Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeptracker

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

-007- said:
daha basitmiş mantığı. kastık o kadar.

Sanmıyorum ben hareket algılayıcısı ile çalıştığını. İlk kullanımda senden uyanacağın saati, yatağa girdiğin saati ve birkaç bilgi daha istiyor, buna göre bir algoritması var, matematiksel olarak hesaplıyor diye düşündüm.

yani atıyorum rem e yattıktan 3 saat sonra girilir, 6 saat sonra bilmemne başlar falan tarzında
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Arkadaşlar ben de bir ara bu uyku düzeni üstüne baya bir araştırma yaptığım. Bulduğum bilgilere göre her uyku da bir döngü var ve bu döngü 1.5 saat sürüyor. Bir insan için ortalama 4-5 döngü yetiyor. Bu da örneğin 6 saat yada 7.5 saate denk geliyor. Örneğin eğer kişinin döngü süresi 1.5 saate eşitse ve 6.30 saat uyursa 4. döngüden sonra yani 5. döngünün ortasında uyanıyor ve de bu kişide yorgunluğa sebep oluyor. Bu saat bu döngü süresini daha bir doğru hesaplıyor gibi yani iddia etti şey bu.

Bu duruma en güzel örneği de şöyle verebilirim. Örneğin gecenin bir saatinde yattıkdan kısa bir süre sonra bir anda zinde uyanabiliyorsunuz. Tabi normal olarak uyumaya devam ediyoruz fakat o tam uyandığımız an bir döngünün bitip diğerinin başlamasından önceki an oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abim aldı bundan geçen kullanıyor 1 haftadır çok mutlu her sabah sanki kendi kendine uyanmışsın gibi kalkıyorum diyor. ki hatta daha doğrusu kendi kendime uyanıyorum diyo çünkü saatin sizi uyandırmak için yaptığı titreşimi fln hissetmiyorsunuz.

lakin cumartesi gecesi ben de kullandım bi deniyim dedim
alkol almıştım 6 saatlik fln bi uyku uyudum beni uyandırmadı. yani kurtarma titreşimine kaldım.

adam gibi uyumadıktan sonra bu saatle falan da güzel uyanamazsınız yani kısacası. min 7-8 saat uyucaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hurray!! yatağımın altına 0,78-1,38 W/kg arası SAR değeri olan bi telefon koyuyorum ve 8saat orada tutuyorum! afferin. çok zekiyim! zekamı beynimin ortasında yetişen kitleye borçluyum..

ağlamıyorum.. ağlıyor muyum? alla alla nedense bu aralar kendime hakim değilim pekkffşş.. du bi salyalarımı sileyim..
Sosyal ağlarda paylaş

bikere 6:45 gibi uyanmam lazımdı gözümü bi açtım 6:40 ama gözlerimi açamıyordum ölümcül uykum vardı neyse 5dk daha var diyip koydum kafayı 5dk sonra alarmla birlikte uyandığımda uykudan eser kalmamıştı gayet zindeydim :S ilginç bu uyku olayları ya
Sosyal ağlarda paylaş

alışkanlık meselesi bence daha çok, 2 haftaya kadar önce 9 saat uyurdum hep 3-12 arası devamlı. 12:08 falan olurdu her öğlen kalkıp saate baktığımda hatta.

program değişti hafif, bir de daha fazla çalışmam gerekiyo şu aralar, 2 haftadır 1-8 arası uykudayım. 3-4 gündür de kalkınca tam 8:11 olduğunu görüyorum saatin, sapmıyor heasgdfgd.

rutin e bağlayınca kaç saat uyuduğunun önemi kalmıyo gibi. gerçi 6-7 saatten az uyumak zararlı ona da dikkat etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...