Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chesterfield said:
bülentte çocuklar gibi seviniyor, yahu kardeşim azıcık ağır ol koskoca kaptansın, şimdi teknik direktörsün. Biraz ağır davran yahu, tamam anladık çok mutlusunda bu kadarda heyecan belli edilmz ki canm.

heh okadar olur adam hayatının aşamasını yaptı gsye geldi. yılmaz vural'ın her galibiyette çimlerde yuvarlanıp, yerlerde namaz kıldığını unutmayalım muhahhaah
Mesaj tarihi:
chesterfield said:
bülentte çocuklar gibi seviniyor, yahu kardeşim azıcık ağır ol koskoca kaptansın, şimdi teknik direktörsün. Biraz ağır davran yahu, tamam anladık çok mutlusunda bu kadarda heyecan belli edilmz ki canm.

Adam 1 hafta önce Fransa'daki maçı TV'de izlerken, rövanşta teknik direktör olarak çıkıyor ve sezon başından beri GS'nin en kritik maçı bu belki de.

Beton olsa sevinir.
Mesaj tarihi:
püüü ancoletti gidici desene, dahada zor kendine gelir milan o 35-40 yaş ortalamalı kadroyla. tüm takımı baştan yaratacak paraları da yok. başka td hayatta koşturamaz o dinazorları
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Hamburg'un defansında Alex falan var eski Chelsea'lı, yanında da Mathijsen. Bordo'dan daha zor gol yiyecek.

Forvetlerinde Petric ve Olic var, euro08 de gördük, bu defansla çıkarsak tecavüz ederler.

Allahtan ortasahalarında işe yarar adam yok.
chelsea li alex hala chelsea de. hatta juve maçında oynadı.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
chelsea li alex hala chelsea de. hatta juve maçında oynadı.

Hadi yaw, kiralık verilmemiş miydi Hamburg'a öyle bişiler hatırlıyodum ben, Hamburg kadrosunda da Alex görünce o demek ki demiştim.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
o ilerleme olursa rakip metalist ki

kupa ağacıına baktım ama belli değil galiba çeyrek final kolları. cidden metalist mi geliyo hamburgu geçerse gs?
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
Max Damage said:
Emre Aşık'a ve sançise rağmen kazandık.Bunu söylemezsem içimde kalır.Allah belanı versin Emre.
sahanın en kötüsü barıştı bence.ama güzel galibiyet oldu..hadi bi milan maçı olmuş olsun bu.
GOGOGO

farklı maçları izlemiş biz herhalde.barış sahanın en kötüsü nasıl oluyor onu anlamadım.onun dışında emre'de iyiyd.
  • Yeni Oluştur...