Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bunun ne olduğunu iyice bir öğreneyim dedim bu sabah. South Park bölümünü izledim. Wikipedia'da bir saat falan zaman harcadım. Sitelerini okudum. Hala anlayamıyorum. Yani, bunlar gerçek mi? Biraz Buda, biraz İsa, biraz pagan ve üzerine uzaylılar? Kutsal kitaplarının Astounding Science Fiction'da serilendiğini de görünce... Space Opera lan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 SouthPark yeterince iyi açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 GERGE said: Biraz Buda, biraz İsa, biraz pagan ve üzerine uzaylılar? Bu hangi din acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 zinu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tom cruise en önemli adamları, baya bi ünlü tip üye bunlara hatta. edik: şu kısım yeterince açıklayıcı sanırım :p When a person dies—or, in Scientology terms, when a thetan abandons their physical body—they go to a "landing station" on the planet Venus, where the thetan is re-implanted and told lies about its past life and its next life. The Venusians take the thetan, "capsule" it, and send it back to Earth to be dumped into the ocean off the coast of California. Says Hubbard, "If you can get out of that, and through that, and wander around through the cities and find some girl who looks like she is going to get married or have a baby or something like that, you're all set. And if you can find the maternity ward to a hospital or something, you're OK. And you just eventually just pick up a baby." To avoid these inconveniences, Hubbard advised Scientologists to refuse to go to Venus after their death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ohoo bundada ölünce venüse gidiyoruz. ya arkadaşım tamam din uydurdunda bu kadar benzemesin bundada ölünce pembe tavşana dönüşüyoruz falan de bari ne bilim hep ruh hep ruh inanası gelmiyor insanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi south park'in o bölümü yeterli bir bilgi kaynağıdır bence :) yani bilmiyorum ünlü olan üyelere bakıyorsun,arkadaşın değimiyle "mala vurmak için giriyorlar oğlum o tarikatlara" izlenimi oluşmaması elde değil aslında, garip yani akıl mantık sınırlarını bu kadar zorluyorken,nasıl inanılıyor ve milyon dolarlar veriliyor bu tarikata anlayamıyorum.Milyon dolar lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 nuhun gemisine inanmaktan zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 arada o paralarla okul, hastane, çeşme falan yapıyolarsa takılsınlar kendilerince n'olcak. yapıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu senaryoları oturup yazıyolar sonra inanıyorlar mı gerçekten garip yaw.. venüs'e ordan uranüs'e..bari de 8 milyar ışık yolu ötede bi yer. göremeyelim hiç, inandırıcı olsun. bak cennet'e herkes inanıyor. işe yaramış. akıl mantık di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 du bidakka du.. birden aklımda şimşekler çaktı.. Bİ FİLM VARDI!! şöleki hatırladıım kısmı: bi eleman var sevgilisi var vs neyse.. bu eleman sevgilisine acil yetşmek zorunda, yetişip ona bişiler sölicek artık evlenmemi teklif etcek ne.. herneyse, bu akşam böle kalabalık cadde vs koşarken karşıdan karşıya geçerken araba çarpıo ölüyo, aile kız vs perişan.. olay burda kopuyo.. bu birden beyaz dumanlı mekana gelio.. NOLYO LAAAN oluyo.. hastane gibi biyer.. bakıo herkes sıraya girmiş.. hemşire gibi bişe var.. millete garip kocaman bi iğneyle aşı vs yapıo sonra da portaldan gene dünyaya yolluyo.. bu dioki iş misal NY ta öldüü. en yakın neresi var.. işte (atıorum) california var diolar. ok hemen gitmem gerek dio aşı falan da vurulmadan giri,o portala. bi bebek olarak californiada dünyaya gelio.. sonra büyümeye başlıo ama aşı vurulmadıı için hep geçmmişini hatırlar gibi oluo saçmalıo vs sona kapatmıştım tv yi.. adamların annatıığı şeye çok enzio be.. ben bu filmi 1990 lı yıllarda mı ne izledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 çok para olunca insan farklı şeylere inanmak istiyo herhalde :) ulan herkesin inandıgı şeye inanıcaksak ne farkımız var hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tarikatlara geyik olsun, çevre olsun diye girildiği izlenimini oluşturmakla beraber herhangi başka bir dinden çokta abartı değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eet bi de şey dini vardı herifin biri elma yedi diye herkes dünyaya gönderiliyodu, o da baya komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi o çok fena konuşan yılan filan var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eet bide deniz ikiye ayrılıyodu lololol nehirin suyu kana dönüyodu asdfasdfasdfsadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tom cruise çocuğunu tanrıya kurban verecekken gökten koyun yağmış. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 California kiyilari yerine miami yada malta adalari olsa katilabilirdim belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evrim teorisi, quantum fiziği bunların hepsi Dianeticste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mucize dediğiniz şey hergün olsa mucizeliği kalmazdı. İnanmayanları inandırmak için mucizeler oluyor unutmayın yani mantığı yok abi olamaz dememek lazım COZZzZzZ dedirtir kararırsınız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://gallicwars.files.wordpress.com/2008/12/50centap3007_468x527.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Jadelith said: eet bide deniz ikiye ayrılıyodu lololol nehirin suyu kana dönüyodu asdfasdfasdfsadfsdf ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 1) inanmayanları inandırmak için varsa mucizeler, şimdilerde bir mucize çok gerekli çünkü çoğu insan ya inanmıyor, ya da inanıyor gibi yapıp inanmak için gerekenleri yerine getirmiyor. o yüzden hep olsun demiyoruz, ama bikaç mucize olsa fena olmaz 2) eğer "bu bir inanç, mucizeye gerek olmadan inanman lazım" diyorsanız niye en başta mucize vardı, yani niye x sene önce yaşayan insanlara inanmaları için direk mucize verildi de bize verilmedi, bizim suçumuz ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 scientologye yapılan yıllık toplam bagısın, hırıstıyanlıga veya muslumanlıga yapılandan fazla oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar