kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 "dayı bana doğum günümde uçak oyunu alsana" dedi bizim yeğen telefonda düşündüm taşındım aklıma bi uçak oyunu gelmedi siz iyisini bilirsiniz oynamışsınızdır. D&R a felan baktım yok şöyle güzellerinden zor kolay farketmez 10 yaşında hıyar becerir heralde güzelinden bi oyunları saysanıza bana arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 istikbal göklerdedir indir oynasın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Uçak yaparım alır seni uçarım kermit Flight simulator becersin gelsin... daha kolaylarıda var sanırım serinin oyunlarına bak.Yalnız 10 yaşında flight simulator u becerirse müthiş bir insana dönüşebilir ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paper Airplane :p Uçak oyunu alacağına önce güzel bir joystick al bence, klavyeden uçak mı olurmuş. Oyunu sonra edinir(sin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 joystick var daha önce bi dandik bi oyun almış babası ama 5 yaşındaki çocuğa versen oynamaz oyunu o derecede berbat bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kermit bu çok iyi ama henüz çıkmadı, aklında bulunsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 valla çok iyiymiş o traileri felan izledim mart 2009 da çıkıyomuş ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 F-22 Lightning vardı, en son onu oynamıştım ben. Benim kuzen pilottu, F-16 oyununu çok beğenmişti. Çok iyi demişti. Bi de Falcon 4.0 var, bu da internetteki oyuncular arasında epey popülerdir. Ama eski oyunlar. Yenilerde şunlar varmış: http://www.mavishop.com/vitrin/index.php?cPath=36_98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 river raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 river raid ajsdas bu siyah ilk atarideki oyunlardandı dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kara kutusu varsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adam gibi ucak oyunu cok az. simulasyon alirsan bayabilir, hele flight simulator serisi herkese gore degil. vurdu kirdi istiyosa mutlaka blazing angels 2 al, dunya savasi ucaklariyla fantastik haraketlere giriyosun. arcade'in allahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar