kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aquila said: skor karsilastirmiyorum ben, 0-0 "benim icin" avantaj degil.(nokta) bunu bende söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 avantaj sıralamasını yapayım deplasmanda yenmek deplasmanda 1-1 üzeri beraberlik deplasmanda 1-1 beraberlik deplasmanda yenilmemek 0-0 da deplasmanda yenilmeme kategorisine giriyor.yenemedik gol atamadık.ama yenilmedik gol de yemedik. işi 2. maça bıraktık.risk yok heycan yok skoru kendi sahamızda kendi taraftarımızla bu maçı götürürüz skoru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya avantaj falan ayrı mevzu da, allah korusun şeytan kulağına kurşun töbe bismillah gs finale falan çıkar veyahut sölemekten bile korkuyorum ama kadıköyde kupayı alırsa, 30milyon feneebaaçe taraftarı olarak nereye göç ederiz bilemiyorum. yani o andan sonraki gsli baskısına nasıl dayanırız düşünemiyorum. kafadan ülkenin nüfusu 1/3 azalır buna eminim>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu tip hangi maçı izlesem , hep yenen takımın taraftarı olmak isterim :) helal olusun galatasaraya , standart türk takımı hatasından 2 golü yemeseymiş de GSli arkadaşlarımızın ömürleri kısalmasaymış keşke :) hayırlı olsun vatana millete sabri de GSde kaldı iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 valla ben durup dururken sizin statta ne aldık lan kupayı demem ilk hafta hariç.de olur da biri bişi derse gsye fenerden mecburen derim yani=) nese yavaş yavaş bi hamburgu eleyelim hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eğer öyle bişi olursa.ve bi tane galatasaraylı cıkıp fenerbahçelilere koyduk ettik aldık derse intihar etsin :) muattab olunmaz.ztn fenerliler kendilerini otomatik yok ederler final oynarsak dsmart alıcam.aydın doğan duy beni.yap bi dalavere oynayalım final :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Metin Tokat Penaltı ve ofsayt gol İskoç hakem Craig Thomson erken gelen golden sonra zorlaşan karşılaşmada faul ve kart yorumlarında ciddi hatalar yaptı. 15. dakikada ceza alanı içinde Lincoln’e topa tam vurmak üzereyken Henrique’nin yandan yaptığı kontrolsüz hareketin karşılığında penaltı kararı verip, bariz gol şansını engellediği için bu oyuncuya kırmızı kart göstermesi gerekirdi. İlk yarının son dakikaları içinde ceza sahası önünde Henrique’ye karşıdan kayarak Milan Baros’a yaptığı hareket nedeniyle sarı kart vermesi gerekirken, kartını Çek futbolcuya çıkarması ilginçti. Arda’nın kayarak rakibinden nizami olarak aldığı top sonrası faul vererek gollük bir Galatasaray akınını engelledi. Bordeaux takımının 3. golü öncesi ceza alanına yapılan ortada Chamakh ofsayt pozisyonundaydı. Bu nedenle gol iptal edilmeliydi. İskoç hakem faul ve kartlarda, yardımcıları ise ofsaytlarda yaptıkları kritik hatalarla skora etki ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hani kararlar doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama METİN TOKAT nedir abi , adamın hakemliğine güvenip nasıl yorum yaptırırlar? AYIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi insanların ölçü kavramı yok. 0-5 de avantaj 3-3 de avantaj 1-1 de avantaj 0-0 da avantaj küçük de olsa avantajdır. 3-3 den sonra avantajı gördünüz diyorsunuz da 2-2 de kalsaydık orda elenecektik? ama 2-2'ye avantaj diyorsunuz. tamamen bizim mallıgımız yani 3-1 den sonra bedava 2 gol attırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yalniz hakemin faul verdigi arda pozisyonunda ardaya saygi duydum, rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 - Baros bir sonraki maç cezalı - Mehmet Topal 1 ay yok Bunlar da zaferin yan etkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hortumla yıkamak lazım takımı ya sağlık ekibine kızılıyor çok da hani çok iyi doktorlar varmış o ekipte ki adamlar ne yapabilir yani adam düşüp sakatlıyor omzunu zzz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Rewendor said: - Baros bir sonraki maç cezalı - Mehmet Topal 1 ay yok Bunlar da zaferin yan etkileri topalın yeri zor dolar biraz, 1 ay hemde. bi de servetin 2 ayını da hesaba katarsak, bu maçların hepsinde gs full atak oynamak zorunda. yani her maç 1-2 gol yiyeceği muhakkak şu haliyle. full atak oynayıp, yediğinden fazla atmak zorunda ilerdeki dörtlüsüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sanctis sabri güngör aşık balta ayhan baris güven kewell arda lincoln ümit karan/nonda en mantıklısı gibi artık. tabi ekstra sakat çıkmazsa rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 konya yazık edecek size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 biz kadıköye çıkalım, konyası maraşı yensin bizi np. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 mehmet güven niye yahu.linderoth sakat mı yine ? ümit karan hayatta olmaz.nonda iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Linderoth bitik abi. Yine sakatlanmış, ameliyat olacakmış. Hatta futbol hayatının bile bitebilecegi yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yuh ne şanssız adammış.oynamasada takımda en sevdiğim adamlardan.adamın yüzünden efendilik akıo.temiz bi topcu.bitmesin futbol hayatı.kalsın takımda ha skibbe ninde suçu var.kayseri maçında aldı sanırım en son.alınır mı o adam oynatılır mı hemen.2 senedir sakat adamı maça soktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 galatasaray samiyene gelirse çıngar çıkarırım! deli kıskanırım! katil olurum! o yüzden yarı finalde elenin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 adamınbiri said: galatasaray samiyene gelirse çıngar çıkarırım! deli kıskanırım! katil olurum! o yüzden yarı finalde elenin plz saraçoğlu fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ulan bağırmaktan sesim kısıldı şu ayhan mümkünse futbolu bıraksın başka meslek seçsin !!1 kewell kazandığı tüm parayı hak eden bi adam.. arda zaten tartışılıcak biri diil.. lincoln daha iyisini yapabilirdi.. sabri gerekeni yaptı..şutları 10 numaraydı.. servetin eksikliği hissedildi.. bülent korkmaz inşallah şu defansı adam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayhan en iyi performansını bu sezon gösterdi ve hala da gösteriyor. Neyini bırakıcak futbolun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayhan bana zamanında para kazandırdı ayhana laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayhana barışa falan laf edenleri anlamıyorum.sanırım futbolu bilmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar