eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kapanmış bi konusu var... izlememişler için açim dedim... İZLEİN LAN BUNU!!!! müzikleri yeter bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aman diyim, hardcore animeciler genklemesin şimdi... geçen topikte savaş çıkmıştı bu anime üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 okudum onu... çok kişisel şeyler dönmüş... burasıda bööle olsun istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 anime olayına yeniyseniz izlemeyin cidden, animeden soğutur insanı. ciddiyim, şaka yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nieki?(masum soru, yanlış anlama... animede yeniyimde :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 anidb'deki eleştirim uzun lafın kısası, show tv'de sabaha karşı verilen ucuz korku filmleri gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Zevk meselesi. Sen yeşil seversin ben mavi. Çok basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 açılış müzii beni benden alıp götürüo... bilmiom nası yapıo ama bööle huzurla doluom... nyunn da sexy ve tatlı gelio bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Merak etme tavsiye etmende bi sakınca falan yok. Anime izlemeye yeni başlayanlar için kötü bir anime değil ama yıllar geçtikten, repertuarın genişledikten sonra ikinci bir defa bakmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 MSNde Nyuu avatarı koyanları görürsem o saniye bitmeden banliste alıyorum o derece severim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yavaş ilerleyen bi konu,Anlamsız ve gereksiz karakterler.Benim ilk izlediğim animelerdendir ama sevmiştim az çok.Death note'la kıyaslama yapıp,death note'dan daha iyi diyenler bilem var.İzleyici şirin,sevilen karakterlerin vahşetiyle etkilemeye çalışmışlar biraz da,tabi daha da fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dünya kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 tamam death note'un eleştirilecek yeri var ama elfen lied'le kıyaslamak çok büyük hakaret be. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 opening ve ending ler dışında pek güzel değil evet elf türküsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bende death note la karşılaştırmam, karşılaştıranın ağzını burnunu kırarım... ama kız çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ya sen milletin dediklerine ne bakıyorsun. Çıkıp Narutoyu Bleachi izledikleri en iyi anime ilan eden, Bebop dan daha güzel diyen bebelerle dolu internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yarim biraktigima sevindigim animelerdendir. Ayrica Bebop>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Şu anda izliyorum 3. bölüm bitti. Sevemedim bir türlü hala. Gereksiz ağırlıkta ilerleyen abuk bir konu, bir sürü gereksiz sahne, ve aşırı derecede kopukluk var gözlemlediğim. Buna karşılık olarak da animenin müzikleri ve.. eee.. eüğğğğ... evet animenin müzikleri gayet güzel, hatta muhteşem. Başka bir şey gelmedi aklıma güzel denebilecek. Ama çıktığı sene bütün ödülleri silmiş süpürmüş, bayağı da ünlü falan, vardır bir olayı diye izliyoruz bakalım. Bu ağırlıkta 1-2 bölüm daha giderse sonunu getiremeyecem heralde. 4. bölüme geçelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sonları çok acıklıdır. 12. ve 13. bölümler özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 evet giden zamanına ağlarsın... bundan önceki kitlenen konusu baya bi açıklayıcıydı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fenris said: evet giden zamanına ağlarsın... lol bir bunda bir de "there's something about mary"de giden zamanıma acıdım. henüz seyretmemişken fmp fumoffu ile aynı diske yazdığım için de hala üzülürüm. böyle oturup uğraşıp anime yapıyorsun, biri de çıkıp elfen lied ile aynı diske yazıyor, tahayyülü bile korkunç. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tanıdığım birinin harddiskinden kopyalamıştım bu animeyi ama şu paticik yüzünden silecem heralde yakında hiç izlemeden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha niye kimse sevmemiş ya bunu. biz arkadaşla bi solukta bitirmiştik. Finalde bizde bitmiştik tabi, o ruh haliyle okula gitmiştik bide, tüm gün abi siz niye hiç konuşmuyorsunuz demişlerdi ehue. Çok damar anime idi benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 The Turkey Shoot filmi ne kadar sanatsal (!) ve mutlaka izlenmesi gereken (!) bir film ise, Twilight ne kadar klasik (!) bir filmse, Species külliyatı ne kadar entellektüalite (!) sahibi ise, Queen's Blade ne kadar çığır açıcı bir çalışma ise (!) Elfen Lied de öyle bir animedir. Dilimde tüy bitti artık başka bişi demiyorum, bu yazdığım yazıdan gayrı yazmamaya karar verdim. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sam said: anidb'deki eleştirim uzun lafın kısası, show tv'de sabaha karşı verilen ucuz korku filmleri gibiydi. Ahahaha crit. Kaede said: Çıkıp Narutoyu Bleachi izledikleri en iyi anime ilan eden, Bebop dan daha güzel diyen bebelerle dolu internet. Beboptan daha bi allah vardır dimi hocam? Ben hala öyle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar