reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 roket sen bi ara banlanmamismiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 gerçek troll ben trollüm demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Troll olunmaz troll doğulur! http://img16.imageshack.us/img16/3415/evolutionuw8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 reyou said: roket sen bi ara banlanmamismiydin? vize dönemi area masterz a küfür etmiştim, banlattırmıştım kendimi. ders çalışmayı planlıyordum. hata etmişim, rezalet bi vize dönemi geçirdim. finallerde böyle bi hareket yapmadım finaller daha iyi geçti vizelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ÖSS ye 110 gün falan kaldı kime giydirsem bi fikir ver pls roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ekmek banlanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 öyle deme roket adam, bir zamanlar sen de trolldün. neyse ki paticik anonymous account sistemli bir forum olmadığından ve genelde kullanıcıları kalıcı olduğundan, bu troller zamanla yontuluyor ve birer forum bireyi oluyor. biraz sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kitana said: roket adam said: Troll genel olarak ortalığı ayağa kaldırıp ilgi çekme sanatına denir. Troll kişisi, genel olarak aşağıdaki yolların birini veya birkaçını kullanarak amacına ulaşmaya kasar: [large]YANLIŞ[/large] Nesi yanlış kardeşim, kendimden biliyorum YEEAAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bLackcha0s said: ekmek banlanmış :( ahaha evet rokket yanlış biliyosun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çok saçma bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 roket adam said: Troll genel olarak ortalığı ayağa kaldırıp ilgi çekme sanatına denir. Troll kişisi, genel olarak aşağıdaki yolların birini veya birkaçını kullanarak amacına ulaşmaya kasar: 1) Toplumun büyük bir kısmının kabul ettiği ve saygı duyduğu düşüncelere saldırı 2) Dil, din, ırk gibi değerlere saldırı 3) Topluluğun genel olarak kabul ettiği düşünce ve beğenilerin zıttında görüş bildirme Paticik.com Trolle Mücadele Daire Başkanlığı Troll zararlıların huzur bozucu etkinliğini önlemek için kurulmuş bir örgüttür. Etkin olarak çalışmalarına başlamış örgüt, ilk hedefini başarıyla indirmiştir: Alseven mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kurulus amacına ulasmıs gibi, desteklemeyenlerin cogu yorungeye oturmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ohahaha topikte amma çok banlı adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Troll süz olmaz. Troll süz bir paticik olmaz. Troll ün quoteleri olmadan hiç olmaz. Her topicte bir Troll gerekir. Trollügü, ya da en azından fakelerinden birisi gereklidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 trollük falan diye ismini değiştirince içerik de değişmiyor, bildiğin lamerlik bu "trollük" diye yapılanlar, kalitesizlik gereksizlik göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hadi futbol bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar