Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 15:02:2009 19:00 Beşiktaş - Trabzonspor

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

maçın hakkı kesinlikle beşiktaşındı. trabzon beşiktaştan daha çok hucum oyuncusu ile sahaya çıkıp 11 kişi kapandı bravo. tek isabetli şut gol oldu. zaten 2 tane filan şut çektiler.

hakem iyi değildi ama sonuca etki etmedi. yani hızlı başlayan her oyunu kesti.

aam en büyük tepkjiyi istanbul belediyesi ve polise gösterdi seyirci. yeni açık'ın orda çıkış çamur deryası içinde ve polis sağolsun direk o çamurun içine çıkış vermiş. orayada araba parketmesine müsade etmiş. çok fazla beddua edildi. istabulda çamurlu sokak bulamazsınız diyen kadir TOPbaş beyfendi gelip dolmabahçenin halini görsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrettim. Gayet güzel bir kontra futbolu oynadılar. Ersun Yanal'ın yerinde olsam böyle oynatmazdım gayet de zorlanmadan alırdım ama adamlar bir tane atıp yatmaya gelmişler açık açık. Zira atıp yattılar ama 77'ye kadar.

Ha ayrıca;
dEaThMooN said:

Valla bu son post ya daha bu bolumde hicbisey yazmam ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Golü kontradan yemediniz mi?
Kontra oynayan takımlar bir maçta kontradan kaç gol atması lazım üzerine yatması için?
Adam golünü attı ve yaslandı geriye. Golden önce kontralara çok adamla çıkan trabzon, golden sonra "aman yemiyim bir daha atamam belki" diye düşünüp çok az adamla gitmeye başladı. E haliyle bu da kontra oynamayı engelliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

deli ibo yattarayı sildi sahadan yalnız.

bu arada golden öncede trabzon kontra filan yapamadı. 2 tane defans hatası vardı o kadar.

tek isabetli şut gol. ilk korner dk 90. trabzon orta sahasının yaptığı hataların haddi hesabı yok. elleri ayakları birbirine dolaştı. egemen ve song çok iyiydi sadece.

2 puan kaybeden bjk kesinlikle ama o da kendi dangalaklıkları. isteseler fark atabilirlerdi. sylva iyi planjon yapan bir kaleci değil. çok iyi oyun kuruor filan ama yan toplarda filan çok kötü. adam gibi son pas yapabilsek fark atardık.

ayrıca maçta yanımızdaki adam şu keltoşta hiç bişey yapamaıyor dedi. dedikten 2 sn sonra ernst öyle şeyler yaptı ki adam kızardı utandı filan haha

ernst e çok iyi oynadı bence. doğru zamanda doğru yerde idi hep
Sosyal ağlarda paylaş

Golü bulamadık.Çok iyi oynadı Beşiktaş.Basit bir defans hatasıyla yenik duruma düştük.
Toparlanıcak olucak inş. 30dakika kayıptı bunun dışında top oynatmadı trabzona.

bu arada tribünler harika bi beste vardı.Konya dönüşünde bestelenmiş.

sen benim her gece efkarım,
gözümdeki yaşım
sigara dumanım,
sen benim damardaki kanım,
anlımdaki yazım şanlı beşiktaşım,
kalbimin en orta yerinde
büyük bir yangın var alevler içinde,
beşiktaş sana yemin olsun
bitmeyecek sevdan mezarımda bile

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...