Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 repost sanirim pic thread'e atilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 loki hulk abi hulkun lokiyi yer bezi yapma sahnesinde koptum yaa ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 esas ilgili konuya atılmamışsa repost değildir. ahan da darkrider'ı savunmuş oldum bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 moriQ said: dün gece gittik çok iyiydi. hulk reiz. credit sonundaki kırmızı herif kim ? soruya yanıt Sanırım Red Skull'dı, Cpt. Amerika'nın Arch Enemisi Benim eleştrilerim, ciddi spoiler içerir Önce özet yorum: BAYILDIM. Bir filmden daha ne isterim ki, Marvel kagramanları, hepsi bir arada, öykü güzel, özel efektler muhteşem, daha ne olabilir, bir iki jedi serpiştirin diycem o da fazla gelirmiş. Çok sevdim ben. 1- Iron Man, Thor falan olan ekipte Cpt. Amerikayı ezdirmemek için biraz zorlama sahneler yaratmışlar. Şu "pull the lever or i may die" sahnesi mesela. 2- Natasha Romanov AKA Black widow çok başarılıydı. Lokiyi manupile ettiği sahneye özellikle bayıldım. 3- Howk Eye, benim çok sevdiğim bir karakterdir. Stark gibi, gizli kimliği falan bi yana özel bir KİŞİLİKtir. Ben onu da başarılı buldum. Fazla kısa boylu görünüyor ama hiç mahsuru yok. 4- Nick Furry nasıl zenci olur - barajını geçebildim bu filmden. Karakter daha da bi iyi oturmuş. Biraz daha snop olabilirmiş ama bu da süper olmuş. 5- Banner ve Hulk da bu sefer TAM olmuş bence. Bir kere de 3D olmayanına gideyim, detayları izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Red Skull değil, Thanos o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Thanos mu? Silver Surfer'ın düşmanı olan mı? ikincisinde gümüş sörfçü de mi katılacak ekibe? Oldu olacak fatntastic 4 ve örümcek adam da koşsun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aman salak 4 gelmesin de kim gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 sirke dönmesin de kim gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 fede said: gayet güzeldi. ama ağzıma ağzıma girdi adamlar bida izlicem sdkjfslkfj Yerin çok iyiydi ondandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Uzun zamandır böyle eğlenmemiştim bir filmde sanırım. Çok iyiydi lan! Hulk'un Loki sahnesinde acaip güldüm, bayadır kahkaha atmamıştım bir sinema salonunda. 9/10, tekrar izlenilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 loki.. yahu, cidden black widow orda lokiyi kandırdı sanmıyosunuz dimi? loki bildiğin şahmat cekti helicarrierda. bruce bannerın kendini dahada cok sorgulaması, shield'ın kendine olan güvensizliğini percinledi. kaptanın sistemle catısmaını sağladı ironman'in furyle catısmasını baslattı. birlik olmaktansa sen bilirsin ben bilirime getirdi durumu. Thor'un bütün derdi dünyayı korumak yardım etmeye calısmakken, fury'nın thoru bahane ederek silahlar üretmesinden yararlanıp thor'un insanlığa inancını sarstı. black widow'un aklını aldı zaten. katilin tekisin ağlamaya ne hakkın varımı kaldı, sen askersin/ajansın, kahramanlık neyinemi kaldı. shield'in council karısında güvenilirliğini sarstı, council'in fury'e güvenmeyip onun üstünden emir zemir vermesine sebep oldu. bütün bunlar olurken, cosmic cube'u bulmalarını engelledi, amerikanın diger tarafında kaldılar newyorkta gate acılırken. ama işte, coulson'ı hesap edemedi, Hulk'un kişiliğini hesap edemedi, kaptanı hesap edemedi. kahraman olmanın kahramanca halini her zamanki gibi kücük gördüğü için yenildi. daha detaya giriyim istiyosanız, Thor zaten delikanlı bi arkadasımız. Thorun kıllık yapmıycağı belliydi. kaptanın bayrağı doğrunun önüne koyucağını sanıyordu loki ama öle değil işte. black widow hulk onu ezicekken thorun araya girmesi, lan böle oluyomus ben napıyorum ne ediyorum neler yaptım ne boklar yedim şokundayken, hawkeye'ı kurtarırsam belki bende bi işe yarıyabilirim umuduyla döndü. Orda tamam ben hallederim hawk eye'i diye kalkarken sığındığı köşeden emir yerine getiren ajan şeklinde kalkmadı. bruce banner, Thor'un karderşce "okşamalarına" ama en önemlisi kendisini bulan yaslı adamın "kimseye bişey oldumu" sorusuna, "yok burası bostur düşerken nişan calısıyo gibiydi" demesiyle kendine geldi. kendine güvenebeleceğini, insanların ona güvenmesine izin verebileceğine karar verdi. ironman kıl işte napıcan. ama onunda döndüğü nokta, "biz asker değiliz" diye kaptana yakardıktan sonra artık kaptanın ifadesindenmi dersin, coulson'ın inancındanmı dersin, asker olmakla dünyanın en zengin adamı olmakla bişeyler yapmak arasında bir bağ olduğu inadından vazgecmesiyle değişti. steve'in durmadan "you think there is always a way out" demesi bosuna değil. heroes dont comprimise der cizgiromanlarda bi yerde steve tony'e. ana aynı dank burdada eti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Su filmin tek ihtiyacı Wolverine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Cuce said: loki.. yahu, cidden black widow orda lokiyi kandırdı sanmıyosunuz dimi? loki bildiğin şahmat cekti helicarrierda. bruce bannerın kendini dahada cok sorgulaması, shield'ın kendine olan güvensizliğini percinledi. kaptanın sistemle catısmaını sağladı ironman'in furyle catısmasını baslattı. birlik olmaktansa sen bilirsin ben bilirime getirdi durumu. Thor'un bütün derdi dünyayı korumak yardım etmeye calısmakken, fury'nın thoru bahane ederek silahlar üretmesinden yararlanıp thor'un insanlığa inancını sarstı. black widow'un aklını aldı zaten. katilin tekisin ağlamaya ne hakkın varımı kaldı, sen askersin/ajansın, kahramanlık neyinemi kaldı. shield'in council karısında güvenilirliğini sarstı, council'in fury'e güvenmeyip onun üstünden emir zemir vermesine sebep oldu. bütün bunlar olurken, cosmic cube'u bulmalarını engelledi, amerikanın diger tarafında kaldılar newyorkta gate acılırken. ama işte, coulson'ı hesap edemedi, Hulk'un kişiliğini hesap edemedi, kaptanı hesap edemedi. kahraman olmanın kahramanca halini her zamanki gibi kücük gördüğü için yenildi. daha detaya giriyim istiyosanız, Thor zaten delikanlı bi arkadasımız. Thorun kıllık yapmıycağı belliydi. kaptanın bayrağı doğrunun önüne koyucağını sanıyordu loki ama öle değil işte. black widow hulk onu ezicekken thorun araya girmesi, lan böle oluyomus ben napıyorum ne ediyorum neler yaptım ne boklar yedim şokundayken, hawkeye'ı kurtarırsam belki bende bi işe yarıyabilirim umuduyla döndü. Orda tamam ben hallederim hawk eye'i diye kalkarken sığındığı köşeden emir yerine getiren ajan şeklinde kalkmadı. bruce banner, Thor'un karderşce "okşamalarına" ama en önemlisi kendisini bulan yaslı adamın "kimseye bişey oldumu" sorusuna, "yok burası bostur düşerken nişan calısıyo gibiydi" demesiyle kendine geldi. kendine güvenebeleceğini, insanların ona güvenmesine izin verebileceğine karar verdi. ironman kıl işte napıcan. ama onunda döndüğü nokta, "biz asker değiliz" diye kaptana yakardıktan sonra artık kaptanın ifadesindenmi dersin, coulson'ın inancındanmı dersin, asker olmakla dünyanın en zengin adamı olmakla bişeyler yapmak arasında bir bağ olduğu inadından vazgecmesiyle değişti. steve'in durmadan "you think there is always a way out" demesi bosuna değil. heroes dont comprimise der cizgiromanlarda bi yerde steve tony'e. ana aynı dank burdada eti işte. ahah olm film lan izle geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 thanos fantastik 4lüde yok mu ya dünyayı emmeye geliyordu fln avengaerste ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 galactus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 hangisi daha güçlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ne biliyim lan nerd müyüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 onu test etmek için sorduydum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 galactus en babaları değil mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 sırf isme bakarak galactus derdim ben thanos daha çok dandiri yunan tanrısı gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Thanatos'dan geliyor zaten. Tam adını aldığı yer gibi adam, öldürmüyorsa öldürmek istemediği içindir. Marvel evreninde birebir sadece Odin'den dayak yedi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 şunu da şuraya koyayım dursun: http://www.imdb.com/character/ch0037737/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4145004_700b.jpg motherfuckers, assemble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4094185_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Abi Thanos eywallah zeki, güçlü , implant lar vs falan ama marvel evreninde asgardlılarda olaylara karışmama yasası diye birşey yoksa odin üflese alır. Adam bi kere zamana hükmete biliyor, birde odin benim bildiğim kadarıyla (eski çizgi romanlardan öyleydi) galactus'un yanında hamam böceği kalıcak boyutlara gelebiliyor, hatta bunların seth'le bir savaş vardı, gezegenler yok oluyordu bunlar savaşırken. hadi odin'i geçtim mjolnir'in zamanı değiştirebilme gücü var, ha thor noob'sa kullanamıyorsa bişey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar