unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bunlar 30 larda tum dunuyayi saran militaristik toren ve gosteri tarzindan kalan kutlamalar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 unity tek satırla bitirmiş olayı, bişi kalmamış bana yazacak.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 öğrenciyken sevilmeyen, lise bitince önemi daha belirginleşen olaylar zinciri
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bir kere bile mutlu bir şekilde kutlandıgına şait olmadım bu törenlerin.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Militarizmmiş, dersmiş, şuymuş buymuş hepsinin bahane olduğu çok iyi bilinen, istense Rio Karnavalı havasında bile kutlanabilecekken insanlarda artık Cumhuriyet heyecanı kalmadığı için sadece tatil yanı ile önem ihtiva eden bir gün 19 Mayıs.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 zevk vermıyor kı artık annemın yada annanemın anlattıgı gıbı degıl kutlamalar kımsede heycan kalmamıs sıradan bır olay gıbı sadece[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: fedaykin, 16 Mayıs 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Militarizmmiş, dersmiş, şuymuş buymuş hepsinin bahane olduğu çok iyi bilinen, istense Rio Karnavalı havasında bile kutlanabilecekken insanlarda artık Cumhuriyet heyecanı kalmadığı için sadece tatil yanı ile önem ihtiva eden bir gün 19 Mayıs. +1[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bizde sadece kizlar gidiyor. erkekler okulda kaliyor evede gondermiyorlar. ders mers yapmiyoruz. 3. sinavlari olamadik bunun yuzunden. 1. donemin sonlarina dogru 2 haftada bir 2. donemin baslarinda haftada bir, gecen hafta 3 gun, bu hafta hergun. egitim şart[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 adam bi yerini sakatladı diye kutlamayı falan iptal mi edelim yani? her zaman başa gelebilecek şeyler. ısınmadan atlarsan kırarsın..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 cuma günü tatil olur mu acep[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: fedaykin, 16 Mayıs 2004 17:17 tarihinde demiş ki: .. sadece tatil yanı ile önem ihtiva eden bir gün 19 Mayıs. said: Raptor_Skeleg, 16 Mayıs 2004 21:02 tarihinde demiş ki: cuma günü tatil olur mu acep valla haklıymışsın fedaykin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Raptor_Skeleg, 16 Mayıs 2004 21:02 tarihinde demiş ki: cuma günü tatil olur mu acep Çok önemli bir noktaya parmak bastın. Bravo sana fedaykin gerçekten güzel bi tespit yapmışsın. [signature][hline]May the Force Be With You [Bu mesaj Bugarea tarafından 16 Mayıs 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 [Bu mesaj Bugarea tarafından 16 Mayıs 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yüklenmeyelim.. ben sadece tatil olarak ilgilendiğimi söylemedim.. aklıma geldi yazdım.... 19 mayısın anlam ve önemini biliyorum ve önemsiyorum tabiki hatta beim için herkezten farklı bir anlamı da vardır tek bir yazım yüzünden bu kadar yüklenmeyin..[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 O bayramın yapıldığı alana bir panayır kurulsun,önce istiklal marşını söyleyelim sonra saygı duruşumuzu yapalım.Ardından herkez istediği kadar eğlensin.Spor yapmamızı istiyorlar.Bu işle uğraşan arkadaşları bulalım dostça maçlar düzenlesinler.Dansmı istiyorlar elbette eden arkadaşımız çok onlar yapsınlar.Müzikmi istiyorlar ben bile gitara başladım ,müzik yapan dost çok onuda yaparız.Şiirler okuruz edebiyat köşelerinde,atatürk köşeleri olur oralarda büyük adamlarla sohbet imkanı verilir cumhuriyeti konuşuruz.Bunlar yaratıcılıktır.Ama siz birbirinden farklı zevkleri olan adamlara tek birşeyi zorla yaptırırsanız bu öküzlük ve gereksizlikten başka bir şey değildir.Ve vatan sevgisizliği ya da cumhuriyet coşkunsuzluğu ile alakası yoktur.Böyle bir şey yapıldığında asıl bu coşku artar.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne güzel ya.. derslerle boğuştuğum ders çalışıp bunaldığım bir ara buraya bir şey yazıyorum ve benim hakkımda direk düşüncesiz anlayışsın görgüsüz biri olduğum hükmünü veriyorsunuz ne yazi hiç bir şey yazmayayı mı bir şey yazdıkran sonra 10-15 kez kontrol mu edeyim[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aa anlam düşüklükleri falanda var yazımda hadi beni yine suçlayın ne güzel ya[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Raptor bi sakin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya az boz bir şey ile suçlamıyorlar ki beni?[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ben iki tarafta haklı demiyorum ama 1 dk içinde 3 msj atarak kendini savunabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Öne çıkan mesajlar