Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

spolier içinde cevap yazdım.
Mighty_THoR said:

film nereden tutsan elinde kalıyor

öncelikle ilk yarıyı hiç seyretmeseniz olur zira filme bir katkısı yok

bin bir saçmalıktan sadece bir kaçı

1)rüya hadisesi hadi rüya içinde rüya güzelde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya olunca ali sami oluyor
bu bir film olur o kadar gerçek bişey olmasını istiyorsan dram film izle.

2)yerçekimsiz ortamda asansör ile kick hadisesi tamamen saçmalık ve yanlış yerçekimsiz ortamda düşme hissi yaratamazsın
buraya bişey diyemicem.

3)özel eğitimli askerlerim topunu sübyanın tekinin öldürmesi onun üstüne bir alt rüyada yine askerleri elin sahte belgeci adam tarafından rambo olarak katledilmesi
e bu adamların da eğitimli olmadıklarını nerden biliyorsun.
hadi öyle değiller diyelim.o zaman her silahlı filmin ilk sahnesinde esas kahraman ölür olur biter.

4) adamın 3 saniye önce uçakta gördüğü konuştuğu insanları hatırlamıyor olması yada uyanınca hatırlamaması
adamlar rüyada fikir ekmişler hatırlatma olayını mı silemicekler :)

5)kızın dünden razı suçlu oluşu,
fantazi arayan liseli işte olur öyle şeyler :P sana biri böyle teklifle gelse yok abi ben ugrasamam mı dersin.

Sosyal ağlarda paylaş

aha bende cevap yazdım :)

TanitciReklam said:

Mighty_THoR said:

1)rüya hadisesi hadi rüya içinde rüya güzelde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya içinde rüya olunca ali sami oluyor

----ŞİMDİ ŞÖYLE DÜŞÜN MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX

2)yerçekimsiz ortamda asansör ile kick hadisesi tamamen saçmalık ve yanlış yerçekimsiz ortamda düşme hissi yaratamazsın
buraya bişey diyemicem.

3)özel eğitimli askerlerim topunu sübyanın tekinin öldürmesi onun üstüne bir alt rüyada yine askerleri elin sahte belgeci adam tarafından rambo olarak katledilmesi
hadi öyle değiller diyelim.o zaman her silahlı filmin ilk sahnesinde esas kahraman ölür olur biter.

----İlk rüya sahnesinde adamları görünce esas abi ne diyor aha sıçtık kesin öldük acilen kaçmalıyız ama kaçsak bile bir alt kısma geçince bunlar daha güçlenecek diyor.Ozaman insan soruyor abi siz bir alt evredeki daha güçlü adamları sololayabiliyordunuzda niye üst tarafta aha öldük kaçmak lazım diyorsun

4) adamın 3 saniye önce uçakta gördüğü konuştuğu insanları hatırlamıyor olması yada uyanınca hatırlamaması

uçakta gördü tanıştılar rüya içinde tanımaması mantıksız

fantazi arayan liseli işte olur öyle şeyler :P sana biri böyle teklifle gelse yok abi ben ugrasamam mı dersin.

---hatun olacak adamın teki gelecek ben suçluyum diyecek aha hırsızım diyecek aha senide suça ortak edicez diyecek birde üstüne aha bak seni uyutacaz diyecek bende hadi gidelim beni uyut diyecem.hmmm sanmıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

aha bende cevap yazdım :)

TanitciReklam said:

Mighty_THoR said:

----ŞİMDİ ŞÖYLE DÜŞÜN MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX İÇİNDE MATRİX
niye olmasin? sonucta hepsi yapay?

buraya bişey diyemicem.

----İlk rüya sahnesinde adamları görünce esas abi ne diyor aha sıçtık kesin öldük acilen kaçmalıyız ama kaçsak bile bir alt kısma geçince bunlar daha güçlenecek diyor.Ozaman insan soruyor abi siz bir alt evredeki daha güçlü adamları sololayabiliyordunuzda niye üst tarafta aha öldük kaçmak lazım diyorsun
ust taraftakilerde hazirliksiz yakalandilar, ondan

uçakta gördü tanıştılar rüya içinde tanımaması mantıksız
filmde bahsettiler, ruya icindeyken gercek hayat ruyaymis gibi oluyor falan filan.

---hatun olacak adamın teki gelecek ben suçluyum diyecek aha hırsızım diyecek aha senide suça ortak edicez diyecek birde üstüne aha bak seni uyutacaz diyecek bende hadi gidelim beni uyut diyecem.hmmm sanmıyorum.
adami tanitan kisiye guveniyor. senin de baban gibi sevdigin profosorun gelse "bak sana is bulduk!" sen en azindan denersin, dimi? onlarin da yaptiklari sey oydu zaten, adam dedi "esas olaya girmeden bi deniyelim yapabilirsen yap yapmazsan kalk git" hatta kalkip gitti bile ama sonra "dusunmeden duramiyorum be" diyip geri geldi.

ben de senin cevabini cevapladim. boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Gayet de guzel yaratirsin. Birak filmdeki gibi patlayicilarla hareket ettirilen bir asansoru, cok yuksek ivmeli bir asansore bindiginde bile vucudunun pozisyonuna bagli olarak dusme hissi yasarsin.

Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

roket etkisi, patlama etkisi veya hedehödö etkisi, tepki doğurur. bunun için yer çekimine ihtiyaç yok. yer çekimsiz ortamda herhangi bir kütle yeterli enerjiyle ivme kazanabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

Mighty_THoR said:

roket etkisi, patlama etkisi veya hedehödö etkisi, tepki doğurur. bunun için yer çekimine ihtiyaç yok. yer çekimsiz ortamda herhangi bir kütle yeterli enerjiyle ivme kazanabilir.

-sorun ivme kazanmak değil ki düşüyorsun hissi yaratmak, ivme kazanınca uyanıyor olsalar münibüs ortalıkta dolanırkende uyanırlardı

Sosyal ağlarda paylaş

Abi neyi tartistiniz lan bukadar, manyakmisiniz. film bu. Nekadar gercekcilik ariyosunuz yani, adamin biri ruyanda senin beyninden bilgi caliyo vs.
Tamam konu mukemmel, fazlasiyla yaratici. Ama en basitine indiginde neticede yapilabilitesi cok mumkun bisey degil.

Gittim kiz arkadasimla izledim, gunun boslugunu doldurduk, eglendim gayette cok keyifle izledik. Yaraticiydi senaryo, siradisiydi, basyapit degil elbet ama guzeldi. Oyunculuklari da fena degildi, ne beklediniz ben anlamadimki bukadar bok atiyosunuz filme simdi. Trollemeyin surda duzgun duzgun tartisin, illa biri cevap versinde bende cevap veriyim sonrada tartisalim diye yorum yazmayin bos bos.
Sosyal ağlarda paylaş

Film kesinlikle mükemmeldi, ama taşları tam olarak yerine oturtabilmek için en az 2-3 defa izlenmeli. Senaristin detaylardaki yaratıcılığı ve paradoxlar inanılmazdı.

Kesinlikle boş zamanlarda izlenilebilecek bir film, ama başyapıt falan değil.

Ayrıca filmin son sahnesinde arkadaşla şöyle bi diyalog yaşamıştık.

O-Aga totem dönüyo, düşer mi dersin.
Ben-Hepsi uyandı, gerçek dünyada olmaları lazım, düşücek gibi.
O-Aga düşmüyo, bababababa sendelemeye başladı.

Finish!!

O-Bence bizi keklediler, film aslında tamamen bi rüyada geçiyodu.
Ben-Olabilir bak, bu hiç aklıma gelmemişti. fsdgsdf(bu kısmı söylemedim tabi)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...