ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cuma, saat 20.00, Kadıköy Adeks Adres: Osmanağa Mahallesi, Sakız Sokağı, No 9/A, Kadıköy - İstanbul. Kadıköy Şifa Hastanesi'nin yan tarafında eski Yapı Kredi Bankası'nın bulunduğu bina. http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=40.98872,29.02649&daddr=&hl=tr&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=17&sll=40.988208,29.026458&sspn=0.00511,0.009656&ie=UTF8&z=17 (A ile işaretlenen yer Şifa Hastanesi oluyor. Adeks'in tam yerini daha önce gitmiş olan arkadaşlar tarif etsin lütfen) Şu menüyü tercih ettik: 12 saat internet 1 soğuk sandviç (mutfak gece açık değil) 1 soğuk içecek 1 sıcak içecek 25 YTL Kesin Gelenler Zaugna Chastise Kaede Axedice Phyxantar Mulgear Holy Cuce Zeppelin Apis Ardeth Madboy Xunn Fenris Finkel Gelebilitesi olanlar: Screwy (çok yüksek ihtimal geliyor) Saeros Sly-One Elesso Syn Asteroth Sparkcaster (??) Ekmek (kolundan tutup getiriyoruz) Xaenin (geç gelecek ama çok yüksek ihtimal geliyor) Madcow (gelir diye tahmin ediyorum yüksek ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 romalı değilim kırıkkaleliyim gelmiyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abim izne geliyor askerden,yokum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gelme cabasında bulunacagım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gelicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ertesi gün ev partisi varmış, sallantıdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Geliyoruz biz ps: kermit kırıkkaledemisin lan harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gelmıyen şöle böle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gelebilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kaede said: Geliyoruz biz ps: kermit kırıkkaledemisin lan harbiden kırıkkaleliyim ama antalyadayım arada sırada gider gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 nie lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 cumartesi olsa çok daha iyi olurdu ama gelmeye calısıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hepinizin kız arkadaşlarıyla irtibata geçip aldatıyo seni diycem kız arkadaşınızda yoksa anne babanızı arayıp ot çekmeye gidiyo bunlar teyze diyicem arayıp yaptırtmıycam size bu buluşmayı yapsanız bile polise ihbar edicem polis basıcak orayı çok kötü şeyler yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Gökalp, uza bebeyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bebeyim ? vay anasını bu hallerede düştük o değilde benim içinde eğlenin lan istanbulda olmayı hep çok istedim ama anam babam işte naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Spidee said: %0 her lan partide veriyoruz eline, sıkılıyo artık mouse tutamıyo eli dolu oldugu ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tarih çok kötü ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kermit said: hepinizin kız arkadaşlarıyla irtibata geçip aldatıyo seni diycem kız arkadaşınızda yoksa anne babanızı arayıp ot çekmeye gidiyo bunlar teyze diyicem arayıp yaptırtmıycam size bu buluşmayı yapsanız bile polise ihbar edicem polis basıcak orayı çok kötü şeyler yapıcam o lan partiye giden çoğu insanın kız arkadaşı yok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ha bende kırıkkalede okuyorum. Gelince haber ver bi tokatlıyım seni çapçapçap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cuce said: Spidee said: %0 her lan partide veriyoruz eline, sıkılıyo artık mouse tutamıyo eli dolu oldugu ıcın İşte bu yüzden amatörsün, pro gamer eli dolu da oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar