Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişiseldeki kişiliğinizle ilgili

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Kişiselde ki konulara bakıyodum
"çok yanlızım" "sevgilimden ayrıldım" "sevgilime alıcak hediye bulamadım:("

tarzı konular almış başını gidiyo ve insanlar bunun dünyadaki en büyük dert olduğunu düşünüyo kendileri için ama bu benim sinirlerimi bozmaya başladı.
benim babam 2 yıldır kanser hastası ve doktor artık yapılabilcek bişi olmadığı söyledi
yürüyemiyo,konuşamıyo bişi yiyemiyo,içemiyo
günde 2 bardak su içerse ilerleme var diyoruz.
tüm aile perişan durumda şu siteye sırf biraz kafa dağıtmak için giriyorum ve böyle topicler görünce sinirlerime dokunuyo
başınızdaki herşeyi dünyanın en büyük derdiymiş gibi görmeyin bırakın artık.
Ben bile o şekilde düşünmüyorum benden beter durumda olanlar elbet vardır ama birazcık daha düşünceli olun bence
sırf pati için demiyorum hayatınızda böyle olun

birisi sevgilisine alıcak hediye bulamadığı için morelini bozar
birisi sevgilisi olmadığı için morelini bozar
birisi sevgilisi öldü diye morelini bozar

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu üçüde sizin için aynı şey yapmayın böyle lütfen biraz daha duyarlı olun dünyaya karşı

sakın yanlış anlamayın beni acıkasyon yapmıyorum sadece gerçek hayattaki mentalitenizinde bu olmasından korkuyorum

saygılar ve sevgiler sevilmeyen adamdan.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim sanırım bu laf bana da geldi ...
ama şunu bilmelisin ki bazen öyle anlar gelir ki küçücük şeyler içinden çıkılmaz bir hal alır...tamam bazı şeylerin abartıldığı doğru ama sorun sorundur ve çözülmesi gerekir...çözülene kadar da her problem çektirir...

saygılarımla :)
Sosyal ağlarda paylaş

bence öle topikler açılması normal
gerçekten can sıkan adamın hayatını yoran ne biyilim kendinizle ilgili daha ciddi daha özel bi sorunu insan forumda paylaşmaz
yani ben öyle yapardım açıkcası
canınızı çok sıkan bi konuda burdan gelebilcek cvplarda sizle aynı hassasiyette olmassa moral bozucu olur
atıyorum '' annem meme kanseri oldu memesi alındı'' diye içini döksen %90 üzülse geçmiş olsun dese, biri çıkar meme ile ilgili bi yöne vurur konuyu. Oda hayvan oldugu için deil o an çok neşelidir geyik bi mesaj atası vardır,ama buda o an okurken başlıgı açan adama dokunur vs.
kendi içinde güzel bi dengesi var bence kişiseln paticigin.
Sosyal ağlarda paylaş

toplamda 2 kere araba çarptı. bi tanesi iç kanamadan 4 kere farklı sebeplerden ameliyat oldum, birinde dalağımı alındı. 2 kere kolumu kırdım, birisine çarpıp yanlış kaynattığım için 1 ay sonra doktor yeniden kırdı, diğer kırışımda yerine oturmadı 1 saat içinde doktor 4 kere daha kırıp alçıya aldı olmayınca ameliyatlardan birini oldum.
şimdi sağlamım çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

milletin derdi yok dert yaratıyorlar. gerçi gençliğin bi döneminde böle "ühüüü acıların çocuuyum" modu oluyor sanırım..

ama geneli can sıkıntısından yok yere dert yaratıyor, bi kısmı da daha ökzücan bi sıkıntı ile yüzleşene kadar kedgötyarsan sendromundan muzdarip bi şekilde götlerini yara sanıp döne döne usanıyorlar.

aman allah büyük dert vermesin de herkeş kedgötyarsan sendromundan muzdarip uyduruk olaylarları kafasına taksın.

ciddi dertlere göre ölesi daha iyi valla
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yanlış düşünüyorsun.Baban için çok üzgünüm ve gerçekten umuyorum ki iyileşir.Konu ile ilgili olaraksa dediğim gibi bence yanlış düşünüyorsun.Hayatta daha büyük dertler var sevgilime hediye alamadım diye üzülmeyi bırakın demek çok doğru değil.Herkesin büyük acıları kayıpları olmuştur olacaktır.Sen sevdiğin bir çikolatayı aldığında duyduğun sevinci hayalindeki arabayı aldığın zamanki ile eşdeğer tutuyorsan haklı olabilirsin.Ya da hayatta daha büyük mutluluklar var saçmalayın diyor olabilirsin ama demek istediğinin bu olduğunu sanmıyorum.Baban için tekrar geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Kişiselde ki konulara bakıyodum
"çok yanlızım" "sevgilimden ayrıldım" "sevgilime alıcak hediye bulamadım:("

tarzı konular almış başını gidiyo ve insanlar bunun dünyadaki en büyük dert olduğunu düşünüyo kendileri için ama bu benim sinirlerimi bozmaya başladı.
benim babam 2 yıldır kanser hastası ve doktor artık yapılabilcek bişi olmadığı söyledi
yürüyemiyo,konuşamıyo bişi yiyemiyo,içemiyo
günde 2 bardak su içerse ilerleme var diyoruz.
tüm aile perişan durumda şu siteye sırf biraz kafa dağıtmak için giriyorum ve böyle topicler görünce sinirlerime dokunuyo
başınızdaki herşeyi dünyanın en büyük derdiymiş gibi görmeyin bırakın artık.
Ben bile o şekilde düşünmüyorum benden beter durumda olanlar elbet vardır ama birazcık daha düşünceli olun bence
sırf pati için demiyorum hayatınızda böyle olun

birisi sevgilisine alıcak hediye bulamadığı için morelini bozar
birisi sevgilisi olmadığı için morelini bozar
birisi sevgilisi öldü diye morelini bozar

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu üçüde sizin için aynı şey yapmayın böyle lütfen biraz daha duyarlı olun dünyaya karşı

sakın yanlış anlamayın beni acıkasyon yapmıyorum sadece gerçek hayattaki mentalitenizinde bu olmasından korkuyorum

saygılar ve sevgiler sevilmeyen adamdan.

Öncelikle geçmiş olsun. Seni gayet iyi anlayabiliyorum. 5 yıl önce tıpatıp aynısı benim başımdan da geçti. Bu kanser denen zıkkımın nerde nasıl vuracağı belli olmuyor. Babam için vefat etmeden 4 yıl önce kanser olduğunda iyileşir demişlerdi. Ameliyat oldu ve durumunun iyi olduğunu tamamen temizlendiğini söyledi doktorlar. Sürekli kontrol altında tuttular. Tam iyileşti hayat normale döndü derken tekrar başladı herşey. Bu 4 yıl kadar sürdü. En sonunda babamı kaybettik. Ki doktorlar çok iyi olduğunu iyileşeceğini söylemişlerdi.
Başka bir akrabamız ise aynı durumda doktorlar yapacak birşey olmadığını 6 ay en fazla ömrünün olduğunu söyledikleri adam (13-14 yıl oldu doktorlar bunu söyleyeli) hala hayatta, sapasağlam geziyor. Adam hiçbir zaman umudunu kaybetmedi ve sonuna kadar mücadele etti. Yendi en sonunda. O yüzden bu konudaki inancım hep bu yönde. Ölene kadar bir umut vardır. Hayata sıkı sıkı sarılmak lazım. Babana destek olmaya devam et.

İnsan bu tarz dönemlerden geçerken hep düşünüyor. Ulan milletinki de dert mi diye. Ne kadar saçma şeyleri dert ediyor insan diyor. Sonra daha kötü durumda olanları düşünüyor. Daha da üzülüyor. Ama böyle işte. Yapacak bişi yok. Başına gelmeyince insan anlayamıyor. Muhtemelen şikayetlendiğin insanların da bu tarz derdi olmadığı için o an ki en büyük dertlerini anlatıyorlar bu platformda. Sonuçta bir çare arıyor herkes derdine. Yoksa muhtemelen gerçekten bunu dert ettikleri için değil. Geçenlerde bende topic açtım annem usb kablosunu garanti belgesini atmış falan diye. Ya sorun mu bu şimdi. Alt tarafı bir kablo yani. Ama bazı anlar insan içini dökmek istiyor. Rahatlıyor böyle şeyler yazınca. Çok iyi anlatamadım ama sen umarın anlamışsındır söylemek istediklerimi.

Tekrar geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle geçmiş olsun.benimde anneannem 2 senedir kanser.büyük ihitmal son dönemlerini yaşıyor.babam da 1 ay once ölümden döndü.herkesin başına gelebilir.ama gelmesin işallah

onun harici bunu bizle paylaşırken dert konusuna biraz bencil yaklaşmışsın.yani paylaşıcak derdimizin illaki ölen aile fertleri yada hasta aile fertleri olacak diye birşey yok

para,okul,araba,kız,yemek,oyun..insanın derdi herşey olabilir.etrafında yaşadıgı çok büyük bir dert yoksa ne güzel.tabi bu sürekli olan bişi değil.bugun derdin kız olur yarın çok daha önemli birşey olur

ama yaklaşımın bencilce baya.gereksiz de diyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak herkes çok sağolsun
2. olarakda şunu tekrar belirtmek istiyorum ben asla ufak şeylerde dert mi öyle dert mi olur tarzı bişi demiyorum sadece diyorum ki başınızdaki olayları bi ölçün biçin ve daha da kötüsü olabilceğini hayal edin
yani örnek olarak sevgilinden ayrılmak ta dert mi lan ben neler çekiyorum demiyorum
sevgilinden ayrılmışsnı geçmiş olsun ama dahada kötüleri var üzmeyin kendinizi diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

başına gelen kötü bişey ama ben katılmıyorum adamınbiri'ne.
biz burda hayatı yaşıyoruz, hayat dediğin boşluğun içinde kafamıza göre dertler yaratıyoruz ki duyguları hissedelim. hayat kusurlarıyla güzel. bizde elimizden geldiğince daha fazlasını istiyoruz ki kusurlar çıksın ortaya, ve hayatı yaşayabilelim. Hayat dediğimiz zaten budur.
Kiminin derdi vardır hayatı yaşar, kimi yaşamak için dert edinir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...