Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet arkadaşlar şimdi bir arkadaşımdan duydum emin olmak için netten baktım harry potter ölmüş... kemik erimesi mi ne varmış galiba ayakkabısını bağlayamaz hale gelmiş... allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 LOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 arkadaşların bu forumda mı lolipop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 lan bu forum daha bi bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 forum acaip geyik yalniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya ben bir kere daha öldürmek istedim son zamanlarda moda oluyo shaggy fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 şegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 iyi guzel "harry potırmı okuyosun eki eki eki ezik" iyi hoşda, abartmayın biri ölmüş adamda gelmış haber vermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 said: Marcus Belby- Robert Knox ( Yeni Harry Potter Filimden,- ALLAH RAHMET EYLESIN burda dininle dinlensin dense daha dogru olurdu. amacim dini konu degil aydinlatmak. müslüman olmayanlara rahmet olmaz,onlara dininle dinlensin denir. selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben bu tarz forumlarda atılan msgı görmek içn kendimi baya kasıyorum.millet nasıl alışıyo yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 "Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez. Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hayır,olamaz!!!Onda kas erimesi vardı..Ölmüş olamaz.... :uuu of Evet bağcıklarını bile bağğlamakta zorluk çektiği doğru..Hastalığı 2. aşamaya geçmişti ama olamaz,hayır olamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dininle dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ölenle ölünmez arkadaşlar metin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Pet society de evine geldim gezdim koltuguna oturdum bide öpücük verdim nian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tam o anda karşıdan biri geldi: Komutanım, Roket Komutanım dedi, Buyur Asker dedim, "Hari Potır Öldü Komutanım" dedi bana: "Ne!" dedim, "Öldü mü!" Olamazz, olamazz, kessinlikle olamaazz.. Bundan sonra Hogwarts ı Roket değil Heri fethetti diyeceksiniz dedim. Hogwarts ın gerçek fatihi benim. Ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aa ben de sana geleyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aynı anda gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bu çocuğu da Shaggy gibi yapacaklar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ya hayır arkadaşlar ölmedi diyorum size..Ölseydi şimdiye kadar her yere yayılırdı her Harry Potter fan sitelerinde,Emma sitelerinde yazardı..Lütfen yapmayın toplarlayın kendinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Good night sweet prince........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Harry Potter ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eski erkek arkadaşım rahmetliye çok gay duygular beslerdi, her ikisi namına da pek içim kan ağlıyor........................................ HERİİ ÖLMEDİ YÜREYİMDE YAŞIYOOR SİHİRLER SAVAŞINDA BAYRAĞI OO TAŞIYOOOR HER GÜCÜÜ OO AŞIYOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar