imdb hayli hayli overrated. bir de sayfalarca okumadım da hepbirlikte aynı rüyaya girmeyi nasıl açıkladınız? orası açık mı kaldı yoksa ABİ AYNI MAKİNEYE BAĞLANIYOLAR mı en iyi çözüm? eğer öyleyse nolan kolayına kaçmış işin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 goldbären said: herkesin yücelttiği filmleri tırıçka bulabiliyorum, misal v for vendetta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 spoiler MeSh said: Anubisath said: aheasdh http://img707.imageshack.us/img707/9908/143169810.jpg çok iyiymiş. ajksdhaf mükemmellll ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Rasmon said: goldbären said: herkesin yücelttiği filmleri tırıçka bulabiliyorum, misal v for vendetta :( beğenemedim bi türlü nabiyim :) ama orada burada laf sokmadım millete:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Myshkin said: spoiler MeSh said: Anubisath said: aheasdh http://img707.imageshack.us/img707/9908/143169810.jpg çok iyiymiş. ajksdhaf mükemmellll ahahahaha haha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 goldbären said: film bana göre 7.5 demiştim başlarda, imdb hayli hayli overrated. bir de sayfalarca okumadım da hepbirlikte aynı rüyaya girmeyi nasıl açıkladınız? orası açık mı kaldı yoksa ABİ AYNI MAKİNEYE BAĞLANIYOLAR mı en iyi çözüm? eğer öyleyse nolan kolayına kaçmış işin çünkü.cidden şunu bi anlatsaydı güzel olurdu.ilk yarısı çok sıkıcıydı filmin en azından bi 5-10 dk anlatsaydı şu olayı güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Direk rüyaya girmiyorlar adamın beynine giriyorlar hack ediyorlar bir anlamda ve beyin o an rüya gördüğü içinde rüyasına girmiş oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Rasmon said: goldbären said: herkesin yücelttiği filmleri tırıçka bulabiliyorum, misal v for vendetta :( v for vendetta zaten iğrenç bir filmdi, adam filmde anarşist bir karakter çoluk çocuğa daha sempatik gözüksün Zorro moduna indirilmişti. halbuki romanda Alan Moore'un bunlardan daha çarpıcı bir karakter yaratmıştı, hele hele Adam Susan + Hitler = Sutler olayı çok saçma sapan birşeydi. bunun gibi kitaptan filme çevrilen çok saçmalayan örnek var, lotr mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar