BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nası ya? ben birinciyi dolu dolu bitiriyim dedim 70+ saat oldu level 47yim ve daha Benezia'yı falan kescem... 2 çok kısa sürecek o zaman, üzüldüm valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 I'm Commander Shephard and this is my favorite store on the Citadel. I'm Commander Shephard and this is my favorite store on the Citadel. I'm Commander Shephard and this is my favorite store on the Citadel. Bu gidişle 3. oyunda Citadel'de indirim mümkün olmayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 işim çıktı da yeni başlayabildim oyuna ancak tam olarak, ilk olarak squad'a bastım ve tepkim "BU NEEE" oldu. rpg'yi geçtim action rpg'lik durum bile kalmamış tam shooter olmuş sistem. noone lives forever 2'de çok daha fazla seçenek vardı lol şaka gibi. nasıl bir hüsrana uğradım şu anda aynı 'skill'in (skill denebilirse artık) diplomasi, verilen dmg, artan hp filan hepsini belirlediğini görünce. tümden kaldırsalarmış bari heh. nasıl soğudum bir anda, karakteri aktarıp yeniden şekillendirirken filan çok gaza gelmiştim. üstüne soğuk duş gibi oldu tam. :/ aza hazırlamıştım kendimi ama bu kadar da değil. dragon age 2'yi de böyle yapsınlar da down sendromlu insanlar da oynayabilsin. :X soldier da ayrıca bir çöpe benzemiyor görünüşe bakılırsa, "her silahı kullanır" filan yazmış, kullanamadığı tonla silah var. toughest demiş, başka sınıfın armor olayları filan yok. dalga mı geçmişler anlamadım. aynı korktuğum gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sam ilk başta bana da öyle gelmişti, 2-3 saat oyna oyun güzelleşiyor epey. Hatta Planescape Torment'den beri bu kadar güzel RPG oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sylian said: Planescape Torment'den beri bu kadar güzel RPG oynamamıştım. oha ? şu sınavlar bitsin oynıycam da bu lafı bi kenara koyıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Eheh, yanlız benim tanımıma göre RPG dediğin dialoglar, yaptığın seçimlerin hikayeyi etkilemesi, ve genel hikayedir işte =P Bazıları mesela karakter geliştirip level atlamayı seviyor ben bunlardan hiç haz almam. PS:T'yi zaten tamamen int ve wisdom'a abanarak dialoglarla bitirmiştim. Mass Effect 2'de aynen öyle işte çok fazla yerde kritik karar vermenize izin vermişler bi de ME 1'de karakterin varsa mutlaka aktar hakikaten ME 1'de verdiğiniz kararlar ME 2'yi deli etkilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sylian said: Sam ilk başta bana da öyle gelmişti, 2-3 saat oyna oyun güzelleşiyor epey. Hatta Planescape Torment'den beri bu kadar güzel RPG oynamamıştım. oha, gayet sıkıcı ve klişe bi action rpgydi bana göre, sırf vakit öldürmek için bitirdim. benim görüşüm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Oyun aşırı kolay evet, yanlış birşey yapmak mümkün değil. Sanki bir sinematik hazırlamışlar bize de 2 seçenek sunmuşlar bizim seçimimize göre ufak değişiklikler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu arada ati kart sahipleri ccc'den forced fsaa kullanabilmek için ilk oyundaki gibi oyunun exe ismini ut3.exe olarak değiştirebilir. launcher'dan değil doğrudan çalıştırmanız gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oyunun ost si çok dombili olmuş yaw, sevmedim :/ paso vıjıı dıjj dımdımdım diye gidiyor 12 tanecik parça bide. ilki negzeldi halbuki gazdı falan. artbook da wow-wotk artbook u yanında süs gibin kalmış resim kitabı olmuş böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sam said: işim çıktı da yeni başlayabildim oyuna ancak tam olarak, ilk olarak squad'a bastım ve tepkim "BU NEEE" oldu. rpg'yi geçtim action rpg'lik durum bile kalmamış tam shooter olmuş sistem. noone lives forever 2'de çok daha fazla seçenek vardı lol şaka gibi. nasıl bir hüsrana uğradım şu anda aynı 'skill'in (skill denebilirse artık) diplomasi, verilen dmg, artan hp filan hepsini belirlediğini görünce. tümden kaldırsalarmış bari heh. nasıl soğudum bir anda, karakteri aktarıp yeniden şekillendirirken filan çok gaza gelmiştim. üstüne soğuk duş gibi oldu tam. :/ aza hazırlamıştım kendimi ama bu kadar da değil. Aksiyon ögeleri bayağı güçlendirilmiş evet ._. Ama birçok noktada kritik kararlar verdirtmelerine bakarak 3 oyunda bayağı bir değişiklik yaratma şansımız var derim. edit: Aksiyon beni baymaz diyenler için mutlaka harddan başlamayı öneriyorum bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 son karar Reaper ı yoketmeyen oldu mu? Olduysa ne oluyor sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @dreagloth son karar reaper 'ı her türlü yok ediyosun zaten, ana collector base'ini yok etmekten bahsediyosan, ben etmedim radyoaktif nuke'u saldım , illusive man reaperlara karşı çok pis kullancaz bunu falan diyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 paragon paragon oynadım ben, biri birini öldürmeye calısırkan sag tıklıon hanzo şepırd dur yapma die kolundan tutuyo her seferinde, cok bayık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Quel-Thul said: paragon paragon oynadım ben, biri birini öldürmeye calısırkan sag tıklıon hanzo şepırd dur yapma die kolundan tutuyo her seferinde, cok bayık lan Renegade Renegade oynadım bende, biri birini öldürmeye çalışmazken sol tıklayıp öldürüon/bayıltıon/yumrukluon/kafasına silah dayıyon. Paragondan daha eğlencelidir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 renegade eclipse in adamını camdan fırlattığımız efsaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 renegade renegade olup okadar adamın ölümüne tanık oldum bi mouse tokatlarken canım acıdı sonradan yalaklansamda bakmadı yüzüme =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Downloadable Content Pack Yazıldımı bilmiyorum ama bunlar eklenmiş. # Blood Dragon: Armor # Collectors Assault Weapon: Beam based assault rifle # Incisor: Sniper Rifle # Inferno: Armor # Normandy Crash: Mission # Recon Hood: Headwear # Sentry: Headwear # Terminus: Armor and Weapon # Umbravisor: Headwear # Zaeed: Extra character Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o dlc zırhlardan hiçbirini giymeye değer bulmadım, gittim gene n7 giydim doğrusu. dragon age'deki durumun tam tersi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sylian said: Suicide mission'u hiç kimseyi öldürmeden tamamlama imkanınız var, bende hiç kimse ölmedi valla =P şöyle yaptım Legion hack yaptı, miranda ilk lider oldu. Tali'yi gemiye gönderdim. Garrus ikinci lider oldu. Yanıma Moris ve Miranda'yı aldım. bu nasil oldu abi? bende legion'a hack ettirdim ama daha kapiyi kapatirken yatti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aynen bendede kapıyı kaparken öldü legion. yapmadığım upgrade yok herkes de loyal. legion ı migrant fleete götürebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bitti :/ queslterin %95'ini yapmisimdir ama sadece level 20 olabildim sanirim. millet nasi beceriyo 30 olmayi oeh. suicide mission cozumu suicide mission'da herkesin kurtulmasini istiyorsaniz, legion'a en azindan bir iki upgrade yapmaniz sart gibi. bende herkes loyal'di ama upgrade yoktu grunt haric kimsede ve bir tek legion oldu. hack -> legion, diger takim lideri justicar abla. ilk kapidan sonra ise jack shield ile bizi goturdu, diger takima mutlaka mirandayi verin cok rahat ediyolar ilk kapidan sonrasi icin. kurtardiginiz murettebati ise doktorla yollayin geriye. ayrica eger geminin shield,silah upgradelerini falan yapmazsaniz daha omega 4 relayden cikar cikmaz iki kisi falan oluyomus. @lethe lethe belki legion'in upgradelerini atlamissindir. yapmayi degil, bulmayi. legioni aldiktan sonra bir iki gorevde upgrade bulunuyodu legion icin, ozellikle health. ondan olaiblir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.masseffect2faces.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ben hiç uğraşmadım görünüşle falan ilk defa bir oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ZIAHAHAHHA kabiz shepard, bide utanmadan arnolda benziyo demis. http://www.annakie.com/me/Arnold.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar