Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skibbe gönderildi!

tunch

Öne çıkan mesajlar

bülent gelmemeliydi bencede. daha çok erken bülent için. bülentte kendisine jubile bile yapmayan bir takıma geri gelmeside garip.

uğur meleke'nin çok güzel bir analizi vardır. saha dışında çok iyi bir insan olabilir ama saha içinde zor durumda nasıl davrandığı önemlidir demişti.

bülent için değil ayhan vs o tip hırçın oyuncular için. bülent i saha içinde hiç sevmem bende. kendi takım arkadaşlarına bile söven bi adamdı.

ama saha dışında sempatik birisi kesinlikle. erciyesin başında ikende bu sempati baya artmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bence çok yanlış kararlar almaya devam ediyor galatasaray skibbe kötüydü bülent korkmaz ultra kötü gençlerbirliğinden tartışıp ayrılmış bursadan tartışıp ayrılmış bi tek erciyeste bir şeyler yaptı o da 2 sene önce şu anki galatasaray yönetimi herkesin işine burnunu sokuyor bülent burnunu sokturmaz işini yine kaos yine hüsran yine kara günler olur galatasaray adına tüm galatasaray camiasına geçmiş olsun bu kadro kupasız kapattı ya yılı çok gülüyorum yaw saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Meira iğrenç bir herif. Tam bir takoz. Song'u gönderipte bunu alanı kınıyorum. Herşeyden önce artık koşmayan defans oyuncusu hiç bir halta yaramaz...
Fm'den öğrendim bunu. Alsınlar Onuoha'yı,Cordoba'yı bakın nasıl oynuyor :) Song'ta aynı tip oyuncuydu öyle uzun boylu yarma değildi ama çevik ve hızlıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Bulent Korkmaz nedir abi ahahaahah. Beşiktaş'dan ders alın biraz bari.

Herif bide arıza . Gençlerbirliğiyle mahkemelik oldu. Adama diyolar istifa et, etmiyo . Etmeyincede kovdular daha fln. açtı. Kendini yabancı hoca sandı heralde. Tabi bilmiyo turkiye'de işler nasil gidiyor Davayıda kazandı ama kim alır o yaptığından sonra bunu işte.. Galatasaray yetişti imdadına.
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit karan ve sabri gg olmuş. Geç bile kalınmış bir karar. Skibbe teknik direktör olarak yetersizdi. Çok kereler gösterdi zaten. Sempatim vardı adama ama iş TD liğe gelince sempati ile olmuyor.

Bülent Korkmaz ile ne sonuçlar alırız bilemiyorum ama bu sene lig kesin gitti. Uefa ya kalırsak iyidir diye bakıyorum. Yani şu kadroyla olacak iş değil bu sonuçlar. Koduğumun sakatlıklarıda iyice büktü belini takımın. Bu kadar çok sakatlığın sebebide yeterli antrenman olmaması. Herkes bunu zaten söylüyor. Bunun da tek sorumlusu Skibbedir.

Ben Ardanın kaptan olmasına karşıyım açıkcası. Yetenekli olması birisinin kaptan vasıfları taşıdığını göstermez. Ardanın da kaptan vasıflı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum şimdilik.

Sonumuz hayır olsun ne diyim. Süper bir kadro kur sonra gel herşeyi bok et. Tey allam.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel bir haber. Bülent şöylemiş böylemiş bunlar boş laf. Herkes biliyor ki Bülent'i bir tek Galatasaraylılar sever, bu da yeterli adamın değerini göstermek için. Galatasaray Kocaeli'den 5 yesin ama başında Bülent olsun, futbolcular da Bülent'in kolu çıkık gösterdiği özverinin onda birini göstersin yeter.

Olaya biraz duygusal bakıyor olabilirim ama en azından Bordeaux maçı için kafam rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
süper kadro derken?

Süper kadro derken Türkiye lig kalitesinin ve rakiplerinin çok üzerinde (kadro olarak bakıyoruz, oynanan oyun ya da puan durumu olarak değil tabii), üstelik de çok yönlü, her taktiğe uyabilen her pozisyona fazla fazla adam bulabilecek bir kadrodan kastedilmiş ki çok doğru. Şu anda GS'nin kadrosuna süper kadro denmezse zaten son 4-5 senedir süper kadro diye adlandırılacak kadro çıkarmadı Türkiye ligi demektir. Kalede italya milli takımına gitmiş Sanctis, defans'ta tek başına takımlık oynayan Servet, Portekiz milli takım kaptanı (ve şu aralar Pepe'nin de gelmesiyle 3 Chelsea'lı +1 Real Madridli arasında birinci yedek olan) Meira, İsveç milli takımı as liberosu Linderoth (sakatlık yüzünden oynayamadı tabii hem ligde hem milli takımda), Almanya'nın en iyi orta saha hücumcularından gösterilen Lincoln, Türkiye'nin son dönemki en yetenekli ve potansyel sahibi oyuncusu olarak görülen Arda, milli takımının vazgeçilmezi Kewell ve şampiyonlar ligi finali görmüş kazanmış genç forvet Baros var kadroda. Kağıt üstünde bakıldığında az buz değil bu kadro. Şimdi doğruya doğru objektif olarak bakarsak hakikaten "süper" bir kadro var, kimsenin de buna laf edebileceğini sanmıyorum.

Ha ama böyle bir kadroyla bu kadar başarısız olmak da çok daha büyük bir sorun tabii ki. Sakatlıklar tamam büyük sorun ama yine de böyle bir kadronun çok daha başarılı olması gerekirdi. Bu açıdan Skibbe'nin insan olarak çok kaliteli olmasına rağmen çok tecrübesiz olduğunu ve yetersiz kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu kadro farkına rağmen burada olmak ayıp ve hatta rezalet.

Bülent konusunda resmi ya da dikkate değer bir habere rastlamadım henüz. Ancak buna karşıyım. Hagi ilk geldiğinde ona da karşıydım. Zamanında Ertuğrul BJK'ya geleceği zaman da karşı çıkmıştım burada. Sempati kazanmak adına böyle simgeleşmiş isimleri harcamak ucuz ve yanlış bir taktik. Ha, Hagi de Bülent de çok büyük t.direktör olabilirler ileride belki evet, ama şu anda çok yetersiz ve tecrübesizler. Önlerinde çok uzun bir tecrübe ve bilgi yolu var başarılı olup büyük takımlara hazır olana kadar. Tek bir ümit Feldkamp'ın Bülent'e öğretmesi bir şeyler, eğitimini hızlandırması. Ama böyle pamuk ipliğine de umut bağlamak alınamayacak bir risk.

Ha, şu anda da zaten çok fazla seçenek yok ama. Bülent Mülent olmadı mı kimseyi sezon arası lig zamanı bulamaz yönetim. O yüzden karşıydım Skibbe'nin "şu anda" yollanmasına. Lig sonunda Lucescu falan gibi düzgün bir adam gelse keşke. Bülent de yanında yardımcı kalsın çok şey öğrenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kocaeli topiğinde de yazdım bence hata...Bi kere tuttu diye hep tutucak birşey yok,ha madem Skibbe'yi beğenmiyodun iyi antrenman yaptırmıyo vs diye haftalar önce gönderseydin...
Şimdi mi zamanı...
Bülent Korkmaz'ı çok severim ama TD'lik için ne kadar yeterlidir bilemem 1-2 hafta gaz verebilir ama nereye kadar...
Çok acele ile alınmış bir karar,bakalım hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
arkadaşlar bence çok yanlış kararlar almaya devam ediyor galatasaray skibbe kötüydü bülent korkmaz ultra kötü gençlerbirliğinden tartışıp ayrılmış bursadan tartışıp ayrılmış bi tek erciyeste bir şeyler yaptı o da 2 sene önce şu anki galatasaray yönetimi herkesin işine burnunu sokuyor bülent burnunu sokturmaz işini yine kaos yine hüsran yine kara günler olur galatasaray adına tüm galatasaray camiasına geçmiş olsun bu kadro kupasız kapattı ya yılı çok gülüyorum yaw saygılar

bir kehanet daha! cidden 1-2 tanesi daha tutarsa kahin sıfatı verilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...