Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

progamer

Öne çıkan mesajlar

IMDB said:
Marvel has announced that a series of movies is coming out, leading up to the Avengers movie.

Iron Man (2008), The Incredible Hulk (2008), Ant-Man (2010), Iron Man 2 (2010), Thor (2010), The First Avenger: Captain America (2011), and The Avengers (2011).

Note: The Avengers will come out six weeks after Captain America.

There will be cameos in all of these movies from characters in the other movies to establish that these films are in the same universe.

http://www.imdb.com/title/tt0848228/

Marvel baya bi çalışacak önümüzdeki iki sene :)

Marvel Cinematic Universe: http://forum.paticik.com/read.php?11,5581868
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
su ana kadar kesin kadro (tabi aksilik olabilir belli olmaz, cok da erken sayilir):

tony stark (iron man): robert downey jr.
nick fury: samuel l jackson (tek filmi olacak)
hulk (bruce banner): edward norton (villain yada hero belli degil)
rhodey (war machine): don cheadle
black widow: scarlett johansson
thor: chris hemsworth (tek filmi olacak)
loki: tom hiddleston (thor ile ayni filmde olacak)
luke cage (powerman): tyrese gibson (tek filmi olacak)
hank pym (ant-man): belli degil (tek filmi olacak)
captain america (steve rogers): belli degil (tek filmi olacak)

black panther, wasp, hawkeye, mockingbird, scarlet witch, quicksilver felan olabilir ama oyuncular belli degil ve kendi filmleri olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

wasp ve hawkeye'ı atlamazlar, bide captain americayı yazmamışsın.

kaptansız avengers olmaz yanı ımkansız, bu kadar radikal bir karar vermiş olabilirlermi bilmiyorum.

cizgi romandan buyuk spoiler okumayın bence, belki cizgi romanları okursunuz

cizgi romandan buyuk spoiler okumayın bence, belki cizgi romanları okursunuz
hoş kaptanda son macerasında, once hükümete karşı cıktı, sonra tonla superkahramanı yanına alıp sivil savaş actı, ardından kazanmışken teslim olup makhemeye cıkartılırken güvenlik ihlalleri sayesinde öldürüldü...

yinede captain amerikayı atlıyacaklarını sanmam, ultimate serisinde adamın 40'lardan 2000'lere gecişini yaşadıoğı şoku falan iyi vermişlrdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha, anca ben atlarim. su saatte issue list yapiyoruz aklim orada. tekrar okudum sanirim eksik kalmadi. luke cage'in tek filmi olacagini bilmiyordum bu arada. lan adamlar filmsiz karakter birakmayacak gibi.

tam olarak film nasil olacak belli degil o yuzden hangi karakterler olur tam net degil. mesela hulk'in villain olup avengers ile kapisacagi soyleniyordu. ama tam tersine hulk'in icinde oldugu bir avengers da olabilir. tek kesin olan dogal olarak kendi cektikleri filmlerde ki villain'lerden biri veya bir kaci olacak (loki gibi).

yanliz cok kotu birsey var. senaryoyu zak penn yaziyor. xmen 2, xmen 3, fantastic four ve elektra senaryolarini yazmisti. ama ayni zamanda incredible hulk'in da yazdi (edward norton'un baya eklentisi olmustu tabi). bu adama zerre guvenmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...