Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 güzel mi oyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 SAKIN benim yaptığım gibi "Bir de Trainer ile sınırsız gold alıp, deniiim" demeyin. Oyunun bütün zevki gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Gangren said: En sağlam para orientten geliyor. Dates, Milk + Carpet = +500 civarı gold geliyor orient köylerinden. Evet adamlar 3 kalem şeye tav oluyorlar, öyle batılılar gibi değiller =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 multiplayer patch/expansion ı cıksada oynasak. takriben 5 saate yakın oynadım, savaş başladı bir o kadar daha oynadım(tu) Peygamber sabrı ile oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Gangren said: SAKIN benim yaptığım gibi "Bir de Trainer ile sınırsız gold alıp, deniiim" demeyin. Oyunun bütün zevki gidio. Peh seni hilebaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Son çıkan Pirates!'dan öncesinde Ports of Call hariç gemicilik/deniz oyunlarıyla fazla alakam yoktu. Geçen Oyungezer aldım o vermiş bunu, deneyeyim dedim artık bi. Senelerdir görüyodum Anno serisini. Umarım fazla bağımlılık yapmıyodur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 herseyi sonuna kadar actim lagsiz sorunsuz bi sekilde oynuyorum 9800m gts le harika oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla amacı olmadan oynanabilen yegane oyunlardan, savaş mavaş yok sırf şehri gelişip güzelleştirebiliyorsunuz =P , campaign de değilde, senaryolarda tamamen sınırsızsınız, tek bir bölüm saatlerce oyalıyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bazen yeterli miktarda kaynağım olmasına rağmen bir binayı seçip yapmak istediğimde kaynağı daha düşük miktarda gösteriyor. adanın bölgelerine göre değişiyor(warehouselara göre ya da). nedir bu nasıl engellenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Her adanın kaynağı ayrı, ayrıca sen binayı tutup yapana kadar assension kapalı değilse şehirdeki tiplerden biri kendi evini geliştirmek için kaynaklarından çalabiliyor. O açık olduğu sürece kaynaklarda değişmeler olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 hayır yapacağım binayı seçip konumlandırırken daha düşük kaynak gösteriyor sonra iptal ediyorum yine normale dönüyor kaynaklarım. herhangi bir tüketim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 trainer vs acık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Of ne deli oyunmus ya, bir gecemi yedi, en son oyun artik oynamayi birak dedi de kendime geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 warning you have been playing the game for 2 hours! :D bende ilk gece duyup dumur olmuştum.. 3 saatte ne dicek diye bekledim demedi bişi (yada ben sızmıştım o sırada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bende 4 saatte dedi iste. 2 saatte galiba sesli uyarmiyor, 4 saate e birak artik falan gibisinden bisey dedi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hastayım böyle iddalı uyarılara ya :D bir civ4 teki alarm clock bide bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 beni 6. saatte de uyardı. ama 8. saati görmedim. you really need to have a break now gibi bişey dediydi. tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Onun için uyarmış işte, sen bayılmışsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Continuous game var ya hani, adını hak ediyor :) haritadaki cpu ları sildim oyun yine de bitmedi uzay çağına ulaşıcam bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bende 6 saatemi ne geldim, şöyle birşey dedi (If only we could give a medal(ya da gem) for this, but we cant) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Oyun güzel, baya güzel de, şu Patrician seviyesine gelince sapıtmasa, harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vay be abi ne oyunmuş. dun sabahtan beri oynuyorum. yalnız spice yetıştiremicem adamlara ticaretle gibi, al zahir mıydı neydi onla baglantıları nasıl ıyıleştircez? ha bide şu vergiyi nerden duşurup arttırıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tax olayını buldum fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 al zahirle anlaşmak kolay. gidip lord bilmemne'den honor karşılığı prestige kağıtları satın al, zahir'e ver. zahir'le işi pişirdikten sonra spice da üretirsin silk de üretirsin herşeyi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Gangren said: Oyun güzel, baya güzel de, şu Patrician seviyesine gelince sapıtmasa, harika olacak. patrician seviyesine gelirken kitap bira gibi ihtiyaçları hazır etmeye çalış. ihtiyaçları çok aksarsa vergi işi yan yatıyor. church de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar