Kartan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu oyuna hazırlık için ilk oyununu bitirdim 2 günde, hakikaten güzel oyunmuş önceki.Bakalım bu nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Malum yerlere düşmüş düşmesine oynamaya başalyalim dedik, fakat oncelikle ilkini oynamak gerekirmi? adamlar içine onuda koymuslar sanki bak bunu oynamadan gecme der gibi? bi başlayayim dedim grafikler tabiki hoş gelmedi oynamazsam ne kaybederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ilkini oyna sonra sil oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ilkinde her zıplayışta çığırmasa oynanır aslında da dayanamıyorum ben öyle seslere :/ en kötü wikiden bi yerden bulur okuruz. 2. oyuna 5 dakak bakındım şehirde graifkler fln çok hoş olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 quad core 2.8 9600 gt 4gb ram le kastı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ilk bölümü bitirdim, baya eğlenceli geldi bana. grafikler ve oynanabilirlik gayet yüksek. normal de oynadığım içinmi yanlız bilmiyorum combat cok kolay geldi bana.. yarın bi difficulty artırıp deneyeyim bide bakalım ne kadar zorlaşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hardcore'da baya zorluyo. elbise değiştirmesi hoş olmuş bi de hysteria çok cool be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 İlk oyunun ismi ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 american mcgee's alice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Fena değil benlik değil.ABDde asit tüketimi artmış ama belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Videolarını izledim. Dialoglar, ortam, oyun mekanikleri çok güzel geldi. Oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oyun cok cok cok iyi lan, uzun zamandir oynadigim en leziz grafikli oyunalrdan biri bide baska bi oyunda sundaki kadar guzel bi sac modellemesi gormedim bide, kafada kalip halde dururdu sac bazen 1-2 puskul oynatirlardi, bunda baya baya hariket ve ruzgarla dans ediyor alice in saclari, iyi kasmislar saygi dudydum zor is cunki onu kotarabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu mcgee malının firması alice'ten sonra sadece facebook ve diğer social networkler için oyun üretecekmiş. qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 harbi QQ oyle bir mallik yapiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 pardon yanlış hatırlamışım, asya piyasası için F2P oyun üretecekmiş. feys oyunu yapsa daha iyiydi valla. http://www.gamespot.com/xbox360/adventure/alice-madness-returns/news/6303155/american-mcgee-turning-to-free-to-play-after-alice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ee popüler topluma göre pazar payını değiştirmeyenler aç kalıyor normaldir. Oyun güzele benziyor cidden ama herkeze hitap etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oyuna 10 üzerinden 6 verilmiş ilk incelemede falan denilince aklıma birşey geldi bi mahsuru yoksa ayrı başlık açmadan quick question quick answer yapalm. Dukenukem 3d forever şu son çıkan oyunu yani 80enlerin sonundaki o dukenukemin atmosferini az da olsa hatırlatıyormu Gamespot 3.5 falan vermiş direk çarpmış suratına tokatı. Ama kimisi okadar kötü değil falan demiş commentlerde Deneyen varmı acaba ? (buarada ayar oluyorum bazen saçma oyunlar 9+ alırken çok çok daha güzel oyunlar 5-6 fralan alıyor bu göya tarafsız sitelerde, reklam parasını bol veren şirket direk yükseltiyor puanını o garantide artık puanlamadan çok yorumlara bakıyorum ilk izlenim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/alice-madness-returns/user-reviews Metacritic te herkes begenmis oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Filmi olsa Sasha Grey oynar sanki, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 konsola diil PC versiyona bakin, konsol versiyonu tirt oyunun PC ile mukayyese kabul etmez http://www.metacritic.com/game/pc/alice-madness-returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben çok beğendim lan.1saat falan oldu gerçi başlayalı. alice sashagraye benziyo bi de galiba sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 xunn said: Filmi olsa Sasha Grey oynar sanki, ahah. SDAFDGASDGAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şimdi bitirdim de. şu oyuna 90 altı puan veren editorler oyuncuyum diye gezmesin. entari giyip kırıtsınlar etrafta ^^ görsel, müzik, atmosfer mükemmel. her chapterda gerçek dünyada gördüğü şeylerin alice'in kafasındaki yansımaları süper yapılmış. ara sekanslar, asylum falan süper. puzzlelar fazla kolay. combat güzel. inanılmaz akıcı. nightmare oynadım ben, başlarda zorluyor sonra dodge'u kullanmaya alışınca hit almadan ilerliyosun, ki hit almaman lazım mare'da ^^ nihayetinde bi platfrom oyunu ama sanat eseri bi platform oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar