reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kinkaudonau said: GwindonSurion said: zaten fark ettiyseniz direniş denizaltısındakiler rus Japon amiral de var orada ------------ filmi dün sinema çekimi VCD kalitesinde film oynatan dandik bir sinemada reddiye ile birlikte izledik. sinemada tek ikimiz olduğumuzdan bolca tutorial + espri yapma imkanımız oldu. filmle ilgili uzun uzun konuşulurdu gerçi der ben en çok mest olduğum 4 şeyi yazacağım: -Sarah Conner'ın sesini duymak -Kyle Reese'in teen halini görmek -Bitişte Stan Winston'a saygı yazısı geçmesi -Yaşamak istiyorsan benimle gel repliği ^_^ Filmin senaryosunu beğendim, 2 başrolün arasında gidiş gelişlerle verilmesi başlarda soru işareti oluşturuyor ama Sam Worthington ve Christian Bale karizmaları ile domine ediyorlar ortamı. Özellikle Sam ileriki 1-2 senenin yükselen değeri olacaktır. Sinema dandik demiştik efektler iyi ama tadına varabildiğim ortamda değildim :D Idependence Day sonrası en büyük USA propogandası olmasını saymazsak ( esir konteynerinde "ingilizce konuşsana karı" diye ayar çeken adam dananın kuyruğunun koptuğu yerdi ) bilet parasını kesinlikle ödüyor. Özellikle Marcus'un Skynet binasına girişiyle ve T800ün ilki ile John'un karşılaşması sahnesinde hass... dedik öyle diym size. Senaryo ilginç aslında sanki 2 filmlik konu tek filme preslenmiş gibiydi. Görmek istediğim şey kıyamet sonrası dğeil kıyamet anı idi gerçi ama rahatsız olmadım şahsen. Sadece bazı ciddi mantık hataları vardı. Atom bombası patlamasından sonra yağmur yağıyor kara yağmur yağması lazım, yağmıyor etrafta bişi yokmuş gibi dolaşıyorlar, American Cyborg türü b filmlerinde bile yoktu öyle birşey asdsdsd Gidin izleyin diyebileceğim bir film, kafa yormayın ama... 10/7.6 (: Sinema hakkında fazla iyimser bir yorum.Resmen adamlar sinema makinesi değil de projektörle mi izletiyorlar diye baktık bi. perdelerden görüntü taşmış tavana,duvarlara.Görüntü tam odaklanamamış,gözler bozuk gibi izledik.. Terminatör serilerinin önceki filmlerini pek hatırlıyamıyordum Ama sağolsun hamit açıklaya açıklaya izledik. Salonda 2 kişiydik dediği gibi Ve ben bilim kurgu yanından daha çok aksiyon yanını sevdim diyebilirim.Düşündükçe ve yorumları okudukça mantık uyuşmazlıkları oluyor senaryo ile ilgili.Sanırım görsel olarak gayet iyiydi Emin değilim sinemadan ötürü ama iyiydi heralde :P Aksiyon filmi olarak 10/8.3 bilim kurgu olarak 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Kinkaudonau said: 10/7.6 reddiye said: 10/8.3 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 salvation'dan sonra t1-t2 ve t3 ü izledim daha leziz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bende wikiden tarihçesine baktım bütün hevesim kaçtı t1-t2-t3 izlemek için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 2 gun once T1 ve T2'yi izledim. Tekrar ne kadar efsane filmler oldugunu gordum. O kadar zevk aldim ki off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 LathspeLL said: 2 gun once T1 ve T2'yi izledim. Tekrar ne kadar efsane filmler oldugunu gordum. O kadar zevk aldim ki off.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Skyfire said: Kinkaudonau said: 10/7.6 reddiye said: 10/8.3 peki beraber eleştirerek izledik tabi (: küsüratlar ortalamayı etkilesin diye öyle şeaptık bb benimki mesela şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 orada anlatmaya çalıştığı 10/7.8'in aslında 7.8/10 olması gerektiği galiba 7.8 üzerinden 10 demişsiniz çünkü de asdfsda ya da 8.3 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yok doğru işte hamit daha çok beğenmişti diyerek kıvırim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hahahha reddiye site sineması dimi.Ne berbat bir yer ya transformers için adanaya gidecez haftaya.O derece lanet bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ve böylelikle o teysir in ve jokerin iskenderundaki olduğunu anladım :D hadi jokere gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 LathspeLL said: 2 gun once T1 ve T2'yi izledim. Tekrar ne kadar efsane filmler oldugunu gordum. O kadar zevk aldim ki off. ben de geçenlerde tekrar izledim ve diyeceğim şu ki biri 25 yıl öncesinden, öbürü de 18 yıl öncesinden bugün çıkan bütün sci-fi/ekşın filmlerini rencide ediyor. tüylerim ürperdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 DarKRideR said: orada anlatmaya çalıştığı 10/7.8'in aslında 7.8/10 olması gerektiği galiba 7.8 üzerinden 10 demişsiniz çünkü de asdfsda ya da 8.3 işteaynen öle (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abiiiii, izlenmesi gerek: http://www.youtube.com/watch?v=kayFrIR-Qfw Terminator 3'ten silinmis sahne. Neden Arnold gorunumunde terminator aciklaniyor. WOOO, IT'S ME! Arnold'un sesine patliyorum ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 film güzeldi ama 1 ile 2 kadar değil tabiki :P bence bundan sonra çıkacak film(ler) 1 ve 2. film kadar harika olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 fena değildi valla, sevdim. zaten t3 ve diziyi de izlememiştim. t2 değil asla amaa. birşey soracam fakat, geçmişe niye 5 er 5 er yollaqmıyorlar ? bu arada, sırf bunu izleyecem diye t2'yi izledim dün. abi o ne film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hahahah teksas aksanı süper olmuş ve evet böyle bir askerin t-800 için model alındığı söylenmişti üçüncü filmden önce de. en çok görmek istediğim şeydi valla, sağol lath. :) fizban said: geçmişe niye 5 er 5 er yollaqmıyorlar ? yanlış hatırlamıyorsam tek bir transfer bile deli gibi enerji tüketiyordu, ikincisi de en azından ilk filmdeki durum skynet'in yokolmanın eşiğindeyken makineyi tamamlayıp sadece bir kere kullanmaya fırsatı olduğu. bunlar yetmezse her zaman film icabı diyebilirsin. (:P) aslında ben şöyle bir altıncı film senaryosu düşündüm: beşinci filmde skynet'i yokediyorlar. "hah bitti kurtulduk" diyor insanlar rahatlıyor. sonra 2040'a terminator geliyor bir tane, undercover çalışıp sıfırdan skynet'i inşa ettirmeye başlıyor işadamı/bilimadamı kılığında. skynet tam yokolmadan önce geçmişe gönderme başarısızlıklarından sonra yeni birşey denemeye karar veriyor vegeleceğe yolluyor bu sefer. böylece savaş filmi atmosferinden orijinal filmlerdeki "katil cyborg mu? hahaha akıl hastanesine atın bunu" ortamına geri dönüş olabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 haha video süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 videonun sonunda aniden ciddi bakış atıyor ya harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Eksikleri var ama kötü diyemem. Hem efekt hem aksiyon sahneleri bazında 200 milyon dolarlık gibi durmuyor. T3 çok daha janjanlıydı. En sağlam buradan kaybetti, bu bir. Introsu, müziği bile Terminator standartlarına göre meeh olmuş. Tamam, güzel yapmışsın siyah siyah ama o T-600ler kostüm giymiş insan gibi duruyor. Metal vericen metal. Başlardaki aksiyon sahnelerindeki süper kamera açılarını nöbetçi robotlarda falan görememek CGI yükünü azaltmak için mi diye düşündürüyor. Aksiyon sahneleri çok iyi olmasına rağmen ilk yarıdan sonra aynı heyecanı koruyamıyor. Buradan hayvan gibi kaybetti, bu da iki. Marcus ile T-800 şöyle bir 15 dakika daha kapışsa salondan memnun ayrılanlar ikiye katlanırdı. Şehiri, robotları falan şahane yapmışlar ama hissiyat olarak da eksik var çünkü kimse ölmüyor. Toplama kampı nedir? BSG gibi dram odaklı mı Terminator ehueh. Skynet de olmamış. Sabancı Center gibi Skynet mi olur. Bale'in yeteneğini harcamışlar. Öte yandan Sam Worthington (tu) Senaryo güzel. Marcus, Skynet'in Kyle Reese'in peşine düşmesi, resistance, denizaltı ama bu filme 2.5 saat yakışırdı. Cameronsız, Arnoldsuz bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 baya tırstığım bi film oldu şahsen. ilk terminatör'de ne kadar tırstıysam o kadar.. kıyamet sonrası ortam süper yansıtılmıştı. zaten robot tasarımlarından oldum olası korktum terminator serisinde. ama t600'ler biraz odun kalmışlardı bu filmde, gerçi filmin geçtiği dönem itibariyle doğal yani. ayrıca o dev robotlar da çok korkutucuydu.. bi de christian bale güzel bi yüz, ben baya seviyorum. filme de gitmişti gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 T1 ve sonrasında T2 gerek atmosfer olarak gerek sürükleyicilik açısından, serinin diğer bölümlerini eziyor bence. Son serilerde o ruhda, atmosferde yok. T1 özellikle çok iyidi zamanına göre. Şimdiki versiyonlar görsel efekt bombardımanı altında eziliyor, cicili bicili bir film havasındalar. Aynı şey Transformers serisi içinde geçerli, iki seriyide tamamlayamadım, bol görsel efekt, sulu ve yavan espriler. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya şimdi şu var. ben küçükken korku filmi izlerdim tırsardım, kardeşim showtvnin reklam müziğinden tırsardı şimdi kaşar oldum japonlar hariç korkutabilen pek yok terminatörde de korkacak bir şey yok ki korku beklememelisiniz, belki ufak çocuklar korkar robot uuu kötü adam die fln yoksa anca ufak bir gerilim beklenebilir oda zor daha çok aksiyona dönmüş. ben beğendim filmi ama insanlarda öyle pek bir tırsma görmedim gerekte yoktu adamlar skynete baskına gitti o kadar gaz almışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yok zaten direk ekşın filmi aslında. ama benim psikoloji bozuk bu ara baya, her şeyden korkabiliyorum. bi de kıyamet sonrası dünyayı bi kere daha görünce içim karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nedense benim hoşuma gidiyor şu post apocalyptic hikayeler. tüm düzenlerin yıkılıp insanın doğa ve düşmanlarla mücadelesi çok heyecanlı oluyor. misal mahşer filmi mükemmeldi, onun yanında "terminatör" bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar