Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

yok biggest risk dediği doğru olmuş hayranlar açısından, (ki o bazda konuşmuş yazıya göre) ben mass effect 2'yi o kadar heyecanla beklemişken, artık mass effect 3'ü öyle beklemiyorum. büyük risk alıp çuvallamışlar. big win falan büyük yalan. fallout 3'ü örnek alsalarmış illa shooter rpg ısrarındalarsa.

ultrasonla bebek cinsiyeti belirleme.. pardon, maden kazma oyununun rezil olduğunu itiraf edebilmiş en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz kararların hayranların isyanına kalmadan düzgün verilebilmesi lazım tasarımcılar tarafından. seriye rpg olarak başlayıp shooter'a çevirirsen, alınacak tepkilerin önceden belli olması lazım.

shooter gibi görünüp rpg gibi oynanması dert ama rpg olarak satılıp shooter olarak oynanması dert değil?

hayır bir de 10 yıldan fazladır sektörün tepesindeki şirket böyle hatalara nasıl düşer, hadi ekip lideri hata yapar da bunu denetleyen olmaz mı, tester birşey demez mi, ekipten tepki gelmez mi? ilginç yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ME 2'nin durumu getirdigi yer super yanniz, sanki ilki cok duzgun RPGymis gibi eskiye bakar olduk ahah

senin calisanin tutsun: "We are trying to make the game more accessible to people," she says. "Like in your first question, because it's a first person shooter, it is a more attractive game, as the word "RPG" can scare people off from playing a game because they think it's going to be boring. But I think Mass Effect bridges that, because it's exciting and emotionally involving. It's fun, any gamer would love this game. Your Halo gamer would love this game, because again, it's a more sophisticated gaming audience now." aciklamalari yapsin, sonra 'buyuk riskti shooter'a cevirmek, pek tecrubemiz yoktu' ayaklarina yat...

bu arada arcane, bence asil ME 3 bence DAO gibi olacak, Reaperlar ile son karsilasma icin butun irklari gezer, kendi tarafimiza cekmeye calisiriz ("Evet Shepard evrendeki gelismis medeniyetler yok olmanin esiginde ama bir politik durum yuzunden Turian fleet lockdownda... bir el ativer yoksa Reaperlarla falan savasamayiz..." :P)
Sosyal ağlarda paylaş

settingi ve shepardi cok sevmsitim valla ben ama su ME2 feci soguttu beni

ole yok shooter yok bilmemne cok sallamiyorum, adam gibi hikayesi olsun puzzle oyunu yapsinlar gene oynarim, yeterki o atmosfer setting hikaye ve karakterler beni icine cekebilsin

ME2 sevdim ama buruk bi tat birakti

inventory yok
optional questler cok daginik ve gizli, bitiriyim ekstra bisey cikar olayi hic yok

ana hikaye hiakye degil, ara oyunun arasi gibi birsey olmus, daha once gitmedigimiz mekanlari gezdik iste bi asari sehri, kroganlarin gezegeni filan, migrant fleet de misal hayal kirikligina ugradim, asiri basarisizdi hayalgucumde canlandirdigim kulustur migrant fleet i cok dah fazla sevmistim

aslinda yapimcilarda haklilar, eskiden bole bir haritayi elle cizerlerdi 2D butun is biterdi

simdi yuksek cozunurlukte o kocaman kocaman mekanalri ugrasiyorlar falan filan, oyun yapim suresi ve gereken emek katlanarak artiyor, insanalrin beklentileri artiyor, harcanan para arttikca baska turden oyuncu cekmek icin oyunlarin turleri birbirine giriyor
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun %60'ı suicide mission tadında geçseydi çok daha tatmin olmuş olarak ayrılırdım ama resmen mass effect 1.5 oynadık , farklı bir oynayışla..

suicide mission gayet tatmin etti ama , o kadar ekip toplamanın semeresini gördük :D

garrus + thane , soldier yanında çok etkili oldu son görevde. son görev öncesi save i saklayıp farklı kombolarla tekrar tekrar oynayıp öyle silerim oyunu tahminen.

tavsiye ediceğiniz başka kombolar var mı? mordin + samara deniycem ilk olarak..

bu arada base'i cerberusa bıraktım , siz ne ettiniz sonda? shut up dedikten sonraki suratını beğenmedim gerçi illusive man'in heh

Sosyal ağlarda paylaş

me 1 çok daha iyiydi.

ne bilim sniper olmanın biotic olmanın bir manası vardı, şimdi nerdeyse soldier alıp unlocklarla biotic yapabiliyosun.

bide kurşun ikide bir bitiyo

bide mineral toplamak suxorz.

bide silah sayısı çoook minimal.

bide

"hacı kimse bize inanmıyo ama aslında çok büyük bi düşmanla savaşıyoruz" geyiği nereye kadar

1'deki inventory sistemi gayet kolaydı niye daha kolay olsun diye bebe seviyesine getirmişler bütün olayı anlamadım

utanmasalar kolay olsun diye savaş kısımları otomatik olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:

bide mineral toplamak suxorz.

Senaryoyu kısacık yapıp, oyunu uzun tutabilmek için böyle gerizekalı bir yol izlemişler resmen. MMO oynar gibi 500 tane unexplored yer gezip gıdım gıdım upgrade yapmakla mı uğraşacağız, trainerla bir sürü depolayıp öyle devam etmiştim valla ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Adept e gözüm yemedi benim dmg veremez gibi belki Blood dragon setle felan bi halta benzer ama çok kolay ölür hp eksikliğinden barrier ve fortide kullanamıcan çünki ability açınca kayboluyor onlar sadece geth shield boostla da olurmuki denesemmi bi :P
cryo aslında baya mantıklı mermiden tasarruf olur uzun combatlarda hep mermim bitio çok ıskalamadığım ve assault rifle+taramalı combo yaptığım halde gerçi armor shield indiği gibi donar ama firede çok efektif oluyor pustuklarında amanın yanıyom die çıkıyorlar ortaya sinek gibi avlıyon :D
Şimdi colosusu öldürünce Geth Pulse Rifle alcam yanına+Zaeed+garrus combo yaptımmı tmm ben pusar ateşi üstüme çekerim onlar indirir :D
set ne kullanıonuz ben karma setle 15% hp 10% shield 10% hs dmg yaptım bide cerberus(karma set daha ii boşun boşuna 1200 bioware point) + blood set(vanguarda pek uymuo) var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...