synorin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Hiç aşık oldunuz mu?Peki hiç ilkokuldayken aşık oldunuz mu? Hani o ilk aşk vardır ya...genelde platoniktir...peki bunu gerçekten yaşadınız mı...Peki yıllar sonra o kızla tekrar karşılaştınız mı? Şu an tamamen ne yapacağımı bilmez haldeyim.Herşey öss hazırlık nedeniyle hergün bindiğim servisten inip dershanedeki ek derse doğru yol almamla başladı.Geçerken 2 tane poaça aldım unlu mamullerden.Yürüdüm biraz...ve karşımda...ilkokul aşkım..gülümseyerek bana doğru geliyor...Salaklaştım en başta tabi ki.Olaylara bir anlam veremedim.Üstelik şak diye tanımam da cabası.7 yılın ardından sanki hiç değişmemiş gibiydi.Hemen bir sohbete girdik...Dakikalarca konuştuk ama ben kendimde değildim yani.Sonra sarıldık vedalaştık...ve onun üzerine iştah falan kalmadı...Çok kötü hissediyorum kendimi.Erkek arkadaşı da varmış. Çok kötü oldum ben.Telefon fln da değiştirdik ama arayamadım yani böyle bitse mi bişeler denesem mi bilmiyorum... PAticik ahalisi sizden hem bu kadar uzun yazıyı okumanızı bekleyip hem de cevap beklemek biraz fazla galiba...ama ne yapacağımı bilmiyorum bi yardım eli lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 telefonunu niye değiştirdin lan. abi sen ilgi göster. kızın niyeti varsa cevap verir (herifi bırakır baabında). yoksa yoktur zaten. ama denemekten zarar gelmez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 erkek arkadaşı varsa o niyetle senle oturup konuşmamıştır. bence peşini bırak. sonra çıkıp "yaa kimle konuşsam bana aşık oluyor kahretsin" diyorlar. ağızlarına çarpasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 konunun içeriği teletabi mantığına uygun, konvansiyonel mantığa ters. ilkokul aşkını niye arıyorsun allahım yahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Buyse said: erkek arkadaşı varsa o niyetle senle oturup konuşmamıştır. bence peşini bırak. sonra çıkıp "yaa kimle konuşsam bana aşık oluyor kahretsin" diyorlar. ağızlarına çarpasım geliyor. nası bi ***u kalkıklıktır değilmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çocuğun olmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben ilk aşkımla konuşuyorum hala yıllar sonra belirli bir zeka seviyesine geldiğimizde e biz hep birbirimize aşıktık neden hiçbirşey olmadı ki falan demiştik hahah birşey olmaz sen de takma kafana şimdilik ayrılmalarını bekle madem "kelebekler hissettin karnında" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Olm bu nasıl bir psikolojidir ya...giriyim bi laf sokiyim da millet beğensin popülaritem artsın...'bak ben güzel laf sokuyorum' diye bağırmak...çocuk musunuz ya :) Bişe demiyorum ama sizsiz de forum olmaz tuzu biberi walla... sesucum haklısın sanırım ya...en güzeli bir süre daha beklemek ve gidişata bakmak...hayat zor ve ilginç ya nereden ne çıkaracağına akıl ermiyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 emeğe saygı da vereyim mi ? ciddiyim gayet, ilkokul aşkının başlangıç/bitişi gibi bir şey yoktur, ah eski günler diyip tebessüm edeceğin bir anıdır sadece. kafayı takacağın başka bir şey (=öss) bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Jadelith said: telefonunu niye değiştirdin lan. abi sen ilgi göster. kızın niyeti varsa cevap verir (herifi bırakır baabında). yoksa yoktur zaten. ama denemekten zarar gelmez : ) Kızın erkek arkı varsa senin teklifini anlamıyorum. Senin kız arkına yapsa adamın biri asarım keserim oluyor sonra. Bide meriç olsun diyosun yani ilgi göster fln :) Garip cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kendi kendine sorun yaratmaya çalışan nesile hastayım. 10 yaşında nerenle neye aşık oldun yahu. Laf söyleyince de söyledi oluyor, trollemeyin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 E laf söylüyorsun boş yere şu an. Hepimiz birşeyler hissettik sümüklü halimizle yalan mı? Adam duygusunu paylaşmış kapansın o zaman kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaşsın ona bir şey demiyorum ama böyle bir başlık açıp mantıklı bir cevap beklemek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Çünkü soru saçma. Bu soruna ona açılmalısın vb duyarlı cevaplar vermek de saçma. Benim tavsiyem derslerine çalış, sorun yaratma kendi kendine. 6 ay sonra buna mı üzülmüşüm diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 E verilebiliyormuş güzel cevap işte. Ne diye patlama ihtiyacı duyuluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Patlamadım. Sadece daha ciddi olması amacıyla ağır bir cevaptı, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Aşk meşk de hayatın ciddi bir parçasıdır. Böyle konularda akıl fikir vermeyip sonra derslerine çalışması gerektiğini söylemek paticik ahalisine düşmez diye düşünüyorum. Bundan bin kat daha salak toiclerde hepimiz eğlenmeyi biliyoruz sonra bir topicte/kişiye patlıyoruz; haksızlık. (kişiye karşı bir savunma değil genel olarak gördüğüm birşey bu hepimiz yapıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben ilkokulda sırılsıklam platonik aşık olduğum kızı aradım facebookta ve buldum. emo punkçı arası bişey olmuş. oh iyi dedim hayatıma devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 18 yaşında öss ye hazırlanan bir insanın aşk meşk hayatının hiç de önemli bir parçası değildir. Ben böyle düşünüyorum, böyle cevap verdim. Kimseyi küçüksemek gibi bir amacım yok, ben de 18 yaşında oldum, ben de aynı hataları yaptım. Sonra çok pişman olunacak şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bence enterasan bir tesadüftü ve yapılacak pek bir şey yok diye kestirip atmak bu durumlarda en yararlısı, olayı pek büyütmemek falan . ya geçer hissiyle hareket etmek . zor ama fazla da yapılcak bir şey yok bence . kız herhangi bir ilgi gösterirse sende yakınlaşırsın.aksisi zarar olur başka bir şey değil kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 balon haklısın ya...bunun sonu iyi gibi görünmüyor bana da... Karşı taraftan birşey gelmedikçe boşvermek en iyisi sanırım En azından erkek arkadaşından ayrılana kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 yaptıgım değerlendirmelere göre.ilkokul aşkları(platonik) seneler sora karşılaşıldıgında cok rahat sevgiliniz olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 olm yapmayın etmeyin lan ilk okul aşkımın sevgilisi varmış falan bunlar dert değil bea ayıp lan vallahi sinirim bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar