Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dur la canımı çektirdiniz oyniyim biraz(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oyun süper, kaptırdım gidiyorum filan ama, bölüm atlayınca şehrimizin bir tek isminin aynı kalması biraz kıl olmuş, sevgiyle inşa ediyorum ben o şehri düdük oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 5. chapter a geldim heralde silah yapımı nasıl oluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 iron mine > smelter > weapon smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 coalmine/coal bilmemne>smelter bide tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Patrician lazım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hmm peki quartz madenindeki quartları toplayabilmek için ne gerekiyor? :) adım adım ilerliyorumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 oryantalistleri 2. seviyeye çıkarman gerekiyordu sanırım. net hatırlamıyorum ama bunun gibi bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 tools üretirken 3. chapterdaki adada smelterdan coalmine alıcan biraz patrician lazım olucak sonra quartz olucak helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fadanur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Arkadaşlar, Anno 1701 i multiplayer oynamak isteyen varsa [email protected] a mail atabilir.. hafta sonları hep beaber uzun saatler türkçe konuşarak multiplayer oynayabiliriz.. ayrıca anno Türkiye Fan sitesi www.annoturkiye.com a beklerim.. www.annoturkiye.com/forum/ Türkiye dei Anno Severlerin Buluşma Noktası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 nobleman den sonra daha geliştirilcek bişey varmı ona göre kasıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 up! Expansion geldi, multiplayer eklendi bide çakma Venice koymuşlar. Gold version 49.99 steam de. P.S: Hatta aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Evet venice geldi multi player özelliği var oynuyorum şuanda ama hala şu save bugini düzeltmediler ya yaziklar olsun ubisoftun teknik destek servisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 multi steam üzerinden mi bağlanıyor nasıl sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Steam üzerinden değil, ubi.com üyeliği istiyor ordaki user pass ile oyun içinden bir kez daha login oluyorsun. Battle.net benzeri birşeyler uydurmaya çalışmışlar pek olmamış ama zaten bu oyun tanıdıklar ile multi oynandığı zaman zevkli olduğu için çok da bir fark yaratmıyor iyiliği kötülüğü. Yeni senaryolar güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Steam kampanya yapınca alacağım bende =P yoksa orjinali var zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 uzundur oynamıyordum. Orientin binalarını acmak icin ne yapmak gerekiyordu? Ticaret yapıyorum olmuyor? diplomasi ekranındada bişey goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 of evet ya bendede ayni dert var orient bi tane adamin ulkemi ziyaret etmesi lazim diyo... herif bi gelemedi baharat istiyo halkim veremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 1 - vezir ile diplomatik ilişki kurmanız lazım(honor puanı ile lord tan kağıt alıyorsunuz 50 puan), kağıdı vezire veriyorsunuz 2 - güney adalarında kendi binalarınından yapıyorsunuz(adada "date" olsun/yetişsin) 3 - 10-15 ev kurduktan sonra bir süre geçiyor spice yetiştirme binaları için hak kazanıyorsunuz, sonra merkez adanıza taşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Anno 2070, evet, 2070, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 OY? sarsılarak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 1 nisan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 1305 falan bekliyodum ben, tarih bozmuş ama 2097 olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ya bu Anno ilk 10 yıl falan önce çıktı dimi? Sorucam o zamandan beri utanıyorum. Bu oyun ne abi? Ne oyunu bu, nası bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adan var bi tane kurulosn vs başka adalarda insanlar var falan bide orient var işte oralara gidip koloni kuruyorsun falan filan baya iyi oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar