Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kötüyüm

synorin

Öne çıkan mesajlar

Hiç aşık oldunuz mu?Peki hiç ilkokuldayken aşık oldunuz mu? Hani o ilk aşk vardır ya...genelde platoniktir...peki bunu gerçekten yaşadınız mı...Peki yıllar sonra o kızla tekrar karşılaştınız mı?

Şu an tamamen ne yapacağımı bilmez haldeyim.Herşey öss hazırlık nedeniyle hergün bindiğim servisten inip dershanedeki ek derse doğru yol almamla başladı.Geçerken 2 tane poaça aldım unlu mamullerden.Yürüdüm biraz...ve karşımda...ilkokul aşkım..gülümseyerek bana doğru geliyor...Salaklaştım en başta tabi ki.Olaylara bir anlam veremedim.Üstelik şak diye tanımam da cabası.7 yılın ardından sanki hiç değişmemiş gibiydi.Hemen bir sohbete girdik...Dakikalarca konuştuk ama ben kendimde değildim yani.Sonra sarıldık vedalaştık...ve onun üzerine iştah falan kalmadı...Çok kötü hissediyorum kendimi.Erkek arkadaşı da varmış.
Çok kötü oldum ben.Telefon fln da değiştirdik ama arayamadım yani böyle bitse mi bişeler denesem mi bilmiyorum...

PAticik ahalisi sizden hem bu kadar uzun yazıyı okumanızı bekleyip hem de cevap beklemek biraz fazla galiba...ama ne yapacağımı bilmiyorum bi yardım eli lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk aşkımla konuşuyorum hala
yıllar sonra belirli bir zeka seviyesine geldiğimizde
e biz hep birbirimize aşıktık neden hiçbirşey olmadı ki falan demiştik hahah

birşey olmaz sen de takma kafana şimdilik ayrılmalarını bekle madem "kelebekler hissettin karnında" sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Olm bu nasıl bir psikolojidir ya...giriyim bi laf sokiyim da millet beğensin popülaritem artsın...'bak ben güzel laf sokuyorum' diye bağırmak...çocuk musunuz ya :) Bişe demiyorum ama sizsiz de forum olmaz tuzu biberi walla...

sesucum haklısın sanırım ya...en güzeli bir süre daha beklemek ve gidişata bakmak...hayat zor ve ilginç ya nereden ne çıkaracağına akıl ermiyo :S
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
telefonunu niye değiştirdin lan.

abi sen ilgi göster. kızın niyeti varsa cevap verir (herifi bırakır baabında). yoksa yoktur zaten.

ama denemekten zarar gelmez : )

Kızın erkek arkı varsa senin teklifini anlamıyorum. Senin kız arkına yapsa adamın biri asarım keserim oluyor sonra. Bide meriç olsun diyosun yani ilgi göster fln :) Garip cidden..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk meşk de hayatın ciddi bir parçasıdır. Böyle konularda akıl fikir vermeyip sonra derslerine çalışması gerektiğini söylemek paticik ahalisine düşmez diye düşünüyorum. Bundan bin kat daha salak toiclerde hepimiz eğlenmeyi biliyoruz sonra bir topicte/kişiye patlıyoruz; haksızlık. (kişiye karşı bir savunma değil genel olarak gördüğüm birşey bu hepimiz yapıyoruz)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence enterasan bir tesadüftü ve yapılacak pek bir şey yok diye kestirip atmak bu durumlarda en yararlısı, olayı pek büyütmemek falan . ya geçer hissiyle hareket etmek . zor ama fazla da yapılcak bir şey yok bence . kız herhangi bir ilgi gösterirse sende yakınlaşırsın.aksisi zarar olur başka bir şey değil kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...