Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun süper, kaptırdım gidiyorum filan ama, bölüm atlayınca şehrimizin bir tek isminin aynı kalması biraz kıl olmuş, sevgiyle inşa ediyorum ben o şehri düdük oyun
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,
Anno 1701 i multiplayer oynamak isteyen varsa
[email protected] a mail atabilir..

hafta sonları hep beaber uzun saatler türkçe konuşarak multiplayer oynayabiliriz..

ayrıca anno Türkiye Fan sitesi www.annoturkiye.com a beklerim..
www.annoturkiye.com/forum/

Türkiye dei Anno Severlerin Buluşma Noktası..
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet venice geldi multi player özelliği var oynuyorum şuanda ama hala şu save bugini düzeltmediler ya yaziklar olsun ubisoftun teknik destek servisine...
Mesaj tarihi:
Steam üzerinden değil, ubi.com üyeliği istiyor ordaki user pass ile oyun içinden bir kez daha login oluyorsun.

Battle.net benzeri birşeyler uydurmaya çalışmışlar pek olmamış ama zaten bu oyun tanıdıklar ile multi oynandığı zaman zevkli olduğu için çok da bir fark yaratmıyor iyiliği kötülüğü.

Yeni senaryolar güzel olmuş
Mesaj tarihi:
1 - vezir ile diplomatik ilişki kurmanız lazım(honor puanı ile lord tan kağıt alıyorsunuz 50 puan), kağıdı vezire veriyorsunuz
2 - güney adalarında kendi binalarınından yapıyorsunuz(adada "date" olsun/yetişsin)
3 - 10-15 ev kurduktan sonra bir süre geçiyor spice yetiştirme binaları için hak kazanıyorsunuz, sonra merkez adanıza taşırsınız
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...