Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yok biggest risk dediği doğru olmuş hayranlar açısından, (ki o bazda konuşmuş yazıya göre) ben mass effect 2'yi o kadar heyecanla beklemişken, artık mass effect 3'ü öyle beklemiyorum. büyük risk alıp çuvallamışlar. big win falan büyük yalan. fallout 3'ü örnek alsalarmış illa shooter rpg ısrarındalarsa. ultrasonla bebek cinsiyeti belirleme.. pardon, maden kazma oyununun rezil olduğunu itiraf edebilmiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 shooter kısmı gayet mantıklı ; "commander" rütbeli , spectre adayı bir savaş kahramanının nişan alma kabiliyetinin "level 1 rifleman" seviyesinde olması saçmalıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://www.joystiq.com/2010/03/13/bioware-designer-talks-about-goals-for-mass-effect-3/ iyiye işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu tarz kararların hayranların isyanına kalmadan düzgün verilebilmesi lazım tasarımcılar tarafından. seriye rpg olarak başlayıp shooter'a çevirirsen, alınacak tepkilerin önceden belli olması lazım. shooter gibi görünüp rpg gibi oynanması dert ama rpg olarak satılıp shooter olarak oynanması dert değil? hayır bir de 10 yıldan fazladır sektörün tepesindeki şirket böyle hatalara nasıl düşer, hadi ekip lideri hata yapar da bunu denetleyen olmaz mı, tester birşey demez mi, ekipten tepki gelmez mi? ilginç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ME 2'nin durumu getirdigi yer super yanniz, sanki ilki cok duzgun RPGymis gibi eskiye bakar olduk ahah senin calisanin tutsun: "We are trying to make the game more accessible to people," she says. "Like in your first question, because it's a first person shooter, it is a more attractive game, as the word "RPG" can scare people off from playing a game because they think it's going to be boring. But I think Mass Effect bridges that, because it's exciting and emotionally involving. It's fun, any gamer would love this game. Your Halo gamer would love this game, because again, it's a more sophisticated gaming audience now." aciklamalari yapsin, sonra 'buyuk riskti shooter'a cevirmek, pek tecrubemiz yoktu' ayaklarina yat... bu arada arcane, bence asil ME 3 bence DAO gibi olacak, Reaperlar ile son karsilasma icin butun irklari gezer, kendi tarafimiza cekmeye calisiriz ("Evet Shepard evrendeki gelismis medeniyetler yok olmanin esiginde ama bir politik durum yuzunden Turian fleet lockdownda... bir el ativer yoksa Reaperlarla falan savasamayiz..." :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 settingi ve shepardi cok sevmsitim valla ben ama su ME2 feci soguttu beni ole yok shooter yok bilmemne cok sallamiyorum, adam gibi hikayesi olsun puzzle oyunu yapsinlar gene oynarim, yeterki o atmosfer setting hikaye ve karakterler beni icine cekebilsin ME2 sevdim ama buruk bi tat birakti inventory yok optional questler cok daginik ve gizli, bitiriyim ekstra bisey cikar olayi hic yok ana hikaye hiakye degil, ara oyunun arasi gibi birsey olmus, daha once gitmedigimiz mekanlari gezdik iste bi asari sehri, kroganlarin gezegeni filan, migrant fleet de misal hayal kirikligina ugradim, asiri basarisizdi hayalgucumde canlandirdigim kulustur migrant fleet i cok dah fazla sevmistim aslinda yapimcilarda haklilar, eskiden bole bir haritayi elle cizerlerdi 2D butun is biterdi simdi yuksek cozunurlukte o kocaman kocaman mekanalri ugrasiyorlar falan filan, oyun yapim suresi ve gereken emek katlanarak artiyor, insanalrin beklentileri artiyor, harcanan para arttikca baska turden oyuncu cekmek icin oyunlarin turleri birbirine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oyunun %60'ı suicide mission tadında geçseydi çok daha tatmin olmuş olarak ayrılırdım ama resmen mass effect 1.5 oynadık , farklı bir oynayışla.. suicide mission gayet tatmin etti ama , o kadar ekip toplamanın semeresini gördük :D garrus + thane , soldier yanında çok etkili oldu son görevde. son görev öncesi save i saklayıp farklı kombolarla tekrar tekrar oynayıp öyle silerim oyunu tahminen. tavsiye ediceğiniz başka kombolar var mı? mordin + samara deniycem ilk olarak.. bu arada base'i cerberusa bıraktım , siz ne ettiniz sonda? shut up dedikten sonraki suratını beğenmedim gerçi illusive man'in heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ya o diil de adamlar 2 dolara 3 npc icin alternatif kostum dlc'si satacakmis ahahahaha... felaket dlcler listesinde horse armor'i tahttan indirmeyi basardi bioware, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bioshock 2'de oyun dvdsinde bulunan şeyi DLC diye satıyorlar, true story. İlk oyundan az sattı da o yüzden mi böyle bir U dönüşü var? Aynı eleştiriler ilk oyun için de yapılmıştı, o zaman akılları nerdeymiş sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/02/arcashmoneyyalla580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GxFpaSkhRvY çok fason olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu level cap 30 da kalıyormu yoksa baldur felan gibi lvl cap la alakalı patch match gibi bişi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Viktor said: http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/02/arcashmoneyyalla580.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 spinoff isine giricekmis bioware aka. http://images.4chan.org/v/src/1269627570599.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 me 1 çok daha iyiydi. ne bilim sniper olmanın biotic olmanın bir manası vardı, şimdi nerdeyse soldier alıp unlocklarla biotic yapabiliyosun. bide kurşun ikide bir bitiyo bide mineral toplamak suxorz. bide silah sayısı çoook minimal. bide "hacı kimse bize inanmıyo ama aslında çok büyük bi düşmanla savaşıyoruz" geyiği nereye kadar 1'deki inventory sistemi gayet kolaydı niye daha kolay olsun diye bebe seviyesine getirmişler bütün olayı anlamadım utanmasalar kolay olsun diye savaş kısımları otomatik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 HellHound said: ME 2'nin durumu getirdigi yer super yanniz, sanki ilki cok duzgun RPGymis gibi eskiye bakar olduk ahah euheohoehueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 An itibariyle açtım, no one gets left behind achievement'ını mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yeni dlcler çıktı geçen hafta, hammerhead araçla yapılan görevler falan var artı yeni npc nin görevleri var, 2sine de kötü diyorlar gerçi baya :p bioware bu dlc işini kotaramıyor hiç kastıkları zamana yazık adamların eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 adamlar dlc sayesinde deli gibi para kazanıyor ve bayağa kötü olmasına rağmen satış oranları oldukça yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Jadelith said: bide mineral toplamak suxorz. Senaryoyu kısacık yapıp, oyunu uzun tutabilmek için böyle gerizekalı bir yol izlemişler resmen. MMO oynar gibi 500 tane unexplored yer gezip gıdım gıdım upgrade yapmakla mı uğraşacağız, trainerla bir sürü depolayıp öyle devam etmiştim valla ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Benim çok hoşuma gitti 2 kere normal bitirdim (bi 100% paragon bide 100% renegade(oye terminatör) şimdi insanity de başladım gerçi daha baştayım garrusu kurtarcam eklipsle bp yi aldim blue sun kaldı bi Vanguard Assault rifle trainli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Adept insanity bayağı sağlam =P bazı yerleri 50 kere oynamam gerekti haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Squad Cryo Ammo tavsiye ederim, onu aktive edip kendine de Inferno aciyorsun cok guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Adept e gözüm yemedi benim dmg veremez gibi belki Blood dragon setle felan bi halta benzer ama çok kolay ölür hp eksikliğinden barrier ve fortide kullanamıcan çünki ability açınca kayboluyor onlar sadece geth shield boostla da olurmuki denesemmi bi :P cryo aslında baya mantıklı mermiden tasarruf olur uzun combatlarda hep mermim bitio çok ıskalamadığım ve assault rifle+taramalı combo yaptığım halde gerçi armor shield indiği gibi donar ama firede çok efektif oluyor pustuklarında amanın yanıyom die çıkıyorlar ortaya sinek gibi avlıyon :D Şimdi colosusu öldürünce Geth Pulse Rifle alcam yanına+Zaeed+garrus combo yaptımmı tmm ben pusar ateşi üstüme çekerim onlar indirir :D set ne kullanıonuz ben karma setle 15% hp 10% shield 10% hs dmg yaptım bide cerberus(karma set daha ii boşun boşuna 1200 bioware point) + blood set(vanguarda pek uymuo) var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 en zor insanity classi daha once de dedigim gibi vanguard :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar