Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 1404

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

patricianlar gelmeden yapamıyorsun da ön hazırlıktan bahsediyorum. hammaddelerin olduğu adalara yerleşip gerekli binalar için malzemeleri mümkün olduğunca hazırlıycaksın falan. patiricianlar yerleşmeye başladıktan sonra da kısa sürede üretime geçebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Sufi, yeterince Patrician bulundurmadan, onların ihtiyaçlarını nasıl giderecek binaları nasıl yapmayı düşünüyorsun? :)

Book, Jerkin, Beer, Bread gibi şeyleri üreten binalar yeterince Patrician bulundurduğun zaman açılıyor,

Şimdi Patricianların ihtiyaçlarını sağlayan binaları 1 Patrician şehre geldikten sonra dahi yapabiliyorsun.

O yüzden bir Patrician evi olunca Marketplaceden halkın update olmasını sağlayan yetkiyi kapat, gerekli binaları yap ve yetkiyi tekrar aç.
Sosyal ağlarda paylaş

baharat ve keçi farmalarında su sıkıntısı yaşıyorum. ada bul akarsu geçsin ordan ticaret zinciri oluştur dıyor. fakat akarsuya hangi binayı yapacaz arkadaşım yok öle bişey. nası bu suyu oraya goturyeım ben insan kuyu kazar çıakrtır suyunu arkadaşım nası bi oyunmuş bu !?
Sosyal ağlarda paylaş

neyse random bi biçimde halloldu. uzun süre upgrade olmadı binalar sonra birden olmaya başladı. olayın vergiyle veya ihtiyaçlarla falan da ilgisi yoktu. zaten bütün şehir köylüsünden asilzadesine kadar mutluluktan orgazm vaziyetinde dolanıyor ortalıkta :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çıldırcam, campaign'e başladım 2. bölümde mal gibi kaldım. Hani daha önce strateji oynamamış olsam tamam da :p

Stone deposit nerdedir abi? Bütün dağların etrafına 40 defa stonemason's hut kurdum, hiçbiri de çalışmadı.

Bi de anlamadığım bi şey var, bazı yerlere market kurunca etrafına ev yapamıyorum, bazılarına da üretim binası. İlk başta verilen hariç hiçbirinde ikisini birden yapamadım. Ben bi hata falan mı yapıyorum acaba.

Edit: Anladım galiba ya, adalarda hangi kaynakların olup olmadığına bakabiliyomuşuz. Benim başlangıç adasında hiç taş yokmuş asklfjhdslkjf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...