Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kardeşim discorium'a gelıosun, nıe benden almıosun bileti. niye yani
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu discorium 15 yaşında kızların be gece arkımda kalıcam diyerek gittiği mekan mı
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kitanayla pek bi dialoğum yok ama kendisine sempati duyuyorum hazır topik varken söyleyeyim
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hala tık yok bak. yüzü yok cevap yazmaya ahaha
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 metalci abla ne demisti, herkes %40 bayandır. o yüzde kırk ın hepside burada toplanmış.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kitana ayıp ettin! ya sev ya badaba du!
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Biletine dürüm koyarsın endişesiyle almamıştır ... YEEEEEAAAAAHHHHHH
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 olm ben discorium kafalarında adam değilim. kızlar çağırdı bende iyi dedim gece karar verdim gitmeye.*gömleğinin ucu parlar* bundan ibaret herşey. arkadaşlar üzgünüm. S: heh genede eklemeden edemiyim güzel ablalarımız vardı içerde , bi de çok 15 yaşında kız göremedim aslında. adf D:
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paticik adli bir forumun uyesi olan bir insandan bilet almak icin fazla klasmis kendisi. YYY YYY EEEEEEEEEE AA HHH HHH YYY YYY EEE AAAA HHH HHH YYY YYY EEE AAAAAA HHH HHH YYY YYY EEE AAA AAA HHH HHH YYYY EEEEEEE AAA AAA HHHHHHHHHHHHH YYYY EEE AAAAAAAAAAAA HHH HHH YYYY EEE AAA AAA HHH HHH YYYY EEE AAA AAA HHH HHH YYYY EEEEEEEEEE AAA AAA HHH HHH
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ...................................,<`.._|_,-&``................`
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 beyler alnımda ciddi S K I L L Z yazıyor. az saygı
Öne çıkan mesajlar