arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 O yöntem 30 saniyeden 10 saniyeye indirdi. Keşke oyunun sonuna gelmeden önce haberim olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yalnız bişi fark ettim. benim odada ashleyin fotosu vardı bi ara. geçen bi girdim fotoyu devirmiş eleman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benim şepırd da son görevden öyle başına dikilip uzun uzun süzdü liara'nın fotoyu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 direk işe yarıo yöntem bende, loading sürelerinde mutfaktan içecek koyup geliyodum hala yüklüodu (hele gemi içinde dolaşmak eziyetti), sıkılıp çıkıodum bende .. Ama çekirdeklerle oynayınca 5-10 sn arasına düştü duacıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sam said: benim şepırd da son görevden öyle başına dikilip uzun uzun süzdü liara'nın fotoyu. (:P) ahah aynen, ME 3'de shadow broker'i da birlikte tokatlayip Illium'da alacagimiz pembe panjurlu evi hayal etti benimki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benimki bakmadı bile ashleye miranda varken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir sey duydum da bir yerde. Oyunun sonlari arasinda Shephard'in oldugu bir son varmis. Boyle bitince de 3. oyunda yeni bir karakter yaratarak basliyor musuz? dogru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 üçüncü oyunu bilmiyoruz da ölüm bir son değil mass effect evreninde, bu oyunda bunu gördük. (:P) ölümle ilgili muhabbet garrus diyordu sanırım, "reaperlar seni öldürdü ama bu seni sadece daha da sinirlendirdi" (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sereglin said: bir sey duydum da bir yerde. Oyunun sonlari arasinda Shephard'in oldugu bir son varmis. Boyle bitince de 3. oyunda yeni bir karakter yaratarak basliyor musuz? dogru mu bu? dogru save'i import edemiyorsun oyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 save'i importlayamamaktan cok, yeni isim soyad fln olayi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bahsettigin sonlanasil ME 2'ye importlamadan baslarsan varsayilan bir hikaye varsa, ayni sekilde varsayilan hikayeyle baslayacakmissin ME 3'de... senin karakterin oluyor, ama uclemenin ana karakteri daimi olarak Shepard, baska bir karakterle devam etmiyorsun. ilk iki oyundaki secimlerin cope gitmis oluyor sadece... gayet anlamsiz bir hareket oyunda olmek anlayacagin, merak ediyorsan youtube'da var nasil oldugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oyunda nasıl ölünüyor ki biri spoilerda anlatsın merak ettim. bnde baya öldümde resume deyince devam ediyordu. (şaka lan o kadar salak değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hellhound, demek istedigim cok sacma bir olay. yani eger dedigin gibi olucaksa, bu ihtimalli bir son hic olmasin onu demek istiyordum. Tabi sana yakinmiyorum, ortaya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fallout'ta da vault'u mutantlara gösterebiliyorduk, seçenekse seçenek demişler koymuşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o zaman import olcakti var ya of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Son Sonlara yakın bi savede başlayıp bi daha bitirdim. Bu seferde Crew için geç kaldım ve Kelly fln öldü ama sekretersiz yaşayabileceğine inanıyorum Shepard'ın. Birde Jack öldü ama oda loyal değildi zaten. Bana loyal olmayana bende loyal değilim. Sonuçta daha mutlu bir son iel bitirmeyi başardım :D. Birde gamespot forumlarında bi ss görmüştüm. Reaper gemisini içinde Ashley'in armoru giymiş bi ceset varmış kafası kopmuş şekilde. Ashley öküzünün ölmüş olamsına çok üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Oyunu bitirmeyenler bakmasin lutfen. http://www.youtube.com/watch?v=Sa-Ont6rOGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahahah zaid de aynısını söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1129452 sonunda ya. loading surelerine asil cozum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 linkte anlatilanlari yapinca loading sureleri cillop oluyor. 3sn :) Insanity oynayanlara ilac gibi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 o geth canlanmadı bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sereglin said: linkte anlatilanlari yapinca loading sureleri cillop oluyor. 3sn :) Insanity oynayanlara ilac gibi valla :D evet işte bu farketti bende de :D 3-4 saniye sürüyo yüklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oyunun sonuyla ilgili bi sorum var: Şimcik olay şu her şeyi yaptım yan görevleri falan da tamamladım en son IFF cihazını aldım, alırken Legionu buldum, Legion side quest verdi. Onu yapıp Suicide missiona giriştim, ama crewin yarısını kurtarabildim oyunu bitirdiğimde. Ancak bi arkadaş bunun zamanla alakalı olduunu kendisinin crewin tamamını kurtarabildiini söyledi. Acaba arada 1-2 yerde durakladım falan diye mi böyle oldu yoksa legionun side questi yapmadan mı girişmek gerekiyodu oyun sonuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Rewendor said: oyunun sonuyla ilgili bi sorum var: Şimcik olay şu her şeyi yaptım yan görevleri falan da tamamladım en son IFF cihazını aldım, alırken Legionu buldum, Legion side quest verdi. Onu yapıp Suicide missiona giriştim, ama crewin yarısını kurtarabildim oyunu bitirdiğimde. Ancak bi arkadaş bunun zamanla alakalı olduunu kendisinin crewin tamamını kurtarabildiini söyledi. Acaba arada 1-2 yerde durakladım falan diye mi böyle oldu yoksa legionun side questi yapmadan mı girişmek gerekiyodu oyun sonuna? Direk gidersen kurtarabiliyorsun başka bir şeyler yapıp zaman geçirirsen kaybediyorsun crewi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 crew gittiği anda omega4 den geçicenbaşka oylu yok. ne kadar cok beklersen o kadr çok ölüyorlar. (iff i aldıktan sonra sadece legionın görevi yapcak zaman kalıyor gbi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar