BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ipneleeeer canım dondurma çekti ama pijamalarım var üstümde ve bugün pazar kesinlikle pijamalarımı çıkarmaya niyetli değilim... ayağımda telik üstümde sabahlıkla da dondurma almaya gitmeye üşeniyorum açıkcası...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 off magnumu sırf çikolatası için alırım..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trafo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 çok susattığı gerçek! benim yediğim magnum böyle pakette satılıyor, küçük küçük oluyor onu biliyor musunuz? hem çok susatmıyor.[signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Bonecrusher, 15 Mayıs 2004 21:05 tarihinde demiş ki: calippo rulz. *!ağzı sulanır *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Of abi bu koyulurmu ya[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bonecrusher koymuş valla :) foto olduğunu bilseydim bende girmezdim. valla iyiden iyiye ağzım sulandı. bi sn şimdi geliyom ben. *!bi calippo kapıp gelir *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Nerden kapcan ki satılıo mu?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mado rulz...[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights ) Noir Staff - Netbul Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ahğ! şom ağızlı ya! :D satılmıyo bakkalda calippo, n'allahım bu ne zulümdür böhüüöea![signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: fizban, 16 Mayıs 2004 11:43 tarihinde demiş ki: sabo yuh be olm. modada oturuyosun be. bak şimdi, çıkıyosun dışarı. yürüyosun 5 dakka yol. ali ustadasın. söylüyorsun bir kakao, limon, kestane ve santa bilmemne. üzerine de fıstık mıstık. sonra tıpır tıpır yürüyorsun evine, mutlusun bile şu an görüyorum burdan. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ali+usta şurada girdiğim entry'e bak. sayfanın sonunda ayrıca bir daha orada yememeni tavsiye ediyorum[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu olay bnm de dikkatimi çekti şu magnum intense midir onu bi çıkardım paketten ufacık. sdc intense öledir die düşündüm ama bi baktım öbürleri de küçücük. ama fiyatı artmadı bu sene sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 komik ama abiler buda balıklı dondurma mauahuh :Dhttp://mdn.mainichi.co.jp/japano/0207/ice-cream/2.html[signature][hline]:tebrikz: :tebrikz: Adaletin Kılıcı [Gladiator] Zagor Gladius ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 250bin artması biz yurdum insanına koyuyo diger ülkelerde muhim degil magnum almak ama bizde malesef lüx oluyor. üzülülerek söylemek gerekirse :([signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 walla bu sene canım hiç dondurma çekmio nedense...yemek yemekten de zevk almaz oldum.1.5 kilo verdim şimdiden yakıdna filinta gibi olucam:) ya magnum kçülmedi bence bizler büyüdük...buradan da hayatın acımasızlığı ortaya çıkıyor...ne kaar büyürsek o kadar doyumsuzluaşıyoruz...eskiden bir magnum bize bitirmesi imkansız gibi görünürken şimdi dişimizin kovuğunu doldurmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 güneş abarsın biz de gidip calippo yiyelim.. hmm portakallı bi de[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: zagorx, 16 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki: komik ama abiler buda balıklı dondurma mauahuh :Dhttp://mdn.mainichi.co.jp/japano/0207/ice-cream/2.html o siteyi iyi gez bak mısırlı dondurmadan tut ahtapotlu dondurmadan dana dandurmasına kadar herşey war...Hatta yumurta dondurması bile[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!Cray Totem/sNaKewww.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ya magnum filam hikaye.. Alaska frigo dondurma alaskaaaa[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 aman avp sen yeme göbeğin varmış zaten :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 o reklamda ayse hatun onal oynuyo o dans eden kiz o !![signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ehaaaaheaaa bu arada yeni gördüm başlıı, algida mangum ne yeni mi çıktı? magnum'u biliodum ama :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ahahahahah fark etmedim valla.. gözünden kaçmaz hiç bişi di mi[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gerçekten de ayşe hatun önal mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 oha be! ne alaka, bebe de doğuş zaten :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar