Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Return of American McGee's Alice

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
oyun cok cok cok iyi lan, uzun zamandir oynadigim en leziz grafikli oyunalrdan biri bide

baska bi oyunda sundaki kadar guzel bi sac modellemesi gormedim bide, kafada kalip halde dururdu sac bazen 1-2 puskul oynatirlardi, bunda baya baya hariket ve ruzgarla dans ediyor alice in saclari, iyi kasmislar saygi dudydum zor is cunki onu kotarabilmek
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna 10 üzerinden 6 verilmiş ilk incelemede falan denilince aklıma birşey geldi bi mahsuru yoksa ayrı başlık açmadan quick question quick answer yapalm. Dukenukem 3d forever şu son çıkan oyunu yani 80enlerin sonundaki o dukenukemin atmosferini az da olsa hatırlatıyormu Gamespot 3.5 falan vermiş direk çarpmış suratına tokatı. Ama kimisi okadar kötü değil falan demiş commentlerde Deneyen varmı acaba ?

(buarada ayar oluyorum bazen saçma oyunlar 9+ alırken çok çok daha güzel oyunlar 5-6 fralan alıyor bu göya tarafsız sitelerde, reklam parasını bol veren şirket direk yükseltiyor puanını o garantide artık puanlamadan çok yorumlara bakıyorum ilk izlenim için)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bitirdim de. şu oyuna 90 altı puan veren editorler oyuncuyum diye gezmesin. entari giyip kırıtsınlar etrafta ^^

görsel, müzik, atmosfer mükemmel. her chapterda gerçek dünyada gördüğü şeylerin alice'in kafasındaki yansımaları süper yapılmış. ara sekanslar, asylum falan süper. puzzlelar fazla kolay.

combat güzel. inanılmaz akıcı. nightmare oynadım ben, başlarda zorluyor sonra dodge'u kullanmaya alışınca hit almadan ilerliyosun, ki hit almaman lazım mare'da ^^

nihayetinde bi platfrom oyunu ama sanat eseri bi platform oyunu olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...