Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Hep nerde içiyosunz? alsancaksa bornovaya gidin bornovaysa alsancağa gidin 2siyse karşıyakaya gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Dartanian said: Hep nerde içiyosunz? alsancaksa bornovaya gidin bornovaysa alsancağa gidin 2siyse karşıyakaya gidin ben bornovada oturuom burası sıkıcı hep alsancata bulusuoz ama cafe olarak tek sevdigim yer war o da uskudar caycısı nargile icerim orda.... karsıyakada aslında barınaka gidebiliriz rokfor soslu pattes yiriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sonofdede said: adamınbiri said: karaoke bi bistro'a gidin sen bira iç o çay içsin nerde o ? ne nerde karaoke ayrı bi seçenek bistroya gidin ayrı bi seçenek nebilim ben izmir'i sevmiyorum zaten izmiri aefhuaefha:D istanbul'a gelin çok eğlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adamınbiri said: sonofdede said: adamınbiri said: karaoke bi bistro'a gidin sen bira iç o çay içsin nerde o ? ne nerde karaoke ayrı bi seçenek bistroya gidin ayrı bi seçenek nebilim ben izmir'i sevmiyorum zaten izmiri aefhuaefha:D istanbul'a gelin çok eğlenirsiniz. tamam istanbula gelioz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arkadaşını da getirsin istanbul da çok kral eğlendirrim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bLackcha0s said: arkadaşını da getirsin istanbul da çok kral eğlendirrim sizi. arkadaslarını begenmezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 neyse ben gidiom hade bye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kaçırdınız lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Telekom-Fener maçı var Halkapınar'da Türkiye kupası ona gidin. Zaten gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sonofdede said: ben bornovada oturuom burası sıkıcı hep alsancata bulusuoz ama cafe olarak tek sevdigim yer war o da uskudar caycısı nargile icerim orda.... karsıyakada aslında barınaka gidebiliriz rokfor soslu pattes yiriz :D oo tamam ya gel işte bize bornovadaymış olum yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bLackcha0s said: mulgear6 said: evet ama düzenli seks yaptıgım biri var hangi genel ev ? genel ev değil dayı, Elizabeth miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sonofdede said: ben bornovada oturuom burası sıkıcı yazık diyorum. bir bornovalı olarak kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 patidede ne bornovalı varmiş beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Cix mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ilişki monotonlaşmış ayrılın bence yaz a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Underoath said: Cix mekanı bornovamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bLackcha0s said: mulgear6 said: evet ama düzenli seks yaptıgım biri var hangi genel ev ? ahahsdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bence ayrılın. ben ayrıldım. çok mutluyum. böhühouuhua. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bornova arka sokağa gidicem bigün duyduguma göre hem mısır, hem turşu veriyolarmış. bostanlı bi yerde mısır, bi yerde turşu veriyolar. cnm hangisini isterse ona gidiyorum. bu ikisinin birleşimi süper olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bostanlıdaki dunkin donutsa gidicem pazar günü ben, 10-15 tane alsam yeter bana o güne zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 iddaasına varım lexius 120 tane yer bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bostanlı dunkin efsane karamellisini öneriyorum. limonlu da güzel galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 izmirde dunkin mi var? lan sölesenize yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dunkin ya.ya günlerdir diyorum lan donuts yiyebilceğim bi yer vardı neresi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ve gene nargile içmeye gittik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar