Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scientology ?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bunun ne olduğunu iyice bir öğreneyim dedim bu sabah. South Park bölümünü izledim. Wikipedia'da bir saat falan zaman harcadım. Sitelerini okudum. Hala anlayamıyorum.

Yani, bunlar gerçek mi? Biraz Buda, biraz İsa, biraz pagan ve üzerine uzaylılar?

Kutsal kitaplarının Astounding Science Fiction'da serilendiğini de görünce...

Space Opera lan bu...
Sosyal ağlarda paylaş

tom cruise en önemli adamları, baya bi ünlü tip üye bunlara hatta.
edik: şu kısım yeterince açıklayıcı sanırım :p

When a person dies—or, in Scientology terms, when a thetan abandons their physical body—they go to a "landing station" on the planet Venus, where the thetan is re-implanted and told lies about its past life and its next life. The Venusians take the thetan, "capsule" it, and send it back to Earth to be dumped into the ocean off the coast of California. Says Hubbard, "If you can get out of that, and through that, and wander around through the cities and find some girl who looks like she is going to get married or have a baby or something like that, you're all set. And if you can find the maternity ward to a hospital or something, you're OK. And you just eventually just pick up a baby." To avoid these inconveniences, Hubbard advised Scientologists to refuse to go to Venus after their death
Sosyal ağlarda paylaş

abi south park'in o bölümü yeterli bir bilgi kaynağıdır bence :)

yani bilmiyorum ünlü olan üyelere bakıyorsun,arkadaşın değimiyle "mala vurmak için giriyorlar oğlum o tarikatlara" izlenimi oluşmaması elde değil aslında,

garip yani akıl mantık sınırlarını bu kadar zorluyorken,nasıl inanılıyor ve milyon dolarlar veriliyor bu tarikata anlayamıyorum.Milyon dolar lan,
Sosyal ağlarda paylaş

du bidakka du.. birden aklımda şimşekler çaktı..

Bİ FİLM VARDI!! şöleki hatırladıım kısmı:

bi eleman var sevgilisi var vs neyse.. bu eleman sevgilisine acil yetşmek zorunda, yetişip ona bişiler sölicek artık evlenmemi teklif etcek ne.. herneyse, bu akşam böle kalabalık cadde vs koşarken karşıdan karşıya geçerken araba çarpıo ölüyo, aile kız vs perişan..

olay burda kopuyo.. bu birden beyaz dumanlı mekana gelio.. NOLYO LAAAN oluyo.. hastane gibi biyer.. bakıo herkes sıraya girmiş.. hemşire gibi bişe var.. millete garip kocaman bi iğneyle aşı vs yapıo sonra da portaldan gene dünyaya yolluyo.. bu dioki iş misal NY ta öldüü. en yakın neresi var.. işte (atıorum) california var diolar. ok hemen gitmem gerek dio aşı falan da vurulmadan giri,o portala. bi bebek olarak californiada dünyaya gelio.. sonra büyümeye başlıo ama aşı vurulmadıı için hep geçmmişini hatırlar gibi oluo saçmalıo vs sona kapatmıştım tv yi.. adamların annatıığı şeye çok enzio be..

ben bu filmi 1990 lı yıllarda mı ne izledim..
Sosyal ağlarda paylaş

1) inanmayanları inandırmak için varsa mucizeler, şimdilerde bir mucize çok gerekli çünkü çoğu insan ya inanmıyor, ya da inanıyor gibi yapıp inanmak için gerekenleri yerine getirmiyor. o yüzden hep olsun demiyoruz, ama bikaç mucize olsa fena olmaz

2) eğer "bu bir inanç, mucizeye gerek olmadan inanman lazım" diyorsanız niye en başta mucize vardı, yani niye x sene önce yaşayan insanlara inanmaları için direk mucize verildi de bize verilmedi, bizim suçumuz ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...