Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2010/07/inception-hamburger-phone-e1280240460475.jpeg http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2010/07/totem-penis.jpeg http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2010/07/extractors.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mighty_THoR said: -sorun ivme kazanmak değil ki düşüyorsun hissi yaratmak, ivme kazanınca uyanıyor olsalar münibüs ortalıkta dolanırkende uyanırlardı Adamlar minibuste koltukta oturur vaziyetteler, o durumda otobusun ivmesi dusme etkisi yaratmaz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ha bide evet sözlükte biri de yazmış, totem ne ya , constant diyeydiniz bari, faraday abimizin bu konuda çalışmaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 BEYLER PANİK YAPMAYIN mayti torun beyni multitasking desteklemiyor o yüzden 3-5 layer hikaye görünce mızıttı öyle trolle böyle troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Film. Mükemmeldi. Filmin sonu Yalnız filmin sonu bu kadar da muallakta bırakılmaz ki, adamın arafta kaldığına mı inanalım yoksa mutlu sona mı belli değil. Bir ihtimal karısı yaşıyor adam herşeyi rüyasında yaşamış bile olabilir heh. Bütün bu ihtimallerin de bir topacın düşüşüne bağlı olması mükemmel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mighty_THoR said: bana bok atın kk :) de yazdımlarıma cevap vermediğiniz sürece o boku ... gibi oluyorsunuz boku yemiş deyiminde yemiş kısmını sansürlemen meczup karakterini gözler önüne seriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hakikaten niye orayı sansürledin? argo olan "bok". "yemiş" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 goldbären said: Mighty_THoR said: bana bok atın kk :) de yazdımlarıma cevap vermediğiniz sürece o boku ... gibi oluyorsunuz boku yemiş deyiminde yemiş kısmını sansürlemen meczup karakterini gözler önüne seriyor. abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 belki daha fantastik bişeyleri sansürledi bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 benim anlamadığım bişi var, lütfen biri açıklasın. spoiler filmin başında cobb yaşlı bi dedeye gidiyodu, dede de beni öldürmeye mi geldin falan diyodu.filmin sonlarına doğru saito yu kurtarmak için gittiği yerdede aynı dede vardı.peki bu ne anlama geliyo şimdi.dejavu tarzı bişi mi anlamadım. filmde anlamadığım tek şey bu, biri açıklarsa çok sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 spo işte saito o adam. Rüya içinde kalıyor saito 4. katmanda baya kalıyor o rüyanın içinde öle yaşlanıyor işte. Cobb Saito yu bulmaya gidiyor Adraine atladıktan sonra karıyı bırakıp. bide film çokgzeldi çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ama filmin başında ayrıca saitonun gençliğide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 DooRoo said: ama filmin başında ayrıca saitonun gençliğide var hayır o filmin başında bir anda rüyanın içine geçiyorlar. Sahne farklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 İnanılmaz bir filmdi gerçekten. Daha da önce denenlere yorum yapamıycam, gerçekten vaktimi boş boş tartışarak geçiremem yani. Süpermenin uçması da saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 insan uçar mı lan hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 DooRoo said: benim anlamadığım bişi var, lütfen biri açıklasın. spoiler filmin başında cobb yaşlı bi dedeye gidiyodu, dede de beni öldürmeye mi geldin falan diyodu.filmin sonlarına doğru saito yu kurtarmak için gittiği yerdede aynı dede vardı.peki bu ne anlama geliyo şimdi.dejavu tarzı bişi mi anlamadım. filmde anlamadığım tek şey bu, biri açıklarsa çok sevinicem. kurgu ile alakalı o. filmin başı, ortası ile başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 limbo of the lost gerçek dünyadan esinlenilmemesi lazım limbo'yu tasarlarken içinde lost olmamak için, bunu zaten biliyorduk, telif hakkına saygı: http://www.gaminglife.com.au/images/limboofthelost1.jpg yo cobb, http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2010/07/heard-you-like-dreams-e1280242797220.png total recall ve inception film gayet güzeldi, güzel düşünülmüş ve iyi oturtmuşlar rüyalar hakkında fenomenleri, escher göndermelerinde çok keyiflendim ama 10 veremiyorum hani. arcane'in yorumu doğru olmuş. imdb'deki durum nolan fanatiklerinin işi gibi olmuş ama düzelir. dark knight'taki durum sözkonusu. ben son sahneye göre rüya olduğunu düşündüm ama sanırım tekrar ve detaylara dikkat ederek bakmak lazım. total recall gerçi bu rüya mı gerçek mi sorusunu 20 yıl önce sormuştu, inception hiç yapılmamış birşey yapmadı o bakımdan doğrusu. belki de bütün gerçekleşen olayların adım adım izah edilmesi nedeniyle "ama neden? acaba?" diye düşünmeyi fişteklemedi pek bende. gene matrix'te rüya gerçek miydi değil miydi diye en son açıklamalarına kadar birşey söylemeyip o gerilimi korumuşlardı, biraz da öyle birşey bekliyordum aslında sanırım. leo dicaprio da özel olarak beğenmesem de güzel film seçiyor ve sırıtmıyor. kız harici öbür oyuncuları da beğendim, kız pek oturmamış geldi ama. ken watanebe'yi last samurai'den beğeniyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 guzel filmdi, senaryosu guzeldi ama oyle esi benzeri bulunmaz birsey degil. cok abartilacak bir yani yok. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aquila said: insan uçar mı lan hiç. supermen insan diil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Abi,inanılmaz ilginç eleştiriler okudum şurda. Rüyada yetersiz adamlar nasıl eğitimli askerleri vurabiliyorlarmış,yahu kız dünyayı 2'ye katladı silah mı kullanamayacak? Hiç mi rüyanda Polat Alemdar,Rambo etc olmadın yani farkındaysanız "rüya" görüyorlar. Film farklı bir konusu olan ilginç bir film,yönetmene saygı duymak lazım herkesin gözü kesmez bu kadar absürt bir senaryoyu. Başarıyla sundu 2 kere izledim HD'si çıktığında 2 kere daha izlerim. Leonardo zindan adasındaki rolüyle de saygımı kazanmıştı bu filmle de devam ettirdi,adam bu rolleri iyi sahiplendi umarım bu şekilde devam eder.Film farklı bir konusu olan ilginç bir film,yönetmene saygı duymak lazım herkesin gözü kesmez bu kadar absürt bir senaryoyu. film sonu Ya işte burda ilginç birşeye takıldım ben,hani bence de gerçek dünyaydı en son indiği ama alternatif son bana göre ama zaten işin güzel yanı da böyle bitmesiydi bence nasıl istiyorsan öyle sonlandırabilirsin filmi,mesela ben gerçek hayata döndüğünü düşünmek istedim öyle bitirdim,sen oturup Cobb'dan bilgi almak için çok fazla layerlı inanılmaz bir fikir çalma işlemi yapıldığını düşünebilirsin başarılı olmuş yani. Genel olarak bence Dark Knight'tan daha güzel bir filmdi,ayrıca es geçilmiş filmde çok ince ve güzel espiriler de vardı hatta bir tanesinde arkamdaki insan anırarak güldü tabiri caizse ki bütün salon kıkırdadı zaten. Son olarak şimdi saçma sapan Nolan fanboyu musun gibi cümleler kurulabilir nede olsa burası paticik. Evet Nolan fanıyım adam ne yapsa izlerim çünkü iyi yapıyor. Türklük yapıp sırf adam iyi ve popüler diye eleştirmeye de çalışmicam yani,baksan bu filme laf edenler gidip Recep İvedik 3'ü de beğenirler. Sinemaya beraber gittiğim arkadaşlarımdan bir kaçı beğenmemişti filmi zaten muhabbet içinde ben Godfather'ları da beğenmedim dediği noktada işin özünü kavradım biyerde =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dark knight boktandi bu guzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Xaenin said: İnanılmaz bir filmdi gerçekten. Daha da önce denenlere yorum yapamıycam, gerçekten vaktimi boş boş tartışarak geçiremem yani. Süpermenin uçması da saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hergonan said: dark knight boktandi bu guzeldi bence. allah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi filmi izlemedim daha da ilk konulan trailerdaki müzik bildiğin terminatör müziği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 gayet basarili bi film beendim imdbde 9.5 almis en iyi ucuncu film olmus ama abarti bence 8.5 fean alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar