adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Khelben said: 5-2 NE ABİ OADFHJOIDFAHIPJFADEFHKLADFJHOADFOHADFOJHJOFADHJOADFHJOPADFJHOPDFAJOPHDFAOPJHDJAOPF OFOFOFOFOF ÇOK KOMİK LAN FDHDAFHDAFHJODAFHDPFAHDAFHJFADH NE REZİL TAKIMIZ ABİ TANER 4 TANE ATTI ZATEN TANER BSG LOL OFFF Çok sinirlendim ondan böyle yazdım of AHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yannız taner kaçırmadı yahu.ulan insan 1 tanesini kaçırır.kıçımızı dogrultmamıza izin vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 taner seneye fenerde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ahaha bu maçı stadyumda izlmeye gidenler var zuahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Lig sonuncusu makarna süzgeci yaptı gs yi hadi bakalm daha neler gorcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Sotto said: Sami Yende tarihimizde bu kadar gol yemiş miyizdir acaba ligde? Şimdi artık Bordo'yu da yenemeyiz zaten bu moralle,sakatta verdik gene Servet fln... Skibbe gider Cevat Güler belki şampiyon oluruz eueh... bunların hepsi bordonun kafasını karıştırmak içindi gücümüzü göstermeyelim bi lig maçından bişi olmaz dedik açıklaması olamaz başka türlü =) bilim kurgu filmlerinde bile daha insaflı davranıyorlar daha gerçeğe yakın senaryolar var be pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 neyse 3 büyükler olarak 3. lük için kapışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 nefis maç oldu be :) penaltı verilince aha dedim kocaeli gg, içeri gittim, soora bi baktım telefonda mesaj kocaeli 4 gs 2 diye asdasd tanere de helal olsun bir kez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 DynamicK said: Sotto said: Sami Yende tarihimizde bu kadar gol yemiş miyizdir acaba ligde? Şimdi artık Bordo'yu da yenemeyiz zaten bu moralle,sakatta verdik gene Servet fln... Skibbe gider Cevat Güler belki şampiyon oluruz eueh... bunların hepsi bordonun kafasını karıştırmak içindi gücümüzü göstermeyelim bi lig maçından bişi olmaz dedik açıklaması olamaz başka türlü =) bilim kurgu filmlerinde bile daha insaflı davranıyorlar daha gerçeğe yakın senaryolar var be pehh Hehe farkındayım da işte çaktırma:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu iyi geldi valla:D HAHAHAAAHAHAHAHAH!!!111!!!biiriririri!! darısı bordo maçının başına>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 barış'ın şovunu baroş'un bacağını sabri'yi komple.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bordoyu elicez ama biliosunuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ahahahah dynamick mantıklı noktayı belirtmiş. o kadar teknik bi takımız işte. sivas ta şaka maka gs - fb yle arasında 8 puan yaptı. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Arkadaşlar bu konuya mesaj atmak yasaklanmıştır moderasyon tarafından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Skibbe Nonda ile Hollanda da evlenip defolup gitsin. YETER ULAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fenerin yenildiği hafta hayatta futbol programlarını seyretmezdim de... sağolsun gs mutlu oldum akşam akşam. bu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 arkadaşlar sabrinin gitmesi için taraftarlar olarak gözünüzü seviyim baskı yapabilceğimiz bi yer yokmu.bu adamı öldürücem katil olacam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bas kilidi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kim daha kötü ? biz mi fener mi adfhdafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 of getirin abi şu postu bu hafta kimler puan kaybeder şeysini. bjk kaybedicekti filan sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Taner Gülleri gibiyiiiiiiiiim uhahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cantona said: kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar hahahaha adam ahmet çakarmış lan meğersek, kıymetini bilememişiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 fener yenilince biz de yenilmis sayildik sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Wendigo said: ben bu kadar haysiyetsizce verilmis bir penaltida gormedim uzun zamandir. simdi bunlar konusuluyor ama mac 2-3 iken verilen o penalti kacmasaydi yazik olmayacakmiydi kocaelispor un emeklerine? yapma abi %100 penaltıydı yani.eller kollar havada orta karşıladı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar