Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sufi, yeterince Patrician bulundurmadan, onların ihtiyaçlarını nasıl giderecek binaları nasıl yapmayı düşünüyorsun? :) Book, Jerkin, Beer, Bread gibi şeyleri üreten binalar yeterince Patrician bulundurduğun zaman açılıyor, öncesinde sadece Carpet getirtebilirsin Orient'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 patricianlar carpet istiyomu ya? bende hep posession olarak book istiyolardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 patricianlar gelmeden yapamıyorsun da ön hazırlıktan bahsediyorum. hammaddelerin olduğu adalara yerleşip gerekli binalar için malzemeleri mümkün olduğunca hazırlıycaksın falan. patiricianlar yerleşmeye başladıktan sonra da kısa sürede üretime geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Disappear said: patricianlar carpet istiyomu ya? bende hep posession olarak book istiyolardi... carpet isteyenler oryantalistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gangren said: Sufi, yeterince Patrician bulundurmadan, onların ihtiyaçlarını nasıl giderecek binaları nasıl yapmayı düşünüyorsun? :) Book, Jerkin, Beer, Bread gibi şeyleri üreten binalar yeterince Patrician bulundurduğun zaman açılıyor, Şimdi Patricianların ihtiyaçlarını sağlayan binaları 1 Patrician şehre geldikten sonra dahi yapabiliyorsun. O yüzden bir Patrician evi olunca Marketplaceden halkın update olmasını sağlayan yetkiyi kapat, gerekli binaları yap ve yetkiyi tekrar aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Patricianların ihtiyaçlarını sağlayan binaları sadece 1 Pat. ile yapamazsın. 1 Patrician ile yapabileceğin tek şey Bread. Örneğin Beer, Jerkin, Book falan şehrinde daha fazla Patrician olduğunda açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 neye bu kadar kastinizki abi, adamlar zaten gelir gelmez "hanci nerde benim sarabim ve kadinim" tribine girmiyoki. cok bekletmezseniz, yapiverirseniz halloluyo. zaten daha acilmamis ihtiyaclardan dolayi sorumlu falanda olmuyonuz. oyle bi anlatmissinizki patricianlar gelince oyunu bok goturuyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 baharat ve keçi farmalarında su sıkıntısı yaşıyorum. ada bul akarsu geçsin ordan ticaret zinciri oluştur dıyor. fakat akarsuya hangi binayı yapacaz arkadaşım yok öle bişey. nası bu suyu oraya goturyeım ben insan kuyu kazar çıakrtır suyunu arkadaşım nası bi oyunmuş bu !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 etrafi yesillendiren bi bina var ya orientte. ondan yapcan iste. (soruyu dogru anladiysam tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Şu an işyerindeyim ama akşam gidince tekrar bi bakıniim diyorum. Geçen gün kurdum oyunu, biraz bakındım, binaların dört bi yanını yolla çevirmeme rağmen "aga bu eve kimse ulaşamıyo" falan dedi kapattım oyunu. Bugün tutorialla başlamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Patrician dönemine geçtiğinde, adamların ilk ihtiyaçları da açıldığıdan, ödedikleri vergi düşüyor hızlı bir şekilde, bir nevi ekonomiyi baltalıo şerefsizler :p Kojiroh, Campaign'e başla, baya yardımcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bütün halk abarınca herşey dengeye oturunce 8-10k gelir oluyor, önemli olan eksiye düşmeden dengelemek. eksiye düşünce kitleniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 o yolların bir ucu elbet town center a değsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 benim tek sıkıntım 875 patrician ve 920 nobleda kilitlenip kalıyorum. çözemedim niye artmadığını. yeni yaptığım yerleşimler citizien seviyesinde kalıyor. yapmam gereken ekstra bişey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 neyse random bi biçimde halloldu. uzun süre upgrade olmadı binalar sonra birden olmaya başladı. olayın vergiyle veya ihtiyaçlarla falan da ilgisi yoktu. zaten bütün şehir köylüsünden asilzadesine kadar mutluluktan orgazm vaziyetinde dolanıyor ortalıkta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 anno 1701 multisi için kendine güvenen vali kaymakam köy muhtarı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Abi çıldırcam, campaign'e başladım 2. bölümde mal gibi kaldım. Hani daha önce strateji oynamamış olsam tamam da :p Stone deposit nerdedir abi? Bütün dağların etrafına 40 defa stonemason's hut kurdum, hiçbiri de çalışmadı. Bi de anlamadığım bi şey var, bazı yerlere market kurunca etrafına ev yapamıyorum, bazılarına da üretim binası. İlk başta verilen hariç hiçbirinde ikisini birden yapamadım. Ben bi hata falan mı yapıyorum acaba. Edit: Anladım galiba ya, adalarda hangi kaynakların olup olmadığına bakabiliyomuşuz. Benim başlangıç adasında hiç taş yokmuş asklfjhdslkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 stone deposiz baska adada. gerek yoktu sanirim 2. bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ahaha evet ya aynı şeye bende düşmüştüm :) Hatta bir an çok sevinmiştim, süper olmuş settlers tarzı dağ eteklerinden stone çıkarıcam diye. Halbuki good old anno abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Disappear said: etrafi yesillendiren bi bina var ya orientte. ondan yapcan iste. (soruyu dogru anladiysam tabi) o yeşillendiren arkadaşların adadan hiç akarsu geçmıosa depoları bıtıyormuş sanırsam. akarsulu ortamda denemedım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 para veirp dolduruyosun tekrar. farm diker gibi sag altta çıkan info tabının orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Senaryo oynayın, çoook uzun ve tam stabil hale getirmek için bayağı uğraştırıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 En "Easy" setup + trainer = doyumsuz Anno 1404 keyfi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet o yeşıllendıren arkadaşları regenerate ediomuşuz dedıgınz gibi.az şerro oyun deılmış ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Gangren said: En "Easy" setup + trainer = doyumsuz Anno 1404 keyfi :p trainer ile hard'da oyna bari zaten yetemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar