tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hücumda kendini robben sanmasaydı 10 puna alıcaktı da çok top ezdi.. alıştık roberto carlos sanmasına kendisini , ama robben ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 maçın hakkı kesinlikle beşiktaşındı. trabzon beşiktaştan daha çok hucum oyuncusu ile sahaya çıkıp 11 kişi kapandı bravo. tek isabetli şut gol oldu. zaten 2 tane filan şut çektiler. hakem iyi değildi ama sonuca etki etmedi. yani hızlı başlayan her oyunu kesti. aam en büyük tepkjiyi istanbul belediyesi ve polise gösterdi seyirci. yeni açık'ın orda çıkış çamur deryası içinde ve polis sağolsun direk o çamurun içine çıkış vermiş. orayada araba parketmesine müsade etmiş. çok fazla beddua edildi. istabulda çamurlu sokak bulamazsınız diyen kadir TOPbaş beyfendi gelip dolmabahçenin halini görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 maç çıkışı gerçekten berbattı heryer çamurdu ama maç beşiktaşın hakkıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hakkı makkı olmuyo işte futbolda, ben 1 puan dahi beklemiyordum, sevindim açıkçası. puan durumu hala toparlanabilir düzeyde lehimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gidfen puanlar trabzone gitsin akhsgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 zorla gs yi şampiyon yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Holy said: Trabzon zorlanmaz. 3-1 falan alır üst biter Ulan yazmicam dedim ama harbi tutamiyorum .. Zorlanmadi gercekten trabzon di mi?.. Seyredebildin mi maci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Seyrettim. Gayet güzel bir kontra futbolu oynadılar. Ersun Yanal'ın yerinde olsam böyle oynatmazdım gayet de zorlanmadan alırdım ama adamlar bir tane atıp yatmaya gelmişler açık açık. Zira atıp yattılar ama 77'ye kadar. Ha ayrıca; dEaThMooN said: Valla bu son post ya daha bu bolumde hicbisey yazmam ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 said: Ulan yazmicam dedim ama harbi tutamiyorum .. Burda zaten kendi itirafi mi yapmisim .. Gayet guzel kontra futbolu oynadilar diyosun .. Kac tane kontradan pozisyon buldular ? Kontra futbolu oyle oynanmiyo iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Golü kontradan yemediniz mi? Kontra oynayan takımlar bir maçta kontradan kaç gol atması lazım üzerine yatması için? Adam golünü attı ve yaslandı geriye. Golden önce kontralara çok adamla çıkan trabzon, golden sonra "aman yemiyim bir daha atamam belki" diye düşünüp çok az adamla gitmeye başladı. E haliyle bu da kontra oynamayı engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Holy niye inatlaşıyon ki tutmamış işte tahminin. 2 puanı kaybeden bariz bjk idi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 DoruK said: hakkaten ibrahim üzülmez son yılların en iyi türk sol beki performansını sergiledi. o adam bi gazlarda valla şu sıra ölcek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 deli ibo yattarayı sildi sahadan yalnız. bu arada golden öncede trabzon kontra filan yapamadı. 2 tane defans hatası vardı o kadar. tek isabetli şut gol. ilk korner dk 90. trabzon orta sahasının yaptığı hataların haddi hesabı yok. elleri ayakları birbirine dolaştı. egemen ve song çok iyiydi sadece. 2 puan kaybeden bjk kesinlikle ama o da kendi dangalaklıkları. isteseler fark atabilirlerdi. sylva iyi planjon yapan bir kaleci değil. çok iyi oyun kuruor filan ama yan toplarda filan çok kötü. adam gibi son pas yapabilsek fark atardık. ayrıca maçta yanımızdaki adam şu keltoşta hiç bişey yapamaıyor dedi. dedikten 2 sn sonra ernst öyle şeyler yaptı ki adam kızardı utandı filan haha ernst e çok iyi oynadı bence. doğru zamanda doğru yerde idi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben boboooo boboooo demek istiyorum. maçı da izleyemedim üstelik ama olsun. önce bobo yazılır ilk 11'de sonra küçük maçların oyuncuları. isterse maç boyu hiç birşey yapmamış olsun adam atıyor be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Masquerade said: Holy niye inatlaşıyon ki tutmamış işte tahminin. 2 puanı kaybeden bariz bjk idi. :)LoL Trabzon puan kaybetmedi yani bjk kaybetti. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yani adamın ne demek istediğini harbiden anlayamadın öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Golü bulamadık.Çok iyi oynadı Beşiktaş.Basit bir defans hatasıyla yenik duruma düştük. Toparlanıcak olucak inş. 30dakika kayıptı bunun dışında top oynatmadı trabzona. bu arada tribünler harika bi beste vardı.Konya dönüşünde bestelenmiş. sen benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım sigara dumanım, sen benim damardaki kanım, anlımdaki yazım şanlı beşiktaşım, kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde, beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bi ara da gs taraftarının soyledigi o igrenc otesi tezahurat soyleniyodu. bu o mu bilmiyorum, video acılmıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 onu bunu bilmem.fixtür fena.güzel bi lig oluyo. gs olamazsa trabzon olsun şampiyon. 2. de biz olalım şamp ligine gidelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kotu olan sampiyon olanın direk gidecegi :p fikstur cok fena ya. son hafta icerde sivas'ı yeneriz hadi de, 33. hafta dısarda bjk. lider olarak gitmemiz lazım, beraberlik falan kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mükemmelmiş . asfasda . baştaki sesin sahibi gay sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar