Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 matama said: herkes guluyor egleniyorda olayin vahametinin farkinda misiniz? yapacak birşey yok, 40 tane koyun kesildi bundan önce. tğürk insanı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 said: Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen! bunun ırkçılıkla alakası ne ya hehehe. Hitler'in adını geçirdiğimiz an ırkçı mı oluyoruz? said: Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. Amerika nasıl bir paranoya yarattıysa halk üzerinde... Helal olsun. Bedava helva işte mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yarın öbür gün abdullah öcalan için helva dagıtınca da hehehe yazacan mı bakalım bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o yüzden idamı kaldırdık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bone said: said: Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen! bunun ırkçılıkla alakası ne ya hehehe. Hitler'in adını geçirdiğimiz an ırkçı mı oluyoruz? said: Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. Amerika nasıl bir paranoya yarattıysa halk üzerinde... Helal olsun. Bedava helva işte mis gibi... Hitleri sevmemekle amerika paranoyası ne alaka bir açıklasana bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bone said: said: Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen! bunun ırkçılıkla alakası ne ya hehehe. Hitler'in adını geçirdiğimiz an ırkçı mı oluyoruz? said: Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. Amerika nasıl bir paranoya yarattıysa halk üzerinde... Helal olsun. Bedava helva işte mis gibi... Hitler rezil bir insandı helvayı bırakmakla doğru bir davranış yapmış adam. Amerikan karşıtlığı yapmak için Hitler'e sempati duymaya gerek yok. İkiside birbirinden bok. Bunu yapanlar genelde üzülme kotasına sahip olan insanlar oluyor hani buna üzülmek yerine şehitlerimize üzülün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bone said: said: Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen! bunun ırkçılıkla alakası ne ya hehehe. Hitler'in adını geçirdiğimiz an ırkçı mı oluyoruz? said: Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. Amerika nasıl bir paranoya yarattıysa halk üzerinde... Helal olsun. Bedava helva işte mis gibi... e bone cidden yuh. bütün diyeceğim bu. millet gülmüş eğlenmiş de ben tiksindim, tiksinen görmeyince de şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Maalesef olayları yorumlayabilmek yerine, sazan gibi hazır verilen dusuncelere atlayıp, kisileri ırkı ya da mensub oldugu gruplara gore sınıflandıran insanların yaptıgı igrenc ötesi davranıştır bu. Diyecek kelime yok gercekten, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 postmodern tepki göstermiş adamlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bence olay ciddiye alınabilecek bi seviyede bile değil. Adamın ağzından çıkan eylem açıklamasına bakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 AHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ciidye almiyorsunuz ama USA de muslumanlar sapik sekilde bunu bir arguman olarak kullaniyor, bence ruh hastasi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aptallık + ağır cahillik ruh hastalığı değil bence, gerçi hastalık olduğu konusuna katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Rezalet ve cehaletin at başı gittiği aptalca bir protesto yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahahahah daha neler görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: bence ruh hastasi hepsi =Hitler sonuç olarak =Troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ee yok artık dedirtiyorlar sürekli. sinirden harfleri çift çift basıyorum. yuh insanlığınıza yuh. bizden olmayan insan değil anlayışına yuh. filistinliler insan , yahudiler hayvan? anlayışınıza sıçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lol aynen böyle devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ahah allasen ne troller gördüm senin gibisini görmediydim wallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Sam said: Bone said: said: Bu ırkçılığı yapanlar öğretmen! bunun ırkçılıkla alakası ne ya hehehe. Hitler'in adını geçirdiğimiz an ırkçı mı oluyoruz? said: Helvanın Hitler için dağıtıldığını öğrenen bu kişi aldığı helvayı tepsiye bıraktı. Amerika nasıl bir paranoya yarattıysa halk üzerinde... Helal olsun. Bedava helva işte mis gibi... e bone cidden yuh. bütün diyeceğim bu. millet gülmüş eğlenmiş de ben tiksindim, tiksinen görmeyince de şaşırdım.abi bu ciddiye alinacak bisey degil, salaga gulup gecmezsen sinir hastasi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 allah kabul etsin mi diyelim simdi ne bu lan, boyle hiyarlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea said: abi bu ciddiye alinacak bisey degil, salaga gulup gecmezsen sinir hastasi olursun. valla böyle şeylere ciddi tepki göstermezse insanlar yarın öbürgün "yahudi soykırımı yalan mıydı?" konferansları tahran'dan buraya taşınır. bazı şeyleri gereğinden fazla sulandırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theodore herzl Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yuh artık demek için girdim saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar