Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Algida Mangum

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ipneleeeer canım dondurma çekti ama pijamalarım var üstümde ve bugün pazar kesinlikle pijamalarımı çıkarmaya niyetli değilim...

ayağımda telik üstümde sabahlıkla da dondurma almaya gitmeye üşeniyorum açıkcası...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bonecrusher koymuş valla :) foto olduğunu bilseydim bende girmezdim. valla iyiden iyiye ağzım sulandı. bi sn şimdi geliyom ben.

*!bi calippo kapıp gelir *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 16 Mayıs 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
sabo yuh be olm. modada oturuyosun be. bak şimdi, çıkıyosun dışarı. yürüyosun 5 dakka yol. ali ustadasın. söylüyorsun bir kakao, limon, kestane ve santa bilmemne. üzerine de fıstık mıstık.

sonra tıpır tıpır yürüyorsun evine, mutlusun bile şu an görüyorum burdan.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ali+usta
şurada girdiğim entry'e bak. sayfanın sonunda

ayrıca bir daha orada yememeni tavsiye ediyorum[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu sene canım hiç dondurma çekmio nedense...yemek yemekten de zevk almaz oldum.1.5 kilo verdim şimdiden yakıdna filinta gibi olucam:) ya magnum kçülmedi bence bizler büyüdük...buradan da hayatın acımasızlığı ortaya çıkıyor...ne kaar büyürsek o kadar doyumsuzluaşıyoruz...eskiden bir magnum bize bitirmesi imkansız gibi görünürken şimdi dişimizin kovuğunu doldurmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zagorx, 16 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki:

komik ama abiler buda balıklı dondurma mauahuh :D

http://mdn.mainichi.co.jp/japano/0207/ice-cream/2.html

o siteyi iyi gez bak mısırlı dondurmadan tut ahtapotlu dondurmadan dana dandurmasına kadar herşey war...Hatta yumurta dondurması bile[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

ehaaaaheaaa bu arada yeni gördüm başlıı, algida mangum ne yeni mi çıktı? magnum'u biliodum ama :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...