dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şimdilik şunları koyayım, char yaratma ekranı ve tuto dan çıkıştaki craft camp lardan birinin çıkış yeri. Şunu söyleyeyim, baya baya birşey var crafter lar için. http://www.ressim.net/out.php/i140534_1.jpg http://www.ressim.net/out.php/i140535_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 HaciYatmaz said: bende de grafikde sorun var karakter ekrenında arka plan yanıp sönüyo gibi oluyor sanki başka bi görüntü varda o üste çıkmaya çalışıyor gibi.bunun haricinde 2 kerede crash bende verdi blip diye ses çıkarttı alt-tabla bakdığımda yeni birşeyin açıldığını gördüm ama ulaşamadım. benim 3-4 ay once CB'da yasadigim durumun aynisi. Duzeltilmemis demek ki hala.. Eger SLI kullaniyosan, kapatmayi deneyebilirsin, ayrica forumlarda bazi nvidia ayarlarini oynayarak iyilestirebiliyosun ama yine de rezil bir durum, ben bu durumdan dolayi 2 gunde betayi birakmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dre , o 2. tarlayı görünce aklıma illegal şeyler geldi , ramazan ramazan yoldan çıkarma bizi hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oyuna girmeye çalışırken entering world de tıkanıp tekrar karakter seçme ekranına geldi ve oda ne. karakterin boyu default haline gelmiş. üstüne adam çırılçıplak itemler gitmiş. karakter seçme ekranında görunen hali bu. inşallah bişey olmamıştır.:P öbür karakterle denedim oda yalan oldu. son edit: kapatıp açınca duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Şunu ekleyeyim, ben ss leri koymak için, ayrıca 2-3 de onun üstüne alt-tab çektim, hiçbir şey olmadı. lag çok fazlaydı kalabalık yerlerde ama oda normal heralde tek server var, birde benim seçtiğim craft camp. in nüfusu full dü. Öğleden sonra daha fazla şey yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya oyunda çok potansiyel var gibi han ioyunu hayvan gibi yapmış adamlar baya komplex ve dolu hani beta belli şeyler yok deli gibi craft deli gibi item ıvır zıvır gezilcek yer hani ne yapacağını şaşrııo başta insan ben direk normal wow modunda biraz quest yaptım ordan oraya vs, Ama şu grafikler beni hala rahatsız edio bi de pvp falan denicme bi ara böle faction olayını anlamadım giriosun fation kısmına 5 tane mi ne faction var. Ordan bi title seçtim mesela hatırlmaiom CHOTA nın mı ne veya Enforcerların en son Warlordunu seçtim apply dedim kafamda Warlord Mortis vs yazdı bu kadar kolay mı title koymak nedir bi de facitonlara nasıl katılıosun, sadece girip wowdaki gibi questin iyapınca mı katılmış oluosun hani rep aldıkçai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fallen Earth beats out Aion in D2D sales last week tabii aion uzundur preorderda.. ama genede bu oyun bir sekilde oyuncu toparlayacak gibi. darkfalldan hallice falan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 millet apocalypse dunyalı oyunlara özlem duyuyormuş demek ki. Yalnız bu oyunun pvp'si nasıl olur hiç kestiremiyorum. Güzel olacagını düşünmüyorum şahsen. Grafik fln umrumda değil acıkcası benim ama pvp'den biraz yoksun olucak gibi. craft 10 numara. pve'de güzel olacak gibi. Bayagıdır girmiyorum tekrar bakıyım inş. crash olayını çözmüşlerdir. edıt: Tuh server down , ramazan diye heralde iftardan sonra açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yeni patch & yine crash.... bu sefer 1 ay bakmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 offf yok bu da iyi olmayacak gibi :S fallout mmo beklenir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Beta bitiyormus? Oyun cikiyormus? Ciddi mi bunlar? Sacmaladilar iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Eee bu oyunu benden başka oynayan var mı? WoW'dan yine bayınca g2play'dan 26 dolara bunu aldım. Beta'da çok oynamamıştım ama oyunda inanılmaz atmosfer var ya aldığıma pişman değilim. Crafting olayını çok güzel yapmışlar bence, hatta combat karakteri yapmama rağmen zamanımın çoğunluğu harvesting ve crafting'le geçiyor. Community felan da fena değil şu an çoğu kişi grup kurarak quest yapıyor vs. Ek olarak EVE online gibi tek server yapmışlar, ne yazık ki lag çok fazla fakat bütün oyuncularla tek server'da oynamak gerçekten zevkli. Bi de araçlar diğer oyunlardaki gibi havadan gelmiyor sürekli yanınızda taşıyorsunuz ya da garajlara park edeceksiniz, bence atmosfer açısından çok güzel olmuş. Inventory sistemi de çok güzel, karakterinizin gücüne bağlı ağırlıkta istediğiniz kadar eşya taşıyabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya aslinda güzel olabilr post apokaliptik ortamlar. tüfekler silahlar falan. gerçi bi at var sevmedim nese. anlat abi uzun uzun. forumlarına baktim bilyon fanboylar var veya nerdrage etmiş tipler var yani karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oyun release oldu Sylian değişiklikler neler acaba grafikler değiştimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Grafikler aynı da artık daha az oyun çöküyor. Yanlız grafikler bence kötü değil gayet hoş olmuş. Neyse şu an lvl 22 oldum ve deli gibi oyunu oynuyorum pre-cu swg'den beri hiç bir oyuna bu kadar bağımlı olmamıştım. Hatta anlayamadığım bir sebepten dolayı oyun bana çok fazla swg'yi hatırlatıyor. Yine de beni çok dinlemeyin henüz lvl 45 olamadım MMO'ların ak koyun mu kara koyun mu oldukları end-game'de belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sci-fi türevi zaten leş,oyunun grafikleriyle daha da bi leş der firar ederim buralardan linç yemeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yahu g2playde fiyatlar değişken mi 39 avro gözükyo da ben de 26 dolara falan bulsam alirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 39 türk lirası olmasın o? g2play sitesinin sağ tarafında kur değiştirme olayı var ben 26 dolar gibi bir fiyata almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Our price: $26.37 evet abi aynen öyleymiş. türk lirasi sembolü yerine avro koyunca bende dikkat etmeyince baya bi lan kaçirmişiz firsati durumlarina düşmüştüm. şimdi soru sorayim öm atarsanız sanırım başlık için daha hayirli olacak g2play aliş verişi nasil olyo bilen var mi hiç yapmadim da teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 oyunda herhangi bir gelişme varmı ? Gamespot'ta oyuncu yorumlarını okuyorum beyenmeyen görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bug fix'liyorlar işte sinirimi bozan çoğu grafik motoru kaynaklı bug düzeltildi artık fazla takılmadan full grafiklerde oynayabiliyorum, bence güzel bir oyun lvl 38 oldum ve halen zevk alıyorum. Yine de dediğim gibi iyi bir review için end-game'i görmem lazım. Ha bir de bir sonraki patch'de oyuna SWG'deki camp sistemini ekleyeceklermiş. Benim gayet hoşuma gitti bunu demeleri çünkü oyun hakikaten SWG'ye benziyor. Tek eksikliği housing ve evin içine vendor koyma olayı. Ha bir de oyunda fazla end-game yok diyorlarmış, açıkcası doğru olabilir çünkü şu an benim düşündüğüm tek end-game şu alttaki interceptor'u craft edebilmek: Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum, town felan ele geçirmek gerçekten faydalı çok güzel resource'lar elde edebiliyorsunuz o yüzden end-game manalı ama PVP end-game'den başka hiç bir şey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sizce paraya kıyıp başlamaya değermi? swgden sonra hiç bir oyuna saramadım boşuna para harcamakta istemiyorum,öneriler nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 İsterseniz ayın 23'ünü bekleyin bedava trial key'ler verecekler: http://www.fallenearth.com/node/207 İleride sarıp sarmayacağını bilmiyorum işte, ama skill sistemi, open world olması ve crafting'i nedeniyle epey SWG'yi andırıyor hatta her gün newbie chat'de insanlar oyunun SWG'ye çok benzediğinden bahsediyorlar. Ama gerçekçi olursak oyun SWG'nin daha themepark olmuş hali, kesinlikle bir SWG kalitesinde değil (piyasadaki hiç bir MMO zaten öyle değil) yine de yaklaşık bir aydır oynuyorum ve epey zevk alıyorum o yüzden verdiğim paranın karşılığını çıkardı diyebilirim. Sonuçta ufukta ikinci bir SWG gözükmüyor, büyük ihtimalle daha güzeli çıkana kadar Fallen Earth'de zamanımı geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 peki Multiplayerlık seviyeis nasıl oyunun? insanlarla ne kadar içiçesin, hep solo takılıp , altta arada chat m iyapisoun yoksa grupça yaptığın başardığın olaylar var mı. Ama böle battleground gibi bi gruba katılıp savaşıp yenip sonra hadi görüşrüz thnx for raid diip çıkmaktan bahsetmiom ne kadar bi multiplayer havası var oyunun, ticareti olsun , savaşlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 social durumu yani swg cantina yada mission camp muhabbeti evet buda önemli varmı böyle şeyler oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar