Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=39194.0 yuh diyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hmm biz de öle keselim o zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Asıl fecehat kısmı Avoidance (Passive) hala etkileniyormu breath bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 voidde 78k HP??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Eveeet, yavaş yavaş TBC Balance kıvamına geliyoruz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://i205.photobucket.com/albums/bb299/Farron17/AAAWRATH_VoidTops.jpg 95K yapan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 voiddeki 95k değil de warlocktaki 40k hp daha bi ohannesburger dedirtici bişey bence oolm castersın sen, otur mana filan kas. 40k hp ne ya, tanklarda görmedim ben o hpyi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 neyle besliolar la bu voidleri.pvpde salsa 95k hpli voidi kessen kesilmez cclesen cclenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Demonic empowerment açmış 20% hp oradan geliyor voide yinede etkileyici (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu hafta böle denicez sarth 10 3d yi. nerflemesinler yeter gayrı millet druid bugıyla kesti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dun denedik biz. 65k civari hp'si vardi, bir kere bile olmedi. aggro da pek sorun olmadi 3 tane hunter oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 25 man denedik bi 3. boss geldiğinde voidi lava biraz geri atıyor healerlar yetişemiyor 15 20k yiyip öldü. o da biraz healerların suçuydu. gördüğüm en iyi tank açık ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Buyse said: bu hafta böle denicez sarth 10 3d yi. nerflemesinler yeter gayrı millet druid bugıyla kesti zamanında. Druid bugı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O değil de aslında doomguard tanklasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ad3m said: Buyse said: bu hafta böle denicez sarth 10 3d yi. nerflemesinler yeter gayrı millet druid bugıyla kesti zamanında. Druid bugı neydi? http://www.wowhead.com/?spell=48467 şu bosslara da işliyordu sanırım stacklıyordu yani diğer skillerle. düzelttiler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hmm konu tanking olunca feral bekliyordum açıkcası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Akşama 10 mani böyle denemeyi düşünüyoruz hatta o kadar gear, gem, enchant uğraştırdılar bana. Birkaç video izledim de birinde firewall yiyordu sanki tersten geldikçe wave. Gerçi tam güvenli spot muydu orası onu da kestiremedim, raid de bir başka range dps tarafından çekildiği için sürekli nerede olduğunu gözlemleyemedim. Bakalım eğer yapabilirsek video da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 her firewall dan sonra voidin yerini ayarlaman lazım yoksa zora giriyor. bi de 3 boss gelirken o 1 dk lık cdı kullan mutlaka. mele çok vurmaya başlıyo boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar