Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elfen lied...

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
Şu anda izliyorum 3. bölüm bitti.

Sevemedim bir türlü hala. Gereksiz ağırlıkta ilerleyen abuk bir konu, bir sürü gereksiz sahne, ve aşırı derecede kopukluk var gözlemlediğim.

Buna karşılık olarak da animenin müzikleri ve.. eee.. eüğğğğ... evet animenin müzikleri gayet güzel, hatta muhteşem. Başka bir şey gelmedi aklıma güzel denebilecek.

Ama çıktığı sene bütün ödülleri silmiş süpürmüş, bayağı da ünlü falan, vardır bir olayı diye izliyoruz bakalım. Bu ağırlıkta 1-2 bölüm daha giderse sonunu getiremeyecem heralde.

4. bölüme geçelim bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

evet giden zamanına ağlarsın...

lol

bir bunda bir de "there's something about mary"de giden zamanıma acıdım. henüz seyretmemişken fmp fumoffu ile aynı diske yazdığım için de hala üzülürüm. böyle oturup uğraşıp anime yapıyorsun, biri de çıkıp elfen lied ile aynı diske yazıyor, tahayyülü bile korkunç. :/
Sosyal ağlarda paylaş

The Turkey Shoot filmi ne kadar sanatsal (!) ve mutlaka izlenmesi gereken (!) bir film ise, Twilight ne kadar klasik (!) bir filmse, Species külliyatı ne kadar entellektüalite (!) sahibi ise, Queen's Blade ne kadar çığır açıcı bir çalışma ise (!) Elfen Lied de öyle bir animedir. Dilimde tüy bitti artık başka bişi demiyorum, bu yazdığım yazıdan gayrı yazmamaya karar verdim. tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...