Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 daha gelmesine 1 yil varmis ama suandan itibaren 8-9 ay senaryoyu kusursuzlastiracaklarmis.. film iste buyuk savasi anlatmakla beraber eski filmlerde akillarda soru birakan zamanda yolculuk gibi konseptlerin cevabi olacakmis.. arnold un filmde oynayip oynamiyacagi belli degilmis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gelceğini biliyorduk zaten.. hatta t3'ün sonunda da bunun ipucu veriliyordu..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu gidişle terminatör ü matrix e bağlayacaklar zaten[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arnold ben oynamam demişti 3. filmden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 evet arnold oynamam demişti zate oynamaz herif vali oldu uğraşmaz heralde filmlerle artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yalan yok öyle birşey[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arnie oynamayacak orası belli söylemişti önceden de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arnie yoksa ben de yokum[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ne bu yaa kaça kadar gidecek bu seri. Para kazandıkça daha fazlasını istiyorlar. Arnie' nin kıçındaki kıllar ağardı hala robot diye kaktırıyolar bize. Obur taraftan da artık bu filmde oynaması gibi bir durum da yoktur herhalde ki Arnoldsuz Terminator olmaz. Onla da ittire kaktıra olmuştu sonuncusu ama onsuz hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 SkyNet veya Future Shock oyunu gibi olcak hmm ilginç olcak baya..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arnold zaten 4. de oynamıcam demişti film jonh connor üzerine olur muhtemelen[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 lol Ghaldszar :) abi seri ölmüş artık kimse kasmasın ps:hayırlı olsun Ghaldım Area masterım ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bakalım nası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 İzleyelim ve görelim[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Gelecekte geçeerse ve özel efekt olarak abartılırsa çok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Filmin yapımcisi Mario Casnar'la yapılan soylesiden(thearnoldfans.com tarafindan bir film dergisinden ozetlenmis): "T4 is in the works. The screenplay will be ready in 8 or 9 months. Once we have that, we will proceed with the production. The question that has never been answered in all the Terminator films is time travel. You can come from the future to change the present. But we never see how they go back to the future, which is a subject that can be explored. I think you already know where T4 is going from the ending of T3"[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 3. filmde yonetmen degisince arnold ondada ben oynamam demisti sonra tukurdugunu yalamisti dogru hatirliyosam[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 insanlar bayılıyormus :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Evet orc lord biz de bayıldık ama sıkıntıdan. u arada Sam nerelerde yaa? Terminator konusuyoruz hem de mini gunlu film ama hala Sam yok. Gözlerim Samı aradı valla. [hline] Eyvallah Mumicim sagolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Arnold vali oldu. Filmleri yayımlanamıyor ve oynayamaz artık hiçbir filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Aket-Atum, 12 February 2004 10:35 tarihinde demiş ki: bu gidişle terminatör ü matrix e bağlayacaklar zaten ahahha gidişat öyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Zaten matrix terminatör' ün ana teması değilmi. İkisi de makinelerle insanın savaşı. Duyduğum kadarıyla T3' ü çekmelerinin ana sebebi matrix' in gişe başarısı sebebiyle, aha adamlar matrix' in fikrini bizden çaldılar kaymağını yediler, biz de daha iyisini yaparız.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 -do you believe what i believe termy ? -i believe the prophecy is true. John Kanır ![signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 acaba 25 sene sonra çocuklarımız terminatör 15 i felan seyrediyo olur mu[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Neye oyle diyonuz ya hastasyım ben o filimlerin en iyi T1 iyidi valla, hatta seyretmiştim tee 198.. kusur yıllarında gece eve arkama baka baka gitmiştim. en iyisi T2 idi ama , T3 biraz artık ne yapacaklarını ne yapsak ta süslesek hesabı olmuştu ama gene de iyidi. T4 hepsinden iyi olur sanırım.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar