Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Wendigo said:
ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine?

Can şu postu ciddi atmamış olduğuna inanıyorum. cevap da yazmıcam o yüzden. tek cevabım : =o)
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo said:
ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine?

Bariz penaltı gibi geldi bana ama justin de izliyodum takılıyodu fln...Çarpma değil gibi geldi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle tebrik ederim cavanagh bölüm yetkilisi olmuşsun (:P)

Maça gelirsek bu skibbe tam bir sığır.Bordo maçına saklayacağım dediği oyuncuları kaybetti bu akşam.Bir Baros olsun bir Arda olsun bugün aşırı yoruldular.Halbuki benim bildiğim bu tip maçlarda ilkten bu adamları oynatır skorunu alırsın sonrada yedekleri sokup as adamları fazla yormamış olursun.Skibbe efendi ne yaptı peki baktıki maç gidiyo tutup maçın en boktan,en çileli dakikalarında uefa maçına saklıcam dediği adamları soktu oyuna.Hem o adamları kaybetti hemde maçı kaybetti hatta bana kalırsa bordo maçını bile kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok utanç vericiydi.yani baroş penaltıyı atsa sora 4-3 kazansak sevinmezdim.geçen sene ki fnerbahçe gibi olduk.takım seçmeye başladılar.lincoln 5dk oynadı ondada gol attı.kewell ztn hazır değil hala

baroş girdikten sora oyunu kurtarabilirdi olmadı.

mehmet güven.sen gs yedeğisin.böle maçta oynamican ne zaman oynicaksın.beni koysalar ölene kdar oynardım

ayrıca sabri git
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...