BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 penaltı doğru karardı. o elleri öyle kaldırmican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Wendigo said: ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine? pozisyonu gormedin abi heralde, adam file dibinde top blokladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Wendigo, yapma etme yahu karşımızdaki takım FB değildi, elle oynama hakları yok yani maç dahilinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Adnan Polat röportaj yaptı kural hatası var itiraz edecem diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Wendigo said: ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine? Can şu postu ciddi atmamış olduğuna inanıyorum. cevap da yazmıcam o yüzden. tek cevabım : =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Rewendor said: Wendigo, yapma etme yahu karşımızdaki takım FB değildi, elle oynama hakları yok yani maç dahilinde :) asdsd baroşu verseydin örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Wendigo said: ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine? Bariz penaltı gibi geldi bana ama justin de izliyodum takılıyodu fln...Çarpma değil gibi geldi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bide "kocaeli bile 4 attı hacettepeye" geyikleri vardı geçen hafta :) ayrıca... bu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 averajla galatasarayın üstüne çıktık mı acaba ahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 evet fb üstümüze çıktı fadhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fb 17 bizim 15 avaraj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Neyse, en azından bundan sonra her halukarda kazanıyoruz. Bu rezaletten sonra heralde kasar Bordo'yu yeneriz kendimizi affettirmek için. Ha olmazsa da zaten Skibbe gider yine kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2-5 nedir abi ahahhahahahahahaha offf kocaeliye gel siz bordoyu mu yencektiniz haftaiçi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kermit said: 2-5 nedir abi ahahhahahahahahaha offf kocaeliye gel siz bordoyu mu yencektiniz haftaiçi ? geçerken uğradık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 gs bordoyu yenicek komik olanda bu zaten. maç seçiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bence fenerden 10 yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Öncelikle tebrik ederim cavanagh bölüm yetkilisi olmuşsun (:P) Maça gelirsek bu skibbe tam bir sığır.Bordo maçına saklayacağım dediği oyuncuları kaybetti bu akşam.Bir Baros olsun bir Arda olsun bugün aşırı yoruldular.Halbuki benim bildiğim bu tip maçlarda ilkten bu adamları oynatır skorunu alırsın sonrada yedekleri sokup as adamları fazla yormamış olursun.Skibbe efendi ne yaptı peki baktıki maç gidiyo tutup maçın en boktan,en çileli dakikalarında uefa maçına saklıcam dediği adamları soktu oyuna.Hem o adamları kaybetti hemde maçı kaybetti hatta bana kalırsa bordo maçını bile kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya baros koşmuyo ki zaten niye yorulsun. takım koşmadı ki mücadele falan 0. giden defansa geri dönmedi falan. gereksiz bi maçtı. bordeaux u yeneriz skibbe kalır bu maç unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 çok rezil abi allah kimsenin takımına vermesin yani böyle skorlar jagsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 oha biz de 4.olmuşuz, season high oldu sanırım bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2 yarı basladıgından beri gs nin yaptıgı 8 macta kazandıgı mac sayısı 1 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 gerçekten çok utanç vericiydi.yani baroş penaltıyı atsa sora 4-3 kazansak sevinmezdim.geçen sene ki fnerbahçe gibi olduk.takım seçmeye başladılar.lincoln 5dk oynadı ondada gol attı.kewell ztn hazır değil hala baroş girdikten sora oyunu kurtarabilirdi olmadı. mehmet güven.sen gs yedeğisin.böle maçta oynamican ne zaman oynicaksın.beni koysalar ölene kdar oynardım ayrıca sabri git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 skibbe üç bacaklı arkadaşını da alsın gitsin şu takımdan yalvarırım. bu adam futbolun "f" sinden anlamıyor... yeter be bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Red said: neyse 3 büyükler olarak 3. lük için kapışırız :)cok iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yani sivasla bize yaradı bu diyoruz haftayı güzel kapatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar