Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 300 ucuz değilmiş de pahallı denince 1 milyar falan sandım. her gün tam zinde kalkıp "ya derse daha 4 saat var yat uyu" diyip zombi gibi okula gidiyorum, sahiden o evrede uyandırıyorsa almayı düşünüyorum, düzmece değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 -007- said: daha basitmiş mantığı. kastık o kadar. Sanmıyorum ben hareket algılayıcısı ile çalıştığını. İlk kullanımda senden uyanacağın saati, yatağa girdiğin saati ve birkaç bilgi daha istiyor, buna göre bir algoritması var, matematiksel olarak hesaplıyor diye düşündüm. yani atıyorum rem e yattıktan 3 saat sonra girilir, 6 saat sonra bilmemne başlar falan tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Oha doğruysa çok iimiş. Bana hep olur bu olay 2 saat uyusam zinde olur, 7 nin üstüne çıkınca yamula yamula anca kalkar ayılamam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 -007- said: uyku evrelerini anlaması için beyin dalgalarını ölçebilmesi lazım. o da kafaya takılan aparatlarla ölçülüyor. bkz. EEG bundan olsa olsa ekg olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 7 saaten az uyudu ısem ısterse davul calsın alarmı zor kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://televidyon.com/p/774/sleeptracker-kafa-kafayada ben bunu bayaa bi önce görüp incelemiş, çok istemiş idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://itunes.apple.com/tr/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8 iphone için de benzeri bir uygulama yapmışlar. iphone sahibi olanlar şunu denesinler de bir söylesinler işe yariyor mu? işe yarıyorsa bu saate veririm ben 300 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aramaya inanmışsın kutladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kendimi feda edip aliyorum saati bulabilirsem bu civarda. ise yariyorsa cok isimi gorur, yaramiyorsada ko gozune zenginim nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://gadgets.boingboing.net/2007/11/08/sleeptracker-pro-rev.html Linkte asagidaki reviewlere baktim vazgectim almiyorum, puro yakacam ona verecegim 200 dolarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Arkadaşlar ben de bir ara bu uyku düzeni üstüne baya bir araştırma yaptığım. Bulduğum bilgilere göre her uyku da bir döngü var ve bu döngü 1.5 saat sürüyor. Bir insan için ortalama 4-5 döngü yetiyor. Bu da örneğin 6 saat yada 7.5 saate denk geliyor. Örneğin eğer kişinin döngü süresi 1.5 saate eşitse ve 6.30 saat uyursa 4. döngüden sonra yani 5. döngünün ortasında uyanıyor ve de bu kişide yorgunluğa sebep oluyor. Bu saat bu döngü süresini daha bir doğru hesaplıyor gibi yani iddia etti şey bu. Bu duruma en güzel örneği de şöyle verebilirim. Örneğin gecenin bir saatinde yattıkdan kısa bir süre sonra bir anda zinde uyanabiliyorsunuz. Tabi normal olarak uyumaya devam ediyoruz fakat o tam uyandığımız an bir döngünün bitip diğerinin başlamasından önceki an oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abim aldı bundan geçen kullanıyor 1 haftadır çok mutlu her sabah sanki kendi kendine uyanmışsın gibi kalkıyorum diyor. ki hatta daha doğrusu kendi kendime uyanıyorum diyo çünkü saatin sizi uyandırmak için yaptığı titreşimi fln hissetmiyorsunuz. lakin cumartesi gecesi ben de kullandım bi deniyim dedim alkol almıştım 6 saatlik fln bi uyku uyudum beni uyandırmadı. yani kurtarma titreşimine kaldım. adam gibi uyumadıktan sonra bu saatle falan da güzel uyanamazsınız yani kısacası. min 7-8 saat uyucaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nerden alabilirik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu beni kurtarmaz ya.10 saat uyumadan imkanı yok dinç olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu paraya ne saatler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 horoz alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 7 de yattım 9.50 de kalktım ama her zaman böyle olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Jahrein said: iPhone application'u var... yataktaki uyurkenki hareketlerinize göre uyku evrelerinizi hesaplıyıp uyandırıyo :D hah işte benden ondan bahsediyorum. işe yaroypr mu o? bununla aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ee sonuç ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hurray!! yatağımın altına 0,78-1,38 W/kg arası SAR değeri olan bi telefon koyuyorum ve 8saat orada tutuyorum! afferin. çok zekiyim! zekamı beynimin ortasında yetişen kitleye borçluyum.. ağlamıyorum.. ağlıyor muyum? alla alla nedense bu aralar kendime hakim değilim pekkffşş.. du bi salyalarımı sileyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bikere 6:45 gibi uyanmam lazımdı gözümü bi açtım 6:40 ama gözlerimi açamıyordum ölümcül uykum vardı neyse 5dk daha var diyip koydum kafayı 5dk sonra alarmla birlikte uyandığımda uykudan eser kalmamıştı gayet zindeydim :S ilginç bu uyku olayları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 alışkanlık meselesi bence daha çok, 2 haftaya kadar önce 9 saat uyurdum hep 3-12 arası devamlı. 12:08 falan olurdu her öğlen kalkıp saate baktığımda hatta. program değişti hafif, bir de daha fazla çalışmam gerekiyo şu aralar, 2 haftadır 1-8 arası uykudayım. 3-4 gündür de kalkınca tam 8:11 olduğunu görüyorum saatin, sapmıyor heasgdfgd. rutin e bağlayınca kaç saat uyuduğunun önemi kalmıyo gibi. gerçi 6-7 saatten az uyumak zararlı ona da dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bu mereti internet haricinde, şöyle elimizde evirip çevirebileceğimiz bir yerden almanın yolu var mı? Satıldığı bir eyr fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar