Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HOTDOG Tutorialı


Cons

Öne çıkan mesajlar

Migrostan aldığımız taze uno Ekmek'i yarıyoruz. İçine kaynattığımız dana sosisini yerleştiriyoruz. Bulabilirseniz domuzda güzel olur. Ekmek'i yarıp sosisi içine yerleştirdikten sonra sıra soslarımıza geliyor. Aslında en önemli kısım bu. Sosisi soslamak için horaceın sosis soslama taktiğini takip edebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?25,2090526,2090526#msg-2090526
Eğer etmiyorsanız benim tavsiyem barbekü sosu/ketçap ve hardaldır. Mayonezden kaçınalım, selülite ve yağlanmaya prim vermeyelim.
Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
- sosizleri düz suda diil salçalı suda pişirirseniz daha güzel olar.
- içine turşuyu ince dilimlemek yerine rendeleyerek de koyabilirsiniz. daha güzel yayılır tadı.
- mayonezsiz hotdog olmaz, zamanında aktif olarak "sokak büfeleri sosliye mayonez koysun" kampanyası yürütmüş bir insan olarak sağlıklı yaşama bu kadar düşkünlüğü kınıyorum.
- hardal da şarttır. ketçapın ise koyun poposuna rahvan gitsin.

ema "hotdog konusunda bile ukalalık edebiliyorum" leth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla sosis sevmeyen bi kız arkadaşımla kebapçıya gittik. kız menüde pizza var diye kebapcıda pizza nasıldır acaba diye söyledi. lahmacun ekmeğine baştan aşağı sosis döşeli bişey geldi asdasdf o an yaşadığı şoku hiç unutamam. ben yemiştim o sosisleri :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Zenci ebadındaki domuz sosisleriyle yapılan hotdog dan daha güzeli zor bulunur herhalde yav. Tamam inancına göre yemeyen olabilir, ama bence şahane.

Üzerine de hardal, az bişey tabasco, rende turşu ve soğan. Hatta sarımsaklı chili sosu var Blue Dragon marka, onu da bir ara deneyin derim, orgazmik bir şey kendisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...