Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 NASIL .OKTAN Bİ GOL YEDİLER LAN HAAHAAUERH
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahaha o defans ne lan bacak arası yapmış
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahaha ordaki bordolu malmış biraz
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ödeştik :p gayet guzel oynuyoruz da bi yandan yemememiz de gerekiyo, o yuzden cok riskli.
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 offf öyle bi yerde takıldıki.tam böyle çizgi üzerinde kitlendi.ulan golmu değilmi ağlıyodum 3-1 biter.geliyoruzz
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Voys said: galatasaray'ın kötü oynadığını düşünen var mı gerçekten ya? bu kadar taraflı bakmayın abi. ayrıca nolcak link konsa anlamadım gitti. özel mesajla yollanıosa konur buraya da nedir yani? d-smart'ı kıran link mi verilio bişey mi yapılıo? ingiltere'nin izlediği kanal'ı internetten izliyoruz. neyi yasak? ezbere kurallar uyguluosunuz içerik yok bişey yok İzlenilen programın Türkiye yayın hakları bir kuruluşun tekelinde, öyle çocuk kavgası gibi "ben sana vurmuyorum ki elimi önünde tutuyorum"la olacak iş değil bu. Yasak, yasal yaptırımı var, koyulan link paticik'in de başına iş açabilir. Ezbere kural uygulamıyoruz burada, ama ezbere isyan ediyorsunuz sanırım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 KEWEEEELLL ANANSINI AVRADINI KEWEEELLL ANDSJALJKHDSAŞKDLASDLAS AHHAHAHAHHFDASLDKA
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o ne gol öyle hahahaha dedim ama ne varsa kewell da var
Öne çıkan mesajlar