ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abicim hala tartışma şurda. Git dersine çalış . Boşa zaman harcama. Üzülürsün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bence bu gece biraz kafanı dinle güzelce uyumaya çalış:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bu gece zor ders ya bu gece çalışamam artık.akşam allstar izlerken tv karşısında sızmayı planlıyorum umarım başarılı olurum. Yarından itibaren öss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: Bu gece zor ders ya bu gece çalışamam artık.akşam allstar izlerken tv karşısında sızmayı planlıyorum umarım başarılı olurum. Yarından itibaren öss. Afferim öğreniosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kendini rahatlatana kadar ders çalışmayı bırak. kafa yerinde değilken çalıştığın dersin amacına katkısı çok az olur ama kendine zararı çok olur, sonra depresyon bunalım sallanırsın. ayrıca söylenmiş ama, 3 güne geçer, yine de 1 ay şapşallık sürer, 6 aya varabilir özleminin bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ne kadar olur bilmiyorum Doruk Tek bildiğim öss'm o kızdan 1000kat daha önemli ve gerekli olan benim bunu halletmem ve belki de aklımda o varken de verimli çalışmayı öğrenmem.. Hee bu arada yarın recebe gidicem önce sonra ders kafam dağılsın Edit:Ayrıldıktan sonra faceten soğudum orda ilişkisi yok olan durumumu gördükçe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fede said: Özür diliyorum o zaman ekmek. boş bulundum orda koştum. bi kuvvet geldi sandım. ne bileyim senin bu kadar kızacağını. bilsem mıh gibi çakılırdım oraya. na böyle dururdum, kollarımı açardım, gelme diyeydim bloodseekera. gelmeeee özür dilerim süper olmuş burası, Şahan Irmak gibi adamsın valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dart kızın msn ini vercektin hani? sözün vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fede said: Özür diliyorum o zaman ekmek. boş bulundum orda koştum. bi kuvvet geldi sandım. ne bileyim senin bu kadar kızacağını. bilsem mıh gibi çakılırdım oraya. na böyle dururdum, kollarımı açardım, gelme diyeydim bloodseekera. gelmeeee özür dilerim sdlkfjslkdjhkjashkdjsf :D :D (tu) olur böyle vak'alar.. her yaşadığın sana bi tecrübe oluyo işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Allaha şükür duygusuz iğrenç bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Çoluk çocuktan sevgili olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sevgililer gününde hep tek geçti şu zaman kadar ne akdar gariptir ki keşke sevgililer gününde terkedilsem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dartanian said: Edit:Ayrıldıktan sonra faceten soğudum orda ilişkisi yok olan durumumu gördükçe :( http://img21.imageshack.us/img21/3306/chandpalmwh7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Öss'ye hazırlanırken ilişki yaşamak çok zordur çünkü ders çalışmanın içine ederler en güzeli olmuş boşver,otur ders çalış sonra çok hayıflanıyosun istediğin yere giremeyince. Ben seri bir şekilde dengesiz kızlarla çıkıyorum 2 gün önce ayrıldım ilişkiye hazır değilmiş maşallah dedim yine yalnızdım sevgililer gününde denk gelmiyo bi türlü : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sevgililer gününde yüzüklerin elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya ben cok mu farkli bir dunyada buyudum adam lise sonda icmeye ciktim diyor, tamam bizde icerdik ickide gizli gizli, ben bizimkilere icmeye ciktim diyecem yuh anasini satayim. abicim universite sinavina hazirlaniyor yalan ruzgari yasiyor falan. ben hala takildim icmeye ciktim ne icmesi genc, lise ogrencisisin sen, sen icki icersin ama ailen bilmez gizlidir oda bir yudumdur yapmayin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ] Dartanian said: Edit:Ayrıldıktan sonra faceten soğudum orda ilişkisi yok olan durumumu gördükçe :( oho sen daha facebooktan kızın gönül maceralarını* izledikçe hayattan bile soğursun *: kafası karışık vb profil detayları bence facebook hesabını sil bir daha girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 @matama:dediğin doğru.lise farlı ortam.aşk hayatı kızlarla takılması bilmemnesi insan çok şey yaşıyor.alkol olayının belkide dibine vuruldugu dönemler.ben babama desem içmeye gidiyorum evden atardı herhalde direk :) konu sahibi arkadaşa gelince,kız arkadaş olaylarını aileye yansıtma olayına karşıyım.bırak aileyi kimseye yansıtmicaksin.üzülceksen kend içinde üzülüceksin.böle saçmada ibşiden anne ağlatırlır mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Boşver Allah'ından bulsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ardeth said: ] Dartanian said: Edit:Ayrıldıktan sonra faceten soğudum orda ilişkisi yok olan durumumu gördükçe :( oho sen daha facebooktan kızın gönül maceralarını* izledikçe hayattan bile soğursun *: kafası karışık vb profil detayları bence facebook hesabını sil bir daha girme Kız Face'ini kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 üzücü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Lan lise son değilim anaa :D herkes lise son yaptı beni öss ye hazırlanıyorum ama 3.senem bu benm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben sevgilimden ayrılınca annem bayram eder. evde bir ziyafet. bayram havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 14 şubat sabahı ayrılmak da değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 essek kadar adam olmusun lise bitmis ossde okeye donuyosun 2 dir daha ne emolugu ya mina goying 20 yasinda adamsin toparlan kendine gel facebooktan sogumus felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar